Vapaa-aika

Ultratec latuhöylällä teet kätevästi hiihtoladun esimerkiki kotipihaan tai mökille.
Latuhöylällä teet kätevästi hiihtoladun esimerkiki kotipihaan tai mökille.
-22 %
Lucifer Rox-4 kaasugrilli
Lucifer Topaz-3 kaasugrilli
Spintube TURBO on toimiva viehe hauenkalastukseen koko avovesikaudelle. Viehettä voidaan uittaa hitaasti ja nopeasti tarpeen mukaan!
SpinTube Disco nopeasti uppoava 55g haukiviehe helmi/purppura
Eumer Tosi iisi perhokalastussetti 9'' #6 Kirjolohen ja taimenen kalastukseen suunniteltu täydellinen perhokalastussetti.
Hundra Kelatalutin lemmikeille 30 kg ja sen alle.
ahvasta ja kestävästä kolmikerroksisesta nylonista valmistettu Hundra taktinen kaulapanta koirille - soveltuu vaativaan ja jokapäiväiseen käyttöön. Panta on helposti säädettävissä sopivaan mittaan koiran kaulanpaksuuden mukaan.
Vahvasta ja kestävästä kolmikerroksisesta nylonista valmistettu Hundra taktinen kaulapanta koirille - soveltuu vaativaan ja jokapäiväiseen käyttöön.
Airam himmennettävä led-lamppu
-16 %
Airam Handy 750 työpistevalaisin
-15 %
JOBE Snowsled 1P vesirengas, jota voit käyttää myös talvella! Vahvan ja nopean pressupohjan ansiosta rengas liukuu myös lumessa. Snowsled vesirenkaassa on pehmeän neopreeniset rystyssuojat sekä mukava tyyny pehmeään ajoon!
Kesä- ja talvikäyttöön
K27 Polkupyörän Led-Etuvalo, Ladattava
Lasten pyöräilykypärä Lelle Mips sisältää irroitettavan lisäpehmusteen korvasuojilla sekä paristokäyttöisen takavalon  Koko 46-54  Väri Fuksia
-16 %
Burrel Diamond Pro 10x42 ED tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn myös hämärässä ja sopiikin monipuoliseen käyttöön aina metsästyksestä lintubongaukseen.
-25 %
FXR naisten attack paita
FXR naisten attack paita
FXR naisten attack paita