Ruohon leikkaaminen

 Tarjoamme ruohonleikkuuseen todella kattavan valikoiman erilaisia ruohonleikkureita: päältäajettavia ruohonleikkureita, puutarhatraktoreita, automower-robottileikkureita sekä työnnettäviä että vetäviä ruohonleikkureita.

Sopivan ruohonleikkurin valinnassa kannattaa huomioida paitsi leikattavan pinta-alan koko, myös leikkurin vaatimat huoltotarpeet. Valikoimastamme on saatavilla varmasti jokaiseen tarpeeseen sopiva vaihtoehto. 

Husqvarna LB 442i on puoliammattimaiseen käyttöön suunniteltu kestävä, johdoton akkukäyttöinen ruohonleikkuri
Husqvarna LB448i akkuruohonleikkuri keskikokoisen pihan nurmikon leikkaamiseen
Kätevä ja tehokas Husqvarna Rider R 214TC on varustettu kaksisylinterisellä moottorilla ja 94 cm:n Combi-leikkuulaitteella, jossa vaihtoehtona ovat silppuava BioClip® ja leikkuujätteen taaksepuhallus. 
Honda HF2417- Ajoleikkuri
Scheppach MMP150-51 työnnettävän ruohonleikkurin kestävä rakenne on suunniteltu kuluttajan tarpeisiin. • 150 cc /3,7 hv moottori tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden • 51 cm leikkuuleveys • Bio / sivulle heittävä
-17 %
Husqvarna Automower rajakaapelin korjaussarja sopii hyvin pienten mekaanisten vaurioiden korjaamiseen. Sarjalla voi myös tehdä pieniä muutoksia leikkausalueeseen. Sarja sisältää 5 metriä rajakaapelia, 6 liitintä ja 10 sinkilää.
Joku yrittää naamioitua, mutta aina siisti nurmikko paljastaa, että asialla on Husqvarna Automower®. Husqvarnan tarrasarjoilla vaihdat kätevästi robottileikkurisi ulkonäköä!
Husqvarna Automower® menee pintaa syvemmälle - se myös hoitaa nurmikkoa. Husqvarnan tarrasarjoilla vaihdat kätevästi robottileikkurisi ulkonäköä!
Sympaattinen leppäkerttu on lennähtänyt nurmikon väripilkuksi. Husqvarnan tarrasarjoilla vaihdat kätevästi robottileikkurisi ulkonäköä!
Anna nurmikon kukoistaa myös Automower®-leikkurissa kukkaketo-tarrasarjan avulla. Husqvarnan tarrasarjoilla vaihdat kätevästi robottileikkurisi ulkonäköä!
Seepra nurmikolla? Ei, vaan Husqvarna Automower® uniikissa ulkoasussa. Husqvarnan tarrasarjoilla vaihdat kätevästi leikkurisi ulkonäköä!
Huoltosarja sisältää tarvikkeet Husqvarna Automower-leikkurin puhdistamiseen ja hoitamiseen kauden aikana.
Husqvarna Automower väliaikaisen aitasarjan avulla on helppo rajata osa nurmikosta tilapäisesti robottiruohonleikkurin työskentelyalueen ulkopuolelle ilman, että leikkurin asennukseen tai ajastuksiin tarvitsee tehdä muutoksia.
Husqvarnan alkuperäiskaapeli rajaa Automower®-leikkurin käyttöalueen turvallisesti. Se on yhteensopiva useimpien Automower®-sovellusten kanssa ja on helppo asentaa. Halkaisija 2,7 mm, pituus 150m.
Husqvarnan alkuperäiskaapeli rajaa Automower®-leikkurin käyttöalueen turvallisesti. Se on yhteensopiva useimpien Automower®-sovellusten kanssa ja on helppo asentaa. Pituus 50m.
Suljettu kotelo Husqvarnan Automower-robottileikkurin rajakaapelin liittimille. Suojaa rajakaapelin päitä esimerkiksi kosteudelta, vedeltä ja lumelta kauden aikana.
Husqvarna LC 140P on helppokäyttöinen leikkuri, joka sopii hieman pienempiin puutarhoihin. Työnnettävässä leikkurissa on kestävä, teräksinen leikkuulaite, ruohonkerääjä sekä luotettava ja helposti käynnistettävä Husqvarna-moottori.
Husqvarna LC 140SP on itsevetävä ja helppokäyttöinen leikkuri, joka sopii hieman pienempiin puutarhoihin. Leikkurissa on kestävä, teräksinen leikkuulaite, pehmustettu kahva, taitettava kahvasto ja keskitetty leikkuukorkeuden säätö.
Husqvarna LB 251S on itsevetävä, tehokas ja helppokäyttöinen työnnettävä ruohonleikkuri, jossa on Bioclip® (silppuri)- ja sivullepuhallustoiminto.  Kestävä 51 cm:n teräksinen leikkuulaite ja helposti säädettävä, taitettava työntöaisa.
Husqvarna LB 256SP on kestävä ja tehokas, itsevetävä leikkuri kotikäyttöön. Leikkurissa on helposti käynnistettävä Husqvarna-moottori ja hyvän pidon antava takaveto sekä leveä, kestävä ja teräksinen leikkuulaite ja sivullepuhallustoiminto.
Kevyessä ja tehokkaassa Husqvarna LB146i akkuruohonleikkurissa on kestävä komposiittikotelo, joka tehostaa silppuavaa leikkuutoimintoa. Yhteensopiva Husqvarna BLi -akkujärjestelmän kanssa.
Husqvarna LB 246PI on työnnettävä ruohonleikkuri, joka silppuaa erittäin tehokkaasti ja käynnistyy helposti Instart-järjestelmän ansiosta.
Scheppach MS173-51 vetävän ruohonleikkurin leikkuuleveys on 51 cm. Leikkuri on varustettu taittuvalla työntöaisalla ja 65l kerääjällä. Pesuliitäntä leikkurin rungossa helpottaa puhdistusta.
-24 %