Veneet, perämoottorit ja vesijetit

Yamahan ja Tohatsun laajasta perämoottorivalikoimasta löytyy paljon eri tehokkuuksia. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön. 

Moottorivenevalikoimasta löydät esimerkiksi Yamahan perämoottoreilla varustetut, laadukkaat ja kotimaiset AMT, Finnmaster&Husky ja Suvin erilaisia moottorivenemalleja. Voit myös valita haluatko pakettiin mukaan perämoottorin vai pelkän moottoriveneen. 

Soutuvenevalikoimassa on useita eri malleja. Niistä löytyy useita vakaita sekä erittäin hyvillä soutuominaisuuksilla varustettuja vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön ja kalastukseen. 

Yamahan vesijettimallistosta löytyy 1-3 henkilölle sopivia malleja. Vesijettien virtaviivainen muotoilu ja tehokkaat moottorit tarjoavat kesään varmasti upeita kokemuksia!

 

amt_logo_valkoinenpohja_5.jpg    Finnmaster_poweredby.jpg   Husky_poweredby.jpg Yamaha_Logo.jpg  Suvi_Logo.jpg

Finnmaster S5 Yamahan perämoottorilla on täydellinen moottorivenepaketti. Se on pulpettivene, joka sopii loistavasti myös yhteysveneeksi. Koska Finnmaster S5 -veneessä on rappuset sekä keulassa, perässä että sivuilla, on veneeseen erityisen helppo no
Finnmaster T8 varustettuna Yamahan F300 perämoottorilla ja sinun ei tarvitse enää valita urheilullisen tai mukavan veneen välillä.
Finnmaster Pilot 8 + 2 kpl F200XCA moottorivenepaketti johon mahtuu 10 henkeä, makuutilat jopa kuudelle. Perämoottori on varustettu täyssähköisellä ohjauksella ja lisävarusteena saatava Yamahan autopilotti ja joystick ohjaus.
Finnmaster R5 on bow rider tuulilasivene jonka voit valita laadukkaalla Yamaha F70, F80 tai F100 perämoottorilla. R5 vene monipuolinen ja sopii täsmälleen yhtä hyvin niin yhteys – ja mökkiveneilyyn k
Finnmaster S6 + Yamaha F130 / 150XB moottorivenepaketti, josta löytyy urheilullisuutta ja innovatiivista muotoilua.
Finnmaster T7  moottorivene on varustettu Yamaha F250XCB  perämoottorilla jossa on sähköinen kaukohallintalaitteella.. Veneeseen mahtuu 10 hengen seurue ja makuutilat on kahdelle
Finnmaster Pilot 7+ F150 / 200XCA moottorivenepaketti on monikäyttöinen, joka sään matkavene Yamahan F150 tai 200 XCA perämoottorilla jotka ovat varustettu sähköisellä kaukohallintalaitteella.
Finnmaster T6 + F150 / 200 moottorivenepaketti
XB ja XCA moottoreilla
Finnmaster R6 + F150 / 200 moottorivenepaketti on monipuolinen tuulilasivene aurinkoisiin kesäpäiviin.  Tämä vene soveltuu erinomaisesti päiväveneilyyn, vesiurheiluun, kesämökki- ja yhteyskäyttöön
XB ja XCA moottoreilla
Finnmaster Pilot 6 + F130 / 150XB moottorivenepaketti