Veneet, perämoottorit ja vesijetit

Yamahan ja Tohatsun laajasta perämoottorivalikoimasta löytyy paljon eri tehokkuuksia. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön. 

Moottorivenevalikoimasta löydät esimerkiksi Yamahan perämoottoreilla varustetut, laadukkaat ja kotimaiset AMT, Finnmaster&Husky ja Suvin erilaisia moottorivenemalleja. Voit myös valita haluatko pakettiin mukaan perämoottorin vai pelkän moottoriveneen. 

Soutuvenevalikoimassa on useita eri malleja. Niistä löytyy useita vakaita sekä erittäin hyvillä soutuominaisuuksilla varustettuja vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön ja kalastukseen. 

Yamahan vesijettimallistosta löytyy 1-3 henkilölle sopivia malleja. Vesijettien virtaviivainen muotoilu ja tehokkaat moottorit tarjoavat kesään varmasti upeita kokemuksia!

 

amt_logo_valkoinenpohja_5.jpg    Finnmaster_poweredby.jpg   Husky_poweredby.jpg Yamaha_Logo.jpg  Suvi_Logo.jpg

Finnmaster T9 + Yamaha F300 / 425 perämoottorilla varustettu moottorivene on vakaa, helppokäyttöinen, erinomaisilla ajo-ominaisuuksilla. Finnmaster day cruiser onkin samalla vauhdikas urheiluvene ja erinomainen perhevene tarjoten ikimuisia hetkiä
Kotimainen Päijän 520L soutuvene, vakaa ja uppoamaton on saanut myös merenkulkulaitoksen hyväksynnän. Tässä mallissa on lukittavat säilytystilat etu- ja keskipenkissä.
Kotimainen Päijän 471L soutuvene, vakaa ja uppoamaton on saanut myös merenkulkulaitoksen hyväksynnän. Tässä mallissa on säilytystilat etu- ja keskipenkissä.
Kotimainen Päijän 471 soutuvene, vakaa ja uppoamaton on saanut myös merenkulkulaitoksen hyväksynnän.
Yamaha EX Limited vesijetin TR-1-moottorin ja rungon yhdistelmä on kätevä käsitellä ja poikkeuksellisen ketterä ja tasapainoinen. Kompakti ja kevyt moottori tuottaa tasaista tehoa hiljaisest
Tohatsu 250 hevosvoimainen sähkökäynnisteinen perämoottori saatavana erikoispitkärisikisenä sekä vaihtoehtoisesti myös vastakierovaihteistoisena.
Tohatsu 115 hevosvoimainen sähkökäynnisteinen perämoottori saatavana pitkällä tai erikoispitkä rikisenä.  MFS115AETL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, pitkä riki, power trim MFS115AWETUL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, ultrapitkä riki, power trim
Tohatsu 200 hevosvoimainen sähkökäynnisteinen perämoottori saatavana erikoispitkärisikisenä sekä vaihtoehtoisesti myös vastakierovaihteistoisena.
Myös vastakierto
Tohatsu 100 hevosvoimainen sähkökäynnisteinen perämoottori saatavana pitkällä tai erikoispitkä rikisenä.  MFS100AETL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, pitkä riki, power trim MFS100AETUL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, ultrapitkä riki, power trim
-13 %
Tohatsu 75 hevosvoimainen sähkökäynnisteinen perämoottori saatavana pitkällä tai erikoispitkä rikisenä.  MFS75AETL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, pitkä riki, power trim MFS75AETUL = Sähkökäynnistys, kaukohallinta, ultrapitkä riki, power trim
-11 %
Tohatsu MFS60A on markkinoiden ainoa alle satakiloinen 60 hv perämoottori, joka tehoistaan huolimatta on edelleen taloudellinen ajettava.
-3 %
Tohatsun perämoottorit ovat suunniteltu täyttämään käyttäjän tarpeet niin ympäristöä kuin tehokkuutta ja luotettavuutta ajatellen. Sähköinen uistelunopeudensäätö 650,750,850,950 kier/min. Saatavilla myös kahvaohjauksella.
-3 %
Tohatsu 30 perämoottori on matka-ajossa kokoluokkansa taloudellisin ja hiljaisin. Saatavilla useita eri vaihtoehtoja
-31 %
Tohatsu on 25 hevosvoimainen perämoottori on saatavana sähkö- ja käsikäynnisteisenä, siinä on myös kaukohallinta, pitkä riki sekä power trim perämoottori.   Sisältää polttoainesäiliön, potkurin ja asennustarvikkeet.
-16 %
Tohatsu on 20 hevosvoimaisten hiljaisin ja taloudellisin perämoottori. Mallistosta löytyy 10 erilaista vaihtoehtoa mm. “Power Tilt” huippumallit. Saatavilla myös 15 hevosvoiman versiona.
-19 %
Tohatsu 15 HV -perämoottori saatavilla käsi tai sähkökäynniteisenä, kuvassa kaukohallinta -malli
-5 %
Tohatsu 9.9 hevosvoimainen käsi- tai käsikäynnisteinen sähköperämoottori saatavilla lyhyt- sekä pitkärikisenä.
-7 %
Sähkökippi ja -käynnistys nyt Tohatsu 9,8 hevosvoimaisessa kahvaohjatussa perämoottori mallissa. Saatavana lyhyt- ja pitkärikisenä
-17 %
Tohatsun 6 hevosvoiman SailPro -perämoottori on kevyt moottori raskaaseen käyttöön. Soveltuu raskaisiin aluksiin mm. purjeveneisiin, lauttoihin, proomuihin työntövoimaisen erikoispotkurin ansiosta. Vakiovarusteena tehokas laturi, jolla virtaa vaikkap
-5 %
2022 Yamaha Jet Blaster vesijetti 110 hp  - hauskanpitoa parhaimmillaan graffitityylinen ulkonäkö, sporttinen moottori ja erinomainen teho-painosuhde – JetBlaster on vauhdin hurmaa etsivän vesijetti.
2022 Yamaha FX SVHO vesijetti 250 hp saa kuljettajan hymyilemään, kun hän ottaa mittaa aalloista. Samoin se on omiaan rentoon retkiajoon. Tällöin se on tasaisin, hiljaisin ja tehokkain kolmen istuttava retkikulkuneuvo, mitä voi toivoa.
2022 Yamaha FX Cruiser SVHO vesijetti
2022 Yamaha VX Cruiser HO vesijetti
2022 Yamaha VX Cruiser HO vesijetti