Trimmaaminen, maanmuokkaus ja siistiminen

Heinän ja ruohon raivaukseen sekä pihan siistimiseen löytyy laaja valikoima oksasilppureita, oksasahoja, pensasleikkureita, lehtipuhaltimia, ruohonraivaussahoja sekä erilaisia trimmereitä

Husqvarna 522HDR75X 21,7 cc:n pensasleikkurissa on kaksipuolinen 75 cm:n leikkuuterä ja tehokas voimansiirto, jotka varmistavat riittävän suorituskyvyn haastavissakin kohteissa.
Husqvarna 522HDR60X pensasleikkurissa on kaksipuolinen 60 cm:n leikkuuterä ja tehokas voimansiirto. Kääntyvä kahva, kevyt ja tasapainoinen rakenne sekä alhainen tärinätaso takaavat erinomaisen käsiteltävyyden.
Husqvarna 520iHD70 on voimakas, kevyt ja tasapainoinen akkukäyttöinen pensasleikkuri, joka on tehty ammattikäyttöön ja varustettu 70 cm:n pituisella kaksipuolisella leikkuuterällä, jolla ylettyy pidemmälle.
Helppokäyttöisen Husqvarna 115iHD45 -pensasleikkurin käyntiääni on niin hiljainen, että sitä voi käyttää asuinalueilla muita häiritsemättä. Kestävä ja päästötön laite on erittäin suorituskykyinen, ja intuitiivinen näppäimistö helpottaa käynnistämistä
Husqvarna 530iPT5 on akkukäyttöinen teleskooppioksasaha ammattikäyttöön. Viisimetrisellä varrella yltää kauas, ja luotettavan käytön varmistavat erinomainen suorituskyky ja kestävyys.
Helppokäyttöisen Husqvarna 115iHD45 -pensasleikkurin käyntiääni on niin hiljainen, että sitä voi käyttää asuinalueilla muita häiritsemättä
Husqvarna 122HD45 on hiljainen ja kevyt kotipuutarhurin pensasleikkuri, jossa on mm. käynnistystä helpottava Smart Start®. Terän pituus 450 mm.
Husqvarna 122HD60 on hiljainen ja kevyt kotipuutarhurin pensasleikkuri, jossa on mm. käynnistystä helpottava Smart Start® ja säädettävä takakahva.
Akkukäyttöinen Husqvarna 530iP4 -oksasaha ammattikäyttöön. Pitkällä 4-metrisellä varrella yltää kauas, ja luotettavan käytön varmistavat erinomainen suorituskyky ja kestävyys.
Husqvarna 522HD60X on 21,7 -kuutioinen, 2-puolisella, 60 cm pitkällä leikkuuterällä varustettu pensasleikkuri. Kääntyvä kahva ja keveys yhdistettynä kapeaan ja tasapainoisen rakenteeseen sekä tehokkaaseen tärinänvaimennukseen varmistavat erinomaisen
Kevyt ja hiljainen akkukäyttöinen pensasleikkuri ammattilaiskäyttöön on varustettu 60 cm:n pituisella kaksipuolisella leikkuuterällä. Tehokas moottori ja akku auttavat maksimoimaan käyttöajan.
Ammattilaisille suunniteltu teleskooppivarrella varustettu Husqvarna 525PT5S -oksasaha tarjoaa erittäin pitkän ulottuvuuden. Sen erinomainen ergonomia ja ylivoimainen tasapaino auttavat saavuttamaan erinomaiset tulokset mahdollisimman pienellä vaival
Ammattilaisille suunniteltu jaettavalla runkoputkella varustettu Husqvarna 525P5S -oksasaha tarjoaa pidemmän ulottuvuuden ja helpottaa laitteen kuljetusta työmaiden välillä. Oksasahan keveys, erinomainen ergonomia ja ylivoimainen tasapaino tekevät ty
Husqvarna 525P4S Oksasaha on erittäin ergonominen ja ylivoimaisen tasapainoinen ammattikäyttöön suunniteltu oksasaha, joka auttaa välttämään hankalista työasennoista johtuvia jännitteitä ja rasituksia.
Husqvarna 530iPT5 on akkukäyttöinen teleskooppioksasaha ammattikäyttöön. Viisimetrisellä varrella yltää kauas, ja luotettavan käytön varmistavat erinomainen suorituskyky ja kestävyys.
Pitkävartinen, akkukäyttöinen ja päästötön Husqvarna 520iHE3 -pensasleikkuri vastaa suorituskyvyltään samankokoista polttomoottorikonetta.