Ruohon leikkaaminen

 Tarjoamme ruohonleikkuuseen todella kattavan valikoiman erilaisia ruohonleikkureita: päältäajettavia ruohonleikkureita, puutarhatraktoreita, automower-robottileikkureita sekä työnnettäviä että vetäviä ruohonleikkureita.

Sopivan ruohonleikkurin valinnassa kannattaa huomioida paitsi leikattavan pinta-alan koko, myös leikkurin vaatimat huoltotarpeet. Valikoimastamme on saatavilla varmasti jokaiseen tarpeeseen sopiva vaihtoehto. 

Edistyksellinen ja erittäin tehokas nelipyörävetoinen robottiruohonleikkuri ammattikäyttöön. Malli soveltuu jopa 3,500 m² suuruisten alueiden hoitamiseen ja se navigoi helposti esteiden ympäri, haastavassa maastossa ja kaltevuudeltaan jopa 70 %:n rin
Husqvarna Automower®315 Mark II-leikkuri on kompakti ja sopii täydellisesti keskikokoisiin, monimutkaisempiin puutarhoihin (koko enintään 1500m²).
Automower®310 Mark II-leikkuri on kompakti ja sopii täydellisesti pienempiin, monimutkaisempiin puutarhoihin (koko enintään 1000m²). Se leikkaa vaivatta myös rinteet, joiden kaltevuus on 40%.
Husqvarna Klippo LB 553S e on luotettava etuvetoinen BioClip®-leikkuri kotitalouksien käyttöön.
Tämä vetävä akkuruohonleikkuri on kompakti, hiljainen ja kevyt, mikä tekee siitä erittäin helpon käyttää. Leikkuri käynnistyy helposti painamalla sankaa alaspäin.
Husqvarna LB 246E Ruohonleikkuri  on tehokas silppuava ruohonleikkuri sähkökäynnistyksellä. Tällä bensiinikäyttöisellä ruohonleikkurilla saat upeita tuloksia helposti.
Husqvarna R 112C5 ajoleikkurin kompakti rakenne varmistaa helpon käsittelyn ahtaissakin paikoissa ja helpottaa varastointia. Ketterän ajoleikkurin pito on erinomainen myös rinteissä ja märällä alustalla. Takarunko-ohjaus minimoi kääntösäteen.
Kätevä ja tehokas Husqvarna Rider R 214TC on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja 94 cm:n Combi-leikkuulaitteella, jossa vaihtoehtona ovat silppuava BioClip® ja leikkuujätteen taaksepuhallus. 
Tehokkaan Husqvarna Rider R 214C ajoleikkurin leikkuutulos on erinomainen niin BioClip®-toiminnolla kuin taaksepuhalluksellakin.
Honda HF2417- Ajoleikkuri
Helppokäyttöinen Husqvarna TC 138L puutarhatraktori on ihanteellinen pienten ja keskikokoisten pihojen hoitamiseen. Koneessa on poljinohjattu hydrostaattinen voimansiirto ja tilava ruohonkerääjä , joka on helppo tyhjentää kuljettajan istuimelta.
Helppokäyttöinen Husqvarna TS 138L sopii ihanteellisesti talonomistajille, joiden pihat ovat pieniä tai keskikokoisia. Sivulle heittävässä TS 138L -traktorissa on vipuohjattu hydrostaattinen voimansiirto.
Traktorin ylläpitohuoltosarjaan sisältyy öljy WP 4T SAE 0.6 litraa ja 1.4 litraa, öljy-, ilman- ja polttoaineensuodattimet.