Vesille

Yamaha sähköperämoottoreiden huippumalli M26 - sen kuin kytket virran ja lähdet matkaan Yamahan sähköperämoottori on todella kätevin ja ympäristöystävällisin tapa varustaa pienvene moottorilla.
Yamaha M20 sähköperämoottori
Yamaha M18 sähköperämoottori
Humminbird PiranhaMAX4 DI:n käyttömukavuus on taattua PiranhaMAX-laatua. Humminbirdin huipputarkka Down Imaging -teknologia edullisessa PiranhaMAX -sarjan kaikuluotaimessa. Syvyyskapasiteetti normaalilla luotauksella jopa 183 m.
Humminbird Helix 5 kaikuluotaimen ehdottomasti parhaita puolia ovat sen värillinen laajakuvanäyttö ja ammattilaistason ominaisuudet. Ohittamaton vaihtoehto laatua ja helppoutta hakevalle kalastajalle, joka tietää mitä haluaa!
Humminbird AutoChart ZeroLine SD-lisäkortilla laajennat AutoChart-karttojesi määrää. Lisäkortin avulla voit myös helposti siirtää päätelaitteella tallentamasi kartat tietokoneelle, minkä jälkeen voit taas tallentaa kortille uusia karttoja.
Pikavirtaliitin Minn Kota -sähkömoottoreille 12 V - 36 V
Kiinnitä ja irrota helposti keula-asenteinen sähkömoottorisi. Kiinnityskahva voidaan lukita munalukolla (myydään erikseen).
-10 %
Naisten Jobe Nylon pinkki kelluntaliivi on valmistettu erittäin vahvasta ja kevystä nylonkankaasta ja pehmeästä PE-vaahdosta.
Black Island Sup-laudan vedenpitäväreppu. Repussa on kantokahva ja olkahihna, joten sitä on helppo kantaa.
Useita kokoja
Jobe Side Entry Jet kelluntaliivi on suunniteltu vesijetteilyyn.
-10 %
-11 %
-12 %
-12 %
Baltic C02 60g patruuna paukkuliiveihin. Sisältää varmistinnastat.
-10 %
Baltic paukkuliivin varmistinnastat
-9 %
Baltic C02 45g patruuna paukkuliiveihin. Sisältää varmistinnastat.
-9 %