Veneet, perämoottorit ja vesijetit

Yamahan ja Tohatsun laajasta perämoottorivalikoimasta löytyy paljon eri tehokkuuksia. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön. 

Moottorivenevalikoimasta löydät esimerkiksi Yamahan perämoottoreilla varustetut, laadukkaat ja kotimaiset AMT, Finnmaster&Husky ja Suvin erilaisia moottorivenemalleja. Voit myös valita haluatko pakettiin mukaan perämoottorin vai pelkän moottoriveneen. 

Soutuvenevalikoimassa on useita eri malleja. Niistä löytyy useita vakaita sekä erittäin hyvillä soutuominaisuuksilla varustettuja vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön ja kalastukseen. 

Yamahan vesijettimallistosta löytyy 1-3 henkilölle sopivia malleja. Vesijettien virtaviivainen muotoilu ja tehokkaat moottorit tarjoavat kesään varmasti upeita kokemuksia!

 

amt_logo_valkoinenpohja_5.jpg    Finnmaster_poweredby.jpg   Husky_poweredby.jpg Yamaha_Logo.jpg  Suvi_Logo.jpg

Suvi 57 Duo Fisher moottorivene on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava tuplapulpetillinen uistelu/kalastusvene. Fisherissä on sama erinomainen runko ja ajo-ominaisuudet kuin perusmallin 57 Duo:ssa
Suvi 4230 R on mökki- ja kalastuskäyttöön soveltuva ohjauspulpetillinen moottorivene.  Saatavana myös lyhytrikiselle moottorille
Kala-Palta R  on ohjauspulpetillinen, verkkokalastajien suosima, korkealla kölillä varustettu moottorivene.
Kala-Palta moottorivene pitkärikiselle moottorille, jossa on suuri avonainen sisätila ja voimakkaasti korotettu keula, joka mahdollistaa kalastamisen myös kovemmalla kelillä, verkkokalastajien suosikki.
Suvi 63 Duo Fisher moottorivene on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava tuplapulpetillinen uistelu/kalastusvene. Lisävarusteena olevasta perähyttikuomusta voi hankkia etuosan, väliseinän ja takaosan erillään
UUTUUS!
Suvi 63 Duo moottorivenepaketti Suvi 63 Duo on reilulla takatilalla ja hyvillä vakiovarusteilla varustettu malli mökki- ja yhteysveneeksi saaristoon ja suuremmille järville.
UUTUUS!
Kala-Kaveri 475 MV L/P moottorivene, uutuus 2021
Uutuus 2021
Suvi 444 soutu-moottorivene on vesilinjaltaan leveämpi ja kantavampi soutu-moottorivenemalli mökki- ja kalastuskäyttöön
Suvi 4230 R on mökki- ja kalastuskäyttöön soveltuva ohjauspulpetillinen moottorivene.  Saatavana myös pitkärikiselle moottorille
Suvi 4230 R on mökki- ja kalastuskäyttöön soveltuva ohjauspulpettivene varustettuna Yamahan 20 hevosvoimaisella nelitahtimoottorilla. Kokoisekseen 4230 on vakaampi leveämmän vesilinjan ansiosta. Suositeltavin moottoriteho 20 hv, millä vene liukuu kol
Suvi 4250 on sadevesityhjenevä malli 4 henkilölle. Moottoriveneessä on reilut säilytystilat (mm. köysiboksit keulassa ja perässä sekä vapalaatikko n. 120 cm). Moottorisuositus max. 25 hv. Vene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 46 on sadevesityhjenevä moottorivene, jossa on erinomaiset ajo-ominaisuudet ja todella suuret säilytystilat mm. 140 cm pitkä tila esim. vapoja varten. Tässä moottoriveneessä on vakiona kaiteet, tuulilasi ja uimaportaat.
Suvi 50 Duo Fisher moottorivene on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava uistelu- /kalastusvene. Fisherissä on sama erinomainen runko ja ajo-ominaisuudet kuin 50 Duo:ssa. Lisävarusteena monikäyttöinen suojaava kaksiosainen kuomu.
Suvi 57 Duo moottorivene on suurella taka-avotilalla, hyvillä vakiovarusteilla varustettu malli mökki-, kalastus- ja yhteysveneeksi saaristoon ja suuremmille järville. Suuri takatila toimii hyvin esim. kalastuksessaa
Suvi 57 CC Fisher moottorivene Yamaha F70 AETL perämoottorilla  Leveällä keskipulpetilla varustettu Suvi 57 CC Fisher soveltuu mökkeilyyn, kalastukseen tai yhteysveneeksi kovempaankin keliin. Erinomaiset ajo-ominaisuudet.
Suvi 50 Duo moottorivene ja Yamaha F60FETL nelitahtiperämoottori  Suuren suosion saavuttanut tuplapulpetillinen yhteys- ja kalavene. Erinomaiset ajo-ominaisuudet. Leveä, erittäin sivuvakaa malli.
Suvi 47 Duo moottorivene on monikäyttöinen ja edullinen tuplapulpettimalli, joka soveltuu niin yhteysvene-, mökki- kuin kalastuskäyttöönkin ja kulkee kevyenä mainiosti pienemmälläkin moottoriteholla
Suvi 45 Duo  moottorivene on hyvillä vakiovarusteilla varustettu malli mökki- ja kalastuskäyttöön. Säilytystilaa veneessä on reilusti kokoonsa nähden. Myös köysi/ankkuriboxit löytyvät edestä ja takaa. Veneen maksimi moottorisuositus on 30 hv
Kala-Palta R  on ohjauspulpetillinen, verkkokalastajien suosima, korkealla kölillä varustettu moottorivene.
Suvi 4250 moottorivene on sadevesityhjenevä malli 4 henkilölle, mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 50 Duo Fisher moottorivene on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava uistelu-/kalastusvene. Fisherissä on sama erinomainen runko ja ajo-ominaisuudet kuin 50 Duo:ssa.
Suvi 46 on sadevesityhjenevä moottorivenemalli, jossa on erinomaiset ajo-ominaisuudet ja todella suuret säilytystilat mm. 140 cm pitkä tila esim. vapoja varten.
Suvi 57 Duo moottorivene on suurella taka-avotilalla, hyvillä vakiovarusteilla varustettu malli mökki-, kalastus- ja yhteysveneeksi saaristoon ja suuremmille järville.