Varustele mönkijäsi talven varalle

Valikoimistamme löydät useimpiin mönkijöihin sopivat lisävarusteet.

Varaudu ja valitse mönkijääsi sopivat lisävarusteet talveksi, kuten puskulevysarjat, nastarenkaat, kahvanlämmittimet tai korkeat tuulilasit, eikä talvi pääse yllättämään. Verkkokaupastamme löydät näiden lisäksi mm. Rammyn mönkijän lumilinkoja kolmessa eri leveydessä.

Tilaa omasi ja olet valmis kun talvi yllättää!
Diamond mönkijän lumiketju salmiakki kuviolla.
-21 %
Diamond mönkijän lumiketju salmiakki kuviolla.
-21 %
-13 %
Uusi Broncon laadukas V-Aura, joka sopii vaativampaankin käyttöön. Kumipäällysteinen kulutusterä vakiovarusteena tasaiseen ja hiljaiseen auraukseen soralla, mukulakivellä ja muilla herkillä pinnoilla.
CAN AM mönkijän nastarengas-alumiinivannepaketti
-31 %
-13 %
Defa kytkentäsarja Polaris 570 mönkijämalleihin, yhteensopiva Defa säteilylämmitimen kanssa.  Pakkaus sisältää 1.5m elementtikaapelin ja 2.5m verkkojohdon sekä kiinnityssarjan
-34 %
Defa säteilylämmittimen avulla esilämmität ajoneuvosi moottorin, lohkon sekä öljyn.  Käy kaikkiin Polaris 570 mönkijöihin, ATV sekä UTV -malleihin.
-31 %

Verkkokaupastamme ja myymälöistä voit hankkia tuotteita, jotka saavat aikaan sinulle ja lähimmäisillesi iloa tai helpottavat elämää. Valikoimamme, tuotetiedot sekä maksuvaihtoehdot on rakennettu sinua varten, jotta voisit helposti löytää ja hankkia sinulle sopivimmat tuotteet tarpeisiisi. Muista kertoa kokemuksistasi myös muille asiakkaille kirjoittamalla tuotearvostelu ostamastasi tuotteesta.

Ota yhteyttä mikäli tarvitset apua
0207 437000


Katso myös muut kampanjamme

Yamaha vesijetti ja AMT - rahoitustarjous
Erä ja retkeily
Hyödynnä nyt Access Motor - mönkijän 1,29% korko -osamaksukampanja
Metsätyövarusteet ja -tarvikkeet
Löytöjä
Polaris mönkijäkampanjat
Lumityövälineet talveen!
Piha kuntoon