Soutuveneet

Soutuvenevalikoimassamme on monia eri malleja. Niistä löytyy useita vakaita sekä erittäin hyvillä soutuominaisuuksilla varustettuja vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön ja kalastukseen. 

  • Yki veneet ovat kotimaisia, kestäviä, turvallisia ja uppoamattomia.
  • Kaisla veneet antavat käyttömukavan ja hyvän soudettavuuden sekä turvallisen kokemuksen vesillä.
  • Suvi lasikuituiset veneet säilyttävät arvonsa erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Kotimainen Päijän 520L soutuvene, vakaa ja uppoamaton on saanut myös merenkulkulaitoksen hyväksynnän. Tässä mallissa on lukittavat säilytystilat etu- ja keskipenkissä.
Kotimainen Päijän 471L soutuvene, vakaa ja uppoamaton on saanut myös merenkulkulaitoksen hyväksynnän. Tässä mallissa on säilytystilat etu- ja keskipenkissä.
Kotimainen Päijän 471 soutuvene, vakaa ja uppoamaton on saanut myös merenkulkulaitoksen hyväksynnän.
Yki 470 on suosittu metsästykseen käytettävä vihreä soutuvene. Veneen leveys sekä korkea köli pitävät huolen siitä, että vene on vakaa. Veneen soutuominaisuudet ovat erinomaiset ja veneen vakaus mahdollistaa turvallisen käytön
Yki 430 on suosittu metsästykseen käytettävä soutuvene. Veneen leveys sekä korkea köli pitävät huolen siitä, että vene on vakaa. Veneen soutuominaisuudet ovat erinomaiset, ja veneen vakaus mahdollistaa turvallisen käytön vaikkapa verkkoja kokiessa
Merelle, järvelle, tuuleen tai tyyneen. Ei ole väliä milloin lähdet vesille, kun kumppanisi on Kaisla 525 Erä soutuvene. Veneen soutuominaisuudet ovat erittäin hyvät, ja ominaisuudet riittävät hyvin myös moottorikäyttöön.
Kaisla 470 soutuvene on monen suosikki. Ei ole mikään ihme, että niin monesta mökkirannasta löytyy juuri Kaisla 470.
Kaisla 430 soutuvene on monen suosikki. Ei ole mikään ihme, että niin monesta mökkirannasta löytyy juuri Kaisla 430. Veneen leveys sekä korkea köli pitävät huolen siitä, että vene on vakaa
Suvi 444 soutu-moottorivene on vesilinjaltaan leveämpi ja kantavampi soutu-moottorivenemalli mökki- ja kalastuskäyttöön
Suvi 450 on sadevesityhjenevä soutu-moottorivene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 420 on kevyempi savolaismallinen soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 465 "terva" vene on sadevesityhjenevä soutuvene, sinulle joka et halua vetää venettäsi maalle jokaisen käyttökerran jälkeen.
Suvi 465 sadevesityhjenevän soutuvene
Suvi 48 ”kelo” on monikäyttöinen kölillinen soutuvene, joka on kokoonsa nähden kevyt soutaa ja toimii hyvin myös moottorilla.
Suvi 52 ”kelo” soutuvene on monikäyttöinen iso kölillinen mökkivene, joka on kokoonsa nähden kevyt soutaa ja toimii hyvin myös moottorilla.
Suvi 42 ”kelo” on kölillinen savolaismallinen soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön
Soutu-Palta 605 on suuri liukuva soutuvene 6 hengelle. Saavuttaa 12 solmun nopeuden 10 hv:n moottorilla. 3 hankainparia + peränpitäjän hankain.  Soutu-Palta 605 soveltuu erinomaisesti myös parisoutuun, mahdollista soutaa jopa 5 henkilöä yhtä aikaa.
Suvi 495 ”terva” on erittäin vakaa ja uppoamaton soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 460 "terva" soutuvene on turvallinen, uppoamaton vene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 420 ”terva” on kevyempi savolaismallinen soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön
Soutu-Palta 495 soutu-moottorivene on erittäin vakaa, turvallinen ja uppoamaton soutuvene suosittuun Palta-mallistoon, mökki- ja kalastuskäyttöön tarkoitettu soutu-moottorivene.
Suvi 495 soutuvene on erittäin vakaa, turvallinen ja uppoamaton soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 460 soutuvene on turvallinen soutuvene mökki- ja kalastukäyttöön
Soutu-Palta 510 -soutu-moottorivene on varustettu kahdella lukittavalla säilytystilalla. Suuri liukuva soutuvene 5 hengelle. Saavuttaa 10 solmun nopeuden 6 hv:n moottorilla.