Vapaa-aika

Lucifer Rox-4 kaasugrilli
Lucifer Topaz-3 kaasugrilli
Lucifer Stone-4 kaasugrilli
Rapala UR Steel 135mm/800mm -jääkaira
-23 %
Jasu ahvenenpilkkisetti + siima ja viehelukko
Jasu jigipilkki Saira 8cm pää 4g 1kpl Ruskea
Husqvarna Xplorer miesten fleecetakille on käyttöä jokaisena vuodenaikana. Viileinä myöhäisinä syksy- ja talvipäivinä se on miellyttävä välikerros ja keväisin ja alkusyksystä se käy ulkotakista. Kapea istuvuus. Väri graniitinharmaa.
Husqvarna Xplorer naisten fleecetakille on käyttöä jokaisena vuodenaikana. Viileinä myöhäisinä syksy- ja talvipäivinä se on miellyttävä välikerros ja keväisin ja alkusyksystä se käy ulkotakista. Naisten malli on väriltään vaaleanharmaa.
Mukavissa ja kestävissä Husqvarna Xplorer naisten ulkoiluhousuissa on neljään suuntaan joustavaa kangasta polvissa ja takamuksessa. Kuluvien kohtien vahvistettu kangas ja muotoon ommellut polvet tekevät housuista entistä mukavammat.
Haluatko noudattaa terveellistä elämäntapaa, mutta silti nauttia herkuista silloin tällöin? Valmista pikkupurtavat Nedis Digitaalinen air fryer friteerauskeittimellä lähes täysin ilman rasvaa.
Sencor SFR3220WH Air fryer friteerauskeitin voit nauttia rapeita ranskalaisia sekä herkullisia välipaloja tai päivällisiä terveellisesti ja nopeasti. Friteerauskeitin joka toimii kiertoilma tekniikalla kuuman ilman avulla. Tilavuus 2,6 litraa, teho 1
-16 %
Melissa Low Fat Air Fryer ilmafriteerauskeitin on ruoanvalmistuslaite, jossa ilma korvaa paistoöljyn. Laite käyttää ensiluokkaista rapid air -tekniikkaa. Tämä ainutlaatuinen toiminne mahdollistaa erilaisten herkullisten rapeiden ruokien valmistamisen
Lasten KTM potkupyörä.
Atera Taakkateline Mercedes Benz GLE
Savotta Hiisi 4 on neljälle henkilölle suunniteltu saunateltta ulkoilmakäyttöön, helppo siirtää ja pystyttää melkein minne tahansa. Kevyt, vain 8,7 kg painoinen ja kompakti pakkauskoko tekevät kuljetuksesta ja säilytyksestä helppoa.
Fischer MONTIS FULLY 27,5" 48 cm Sähköpyörä
Fischer TERRA 27,5" 48 cm 50 nm Sähköpyörä
Fischer MONTIS 6 27,5" 48 cm sähköpyörä