Veneet, perämoottorit ja vesijetit

Yamahan ja Tohatsun laajasta perämoottorivalikoimasta löytyy paljon eri tehokkuuksia. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön. 

Moottorivenevalikoimasta löydät esimerkiksi Yamahan perämoottoreilla varustetut, laadukkaat ja kotimaiset AMT, Finnmaster&Husky ja Suvin erilaisia moottorivenemalleja. Voit myös valita haluatko pakettiin mukaan perämoottorin vai pelkän moottoriveneen. 

Soutuvenevalikoimassa on useita eri malleja. Niistä löytyy useita vakaita sekä erittäin hyvillä soutuominaisuuksilla varustettuja vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön ja kalastukseen. 

Yamahan vesijettimallistosta löytyy 1-3 henkilölle sopivia malleja. Vesijettien virtaviivainen muotoilu ja tehokkaat moottorit tarjoavat kesään varmasti upeita kokemuksia!

 

amt_logo_valkoinenpohja_5.jpg    Finnmaster_poweredby.jpg   Husky_poweredby.jpg Yamaha_Logo.jpg  Suvi_Logo.jpg

Yamaha EX Limited vesijetin TR-1-moottorin ja rungon yhdistelmä on kätevä käsitellä ja poikkeuksellisen ketterä ja tasapainoinen. Kompakti ja kevyt moottori tuottaa tasaista tehoa hiljaisest
2022 Yamaha Jet Blaster vesijetti 110 hp  - hauskanpitoa parhaimmillaan graffitityylinen ulkonäkö, sporttinen moottori ja erinomainen teho-painosuhde – JetBlaster on vauhdin hurmaa etsivän vesijetti.
2022 Yamaha FX SVHO vesijetti 250 hp saa kuljettajan hymyilemään, kun hän ottaa mittaa aalloista. Samoin se on omiaan rentoon retkiajoon. Tällöin se on tasaisin, hiljaisin ja tehokkain kolmen istuttava retkikulkuneuvo, mitä voi toivoa.
2022 Yamaha FX Cruiser SVHO vesijetti
2022 Yamaha VX Cruiser HO vesijetti
2022 Yamaha VX Cruiser HO vesijetti
2022 Yamaha SuperJet vesijetti
2022 Yamaha GP1800R SVHO vesijetti
2022 Yamaha GP1800R HO vesijetti sininen
2022 Yamaha FX Cruiser HO vesijetti
2021 Yamaha VX Deluxe vesijetti
2021 Yamaha VX Cruiser vesijetti
2021 Yamaha EXR vesijetti
2021 Yamaha EX Sport vesijetti