Oulun uuden myymälän avajaiset

04.05.2022
Oulun uuden myymälän avajaiset
Uusi osoitteemme on Portinkaarre 1, 90410 Oulu 

Ranuan Tarvikekeskus Oy ylpeänä esittelee uudet  3000m2 liiketilat Portinkaarre 1:ssä, jossa palvelemme asiakkaita 16.5.2022 alkaen. Uusien liiketilojen myötä voimme tarjota laitteillemme niiden laatua vastaavat näyttävät esittelytilat. Asiakkaillemme liiketilat avaavat mahdollisuuden tutustua kattavaan valikoimaamme sujuvasti parantaen kokemusta liikkeessä asiointiin.

Tuotevalikoimaan Oulussa kuuluvat edelleen koneet, ajovarusteet ja varaosat. Konemyyjämme auttavat asiakkaitamme löytämään heidän tarpeisiinsa sopivat koneet ja laitteet mm. moottoripyöräilyyn, moottorikelkkailuun tai veneilyyn niin työkäyttöön kuin vapaa-ajalle. Edelleen voimme ilolla tarjota asiakkaillemme koneiden ja laitteiden huoltopalveluita sekä auttaa löytämään varaosia. Olemme apunasi koneesi koko elinkaaren ajan aina hankinnasta huoltoihin ja jälleenmyyntiin.

Tervetuloa tutustumaan myymälään ja tekemään hankintoja kesäksi!

 

Uuden liiketilan avajaiset vietämme

  • Perjantaina 10.6. klo 9-19

  • Lauantaina 11.6. klo 9-15

 

Tarvikekeskus Oulun virallisissa avajaisissa on tiedossa paljon upeita koneita, laitteita ja tuotteita, tarjouksia ja arvontaa.

Tarjoilemme kävijöille kahvit sekä makkaraa molempina päivinä alkaen klo 10.00.

Tulossa on tarttumisen arvoisia avajaistarjouksia ja voit hyödyntää myös maahantuojien asiantuntemusta tutustuessasi uusiin koneisiin.

Paikalla ovat mm. seuraavia maahantuojan edustajia:

  • Yamaha Motor Finland
  • Honda
  • Polaris
  • AMT Premium Boats
  • Finnmaster veneet

Muita edustamiamme merkkejä ovat mm.: Husqvarna, KTM sekä Suvi ja Arctic Cat.

Lisätietoa avajaistarjouksista ja arvonnasta myöhemmin. Seuraa uutisiamme verkkosivuillamme ja sosiaalisessa mediassa, ja pysyt ajantasalla avajaisista.

 

Tervetuloa!

Kaikki uutiset