2021 moottorikelkkojen esittely ja koeajot

10.02.2021
2021 moottorikelkkojen esittely ja koeajot
  • Keskiviikko 24.2.2021

    klo 9-17, laitteet esillä Rovaniemen liikkeessä, koeajo klo 17-20 Napapiirin Shell
  • Torstai 25.2.2021

    klo 9-16, laitteet esillä Rovaniemen liikkeessä, koeajo klo 16-19 Napapiirin Shell

Tervetuloa tutustumaan kauden 2021 Yamaha moottorikelkkoihin MM-rallien ohessa!

Esittelyssä ja koeajettavana markkinoiden tehokkaimmat sarjatuotantokelkat:
- SX Venom 121", joka on kevyt, helposti käsiteltävä sekä ketterä, hyvä tapa tutustuttaa perheen nuorimmat moottorikelkkailuun.
- SX Venom 146" Mountain, Yamahan uusin vuoristokelkka. Se sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle kuljettajalle ja edistyksellisen tekniikan ansiosta se etenee tehokkaasti syvässäkin lumessa.
- Transporter 400 Lite, suunniteltu mm. talvimatkailuyritysten, poromiesten ja vastaavien ammattiryhmien tarpeisiin. Vaikka se on suunniteltu tavaran kuljetukseen ja esim. reen vetoon, sen mukava ohjattavuus ja hyvä suorituskyky tekevät ajosta nautittavaa.
- Mountain Max 800, luokkansa uusi johtotähti uudella kierrosherkällä moottorilla, jonka huippuluokan jousituksen- ja telaston kehittämiseen on käytetty useita satoja testitunteja.
- Sidewinder L-TX 137" GT - Tällä turboahdetulla, patikossa ja röykyissä viihtyvällä menijällä haluat ajaa pitkälle – ja kovaa!
- Sidewinder X-TX 146" LE - Innostava turboteho ja monipuoliset ajo-ominaisuudet takaa, että ajoretki on yhtä iloinen elämys niin reitillä kuin upottavassa puuterissa ajamattomilla aavoilla.

Tapahtumassa noudatetaan THL:n suosituksia koronavirusta koskien. Huomioithan paikalle saapuessasi turvavälit sekä maskin käyttösuosituksen.
Mukaan koeajoihin tarvitset omat ajovarusteet sekä ajokortin.

Kaikki uutiset