Yamaha 2023 moottorikelkat ennakkomyynnissä

20.04.2022
Yamaha 2023 moottorikelkat ennakkomyynnissä

Yamahan kauden 2023 moottorikelkat - ajomukavuutta ja suorituskykyä 

2023 Yamahan moottorikelkkamallien ilmettä on uusittu ja ohjaustehostin on tuotu useampiin malleihin. Yamahan laajasta valikoimasta löytyy sopiva moottorikelkka niin rentoon vapaa-ajan ajoon kuin vaativaan ammattikäyttöön. 

Uusi Sidewinder L-TX LE EPS 

Sidewinder L-TX LE on kaudelle 2023 varustettu sähköisellä EPS-ohjaustehostimella, joka takaa entistä kevyemmän ja tarkemman ohjauksen kaikissa olosuhteissa. Alan suorituskykyisin turbomoottori tarjoaa suoraviivaisen vääntövoiman ja välittömän kaasuvasteen ilman turboviivettä. 

Kestävä ja helppohuoltoinen kytkin sekä voimansiirto varmistavat sujuvan nopeat vaihteenvaihdot. Kelkan iskunvaimennusta voi säätää pehmeämmäksi tai jäykemmäksi maaston ja ajo-olosuhteiden mukaan. 

Uusi Sidewinder SRX LE EPS 

Luokkansa suorituskykyisin reittikelkka tarjoaa huippuluokan ajoelämyksiä kaikissa olosuhteissa. Vuoden 2023 mallin sähköinen EPS-ohjaustehostin keventää kääntymistä tiukoissa käänteissä ja vähentää muutenkin ajorasitusta. Laadukkaat Stryke-sukset yhdessä ohjaustangon painikkeella toimivan etu- ja takaiskunvaimennuksen puristusvaimennuksen elektronisen säädön kanssa takaavat erittäin nopeasti reagoivan käsiteltävyyden. 

Kauden 2023 Yamaha-moottorikelkkojen ennakkomyynti on käynnissä!

Tutustu ja valitse suosikkisi kauden 2023 uutuuksista - saat ennakkovaraajan etuna 500 € polttoainelahjakortin, kun varaat tulevan kauden moottorikelkan jo nyt. Toimi nopeasti, sillä etu on voimassa vain huhtikuun 2022 ajan. Ennakkovaraajan etu ei koske lasten mallia (SnoScoot ES). 

Yamaha Crossover -moottorikelkka

Yamaha Crossover -moottorikelkka on monipuolinen kelkka reittiajoon ja umpihankeen. Sen ominaisuuksissa yhdistyvät ketteryys, suorituskyky sekä tarkka ja vaivaton ohjattavuus.

Yamaha Mountain-moottorikelkat

Vääntövahvat syvän lumen Yamaha Mountain -moottorikelkat kulkevat sujuvasti puuterilumessa ja kiipeävät vaivatta jyrkänkin tunturin huipulle.

Yamaha Trail-moottorikelkat

Tehokkaat Yamahan moottorikelkat reiteille.  Reittikelkkojen tunnusmerkkejä ovat erinomainen suorituskyky ja käsiteltävyys, ajomukavuus ja luotettavuus sekä taloudellisuus.

Yamaha Utility-moottorikelkat

Ketterä ja tukeva runko ja erinomainen kuormattavuus ovat Utility-kelkkojen valttikortteja. Ne toimivat loistavasti niin ammattilaisten vaativassa työkäytössä kuin vapaa-ajan ajoretkillä. 

Yamaha Youth -moottorikelkka

Nuorille ja pienikokoisille käyttäjille suunniteltu Yamaha-moottorikelkka unohtumattamiin lumiseikkailuihin. SnoScoot ES on pienestä koosta ja rajallisesta nopeudestaan huolimatta täysmittainen moottorikelkka. Sen moottori ja jousitus takaavat helpon hallittavuuden ja ajettavuuden. Kampanjaetu ei koske lasten moottorikelkkoja.

Tutustu 2023 mallistoon täällä ja pyydä tarjous jo tänään!

OTA YHTEYTTÄ, JA VARAA OMA MOOTTORIKELKKASI JO TÄNÄÄN!

Saat kauttamme moottorikelkat, lisävarusteet ja alkuperäiset varaosat sekä valtuutetun jälleenmyyjän tekemän huollon. 

Kaikki uutiset