Vesille

Veneet, perämoottorit ja vesijetit -kategoriasta löydät laajan valikoiman eri tehoisia Yamahan perämoottoreita. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön. 

Moottorivenevalikoimasta löydät esimerkiksi Yamahan perämoottoreilla varustetut, laadukkaat ja kotimaiset AMT, Finnmaster&Husky ja Suvin erilaisia moottorivenemalleja. Suvi moottoriveneissä osaan voit myös valita haluatko pakettiin mukaan perämoottorin vai pelkän moottoriveneen.  Soutuvenevalikoimassa on useita eri malleja. Niistä löytyy useita vakaita sekä erittäin hyvillä soutuominaisuuksilla varustettuja vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön ja kalastukseen.  Yamahan vesijettimallistosta löytyy 1-3 henkilölle sopivia malleja.

amt_logo_valkoinenpohja_5.jpg    Finnmaster_poweredby.jpg   Husky_poweredby.jpg Yamaha_Logo.jpg  Suvi_Logo.jpg

Vesijettien virtaviivainen muotoilu ja tehokkaat moottorit tarjoavat kesään varmasti upeita kokemuksia! Ja luonnollisesti meiltä löydät myös tarvittavat öljyt perämottoreihin sekä vesijetteihin.

Veneiden lisävaruste -kategoriasta löydät ankkurit, kaikuluotaimet ja muut navigointivälineet sekä veneeseen käytettävää elektroniikkaa. Lisäksi meiltä saat vesijettien säilytystä sekä kuljetusta helpottavat tarvikkeet sekä monet muut tarvikkeet. Vesiurheiluvalikoimastamme löytyy polvi- ja suplaudat sekä muut ilmatäytteiset vesipatjat, joissa on tilaa useammallekin hengelle. Meiltä myös vesisukset ja turvatarvikkeet, kuten kellunta- ja pelastusliivit, pumput, vetoköydet, kypärät ja märkä- sekä kuivapuvut.

Finnmaster T9 + Yamaha F300 / 425 perämoottorilla varustettu moottorivene on vakaa, helppokäyttöinen, erinomaisilla ajo-ominaisuuksilla. Finnmaster day cruiser onkin samalla vauhdikas urheiluvene ja erinomainen perhevene tarjoten ikimuisia hetkiä
Suvi 57 Duo Fisher moottorivene on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava tuplapulpetillinen uistelu/kalastusvene. Fisherissä on sama erinomainen runko ja ajo-ominaisuudet kuin perusmallin 57 Duo:ssa
KTM Team style aurinkolasit
KTM Team sport aurinkolasit
Tilaustuote