Vaatetus

Halvarssons Casual-takki Dalfors
-20 %
Halvarssons Vuorihousut Välihousut Leksand
-19 %
Halvarssons Vuoritakki Välitakki Alfta
-20 %
Husqvarna Xplorer miesten fleecetakille on käyttöä jokaisena vuodenaikana. Viileinä myöhäisinä syksy- ja talvipäivinä se on miellyttävä välikerros ja keväisin ja alkusyksystä se käy ulkotakista. Kapea istuvuus. Väri graniitinharmaa.
Husqvarna Xplorer naisten fleecetakille on käyttöä jokaisena vuodenaikana. Viileinä myöhäisinä syksy- ja talvipäivinä se on miellyttävä välikerros ja keväisin ja alkusyksystä se käy ulkotakista. Naisten malli on väriltään vaaleanharmaa.
Husqvarna Xplorer naisten kuoritakki on hengittävä ja vedenpitävä. Joka suuntaan joustava materiaali on erittäin mukava käytössä. Teipatut saumat, väri viininpunainen.
Mukavissa ja kestävissä Husqvarna Xplorer naisten ulkoiluhousuissa on neljään suuntaan joustavaa kangasta polvissa ja takamuksessa. Kuluvien kohtien vahvistettu kangas ja muotoon ommellut polvet tekevät housuista entistä mukavammat.
Mukavat ja kestävät Husqvarna Xplorer housut ulkoilukäyttöön. Materiaalina polvissa ja takana joka suuntaan joustava stretch. Säädettävä vyötärö ja napeilla säädettävä lahkeiden pituus. Miesten malli, väri hiilenharmaa/metsänvihreä.
FXR ajovarusteet käsineet ajohanskat kelkkakinnas
-19 %
FXR ajovarusteet käsineet ajohanskat
-20 %