Vesijetit

 Yamaha vesijeteillä nautit kesästä ja vesilläolosta. Vesijettien virtaviivainen muotoilu ja tehokkaat moottorit tarjoilevat kesään mahtavia kokemuksia. Yamahan vesijettimallistosta löydät 1-3 henkilölle sopivia malleja. Useista malleista löytyy kätevä paikka puhelimen säilyttämiseen ja lataamiseen turvallisesti.

Valikoimissamme on useita vaihtoehtoja jotka sopivat hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Alussa kannattaakin pohtia, tuleeko jetti vauhdin janoon, liikkumiseen esimerkiksi mantereen ja saaressa sijaitsevan mökin välillä, vesisuksien vetämiseen vai jopa kalastamiseen.

Sopivan mallin löytymisessä voi pohtia esimerkiksi seuraavia seikkoja:

  • Halutaanko vesijettiä siirtää autolla paikasta toiseen? Millainen siirtokalusto on?
  • Pitääkö vesijetin moottoritilavuuden ja kiihtyvyyden olla suuri?
  • Millaiset säilytystilat vesijetissä tulisi olla, jotta voit ottaa mukaan kaiken mahdollisesti tarvitsemasi? 

Yamaha EX Limited vesijetin TR-1-moottorin ja rungon yhdistelmä on kätevä käsitellä ja poikkeuksellisen ketterä ja tasapainoinen. Kompakti ja kevyt moottori tuottaa tasaista tehoa hiljaisest
2022 Yamaha Jet Blaster vesijetti 110 hp  - hauskanpitoa parhaimmillaan graffitityylinen ulkonäkö, sporttinen moottori ja erinomainen teho-painosuhde – JetBlaster on vauhdin hurmaa etsivän vesijetti.
2022 Yamaha FX SVHO vesijetti 250 hp saa kuljettajan hymyilemään, kun hän ottaa mittaa aalloista. Samoin se on omiaan rentoon retkiajoon. Tällöin se on tasaisin, hiljaisin ja tehokkain kolmen istuttava retkikulkuneuvo, mitä voi toivoa.
2022 Yamaha FX Cruiser SVHO vesijetti
2022 Yamaha VX Cruiser HO vesijetti
2022 Yamaha VX Cruiser HO vesijetti
2022 Yamaha SuperJet vesijetti
2022 Yamaha GP1800R SVHO vesijetti
2022 Yamaha GP1800R HO vesijetti sininen
2022 Yamaha FX Cruiser HO vesijetti
2021 Yamaha VX Deluxe vesijetti
2021 Yamaha VX Cruiser vesijetti
2021 Yamaha EXR vesijetti
2021 Yamaha EX Sport vesijetti