S600GSEPSFVP-RTK | Oma varasto

Segway snarler AT6 S EPS Full version T3b traktorimönkijä - Winterpack

Snarler AT6 S EPS Full versionT3b traktorimönkijä on lyhyt yksipaikkainen malli Standard-varustelutasolla ja ohjaustehostimella. Vakiona erinomaiset LED-valot, vinssi ja puhelinapplikaatio.
RTK Winterpack

Segway Snarler AT6 S EPS Full version T3b traktorimönkijä nyt Winterpack lisävarusteilla. Winterpack sisältää 75-12601 puskulevysarjan.

Snarler AT6 S EPS Full version T3b traktorimönkijä on lyhyt yksipaikkainen malli Full version-varustelutasolla ja ohjaustehostimella. Vakiona erinomaiset LED-valot, vinssi ja puhelinapplikaatio. Moottorina traktorimönkijässä on tehokas 44 hv / 570 cm3 DOHC 4-tahtimoottori, joka on optimoitu antamaan kaiken tehon kiihdyttäessä ja antaen nautinnollisen ajokokemuksen.

Vakiovarusteina: Segway App -mobiilisovellus, Led-valot, vinssi, vetokuula, etu- ja takatelineet, 14" vanteet, 26" renkaat, käsisuojat, kaasuiskunvaimentimet ja Bedlockerit.

Toimitusaika: 2-7 arkipäivää

9149.00 € 8290.00 € 6685.48 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola

Tehokas moottori

44 hv / 570 cm3 moottori on erittäin vahva ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn alhaisemmilla nopeuksilla. Herkän käynnistyvyyden ohella moottori vastaa kaasuun nopeasti ja kiihdyttää laitteen hetkessä huippunopeuteensa.

 

Dynaaminen voimansiirto

570 cm3 nestejäähdytteinen, yksisylinterinen, 4-tahtinen, DOHC-moottorin huipputeho on 44 hv ja vääntö 48 Nm. Polttoaineen ruiskutuksella varustettuna moottori toimii aina sekä kylmissä että kuumissa olosuhteissa.

 

Jäähdytysjärjestelmä

Suuret eteen sijoitetut, mudalta ja roskilta suojatut mutta tehokkaan ilman läpivirtauksen mahdollistavat jäähdytysneste- ja öljyjäähdyttimet pitävät moottorin lämpötilan optimaalisena jatkuvasti, tarjoten moottorille jatkuvasti parhaan suorituskyvyn.

 

Tehokas kokoonpano, loistava suorituskyky

Segway Snarler on tehty laadukkaista materiaaleista, erinomaisilla osilla ja järkevillä ratkaisuilla, jotta se tarjoaisi loistavan ajokokemuksen niin tiellä kuin maastossakin.

Snarler on kesyttämätön mekaaninen peto, jonka muotoilu on rohkea ja ennakkoluuloton. Ajovalot ovat uusinta LED-tekniikkaa ja kiinnittävät huomion. Puhelinappin avulla pääset katsomaan Snarlerin reaaliaikaisesta datasta lukuisia tietoja mm. hetkellistä tehoa ja vääntöä, ohjaustehostuksen voimakkuutta, nopeustietoja ym. Kun menet lähelle Snarleriasi, voit aktivoida sen bluetooth-yhteydellä. Voit käyttää appia myös avaimen tavoin. Silloin riittää, että puhelin on taskussasi ja yhteydessä Snarleriin, jotta voit lähteä ajamaan. Appin avulla voit muuttaa myös huippunopeuden asetusta sekä ohjaustehostuksen voimakkuutta muokataksesi Snarlerista juuri sinulle sopivan.

Moottori
Polttomoottori: 570 cc, 4-tahtinen 1-sylinterinen DOHC
Maksimiteho
44 hp
Maksimivääntö
48 Nm
Vetotapa
Kytkettävä taka-/neliveto
Akselisto
Etuakseli: Kytkettävä tasauspyörästön lukko. Taka-akseli: Tasauspyörästön lukko (lisävaruste)
Jäähdytysjärjestelmä
Nestejäähdytys. Erillinen öljynjäähdytin.
Käynnistys
Sähköinen
Mittaristo
Digitaalinen
Pituus (mm)
2150 mm
Leveys (mm)
1250 mm
Korkeus (mm)
1540 mm
Akseliväli (mm)
1300 mm
Istuinkorkeus
930 mm
Maavara (mm)
270 mm
Polttoainesäiliö (L)
23 L
Pyörät
Teräs/Alumiini, rengaslukot (beadlock) (lisävaruste)
Renkaat, edessä
25 x 8-12
Renkaat, takana
25 x 10-12
Jarrut
Sähköinen jarrutusjärjestelmä (EBS)
Etujousitus
Dual A-arm
Takajousitus
Dual A-arm
Joustovara edessä
180 mm
Joustovara takana
210 mm
Kuivapaino
360 kg
Kuormauskyky edessä (kg)
40 kg (tavarateline)
Kokonaiskantavuus
195 kg
Runko
Korkealujuuksinen kromi-molybdeeni-teräs
Kuormauskyky takana (kg)
80 kg (tavarateline)
Istuinpaikat
1
Valot
LED-ajovalot
Ohjaus
Sähköinen ohjaustehostin (EPS)
Väri
musta-vihreä
Lyhyt tuotekuvaus

Yksipaikkainen ATV-malli Full version-varustelutasolla, ohjaustehostimella ja 44-hevosvoimaisella 570 cm3 4-tahtimoottorilla.