Vesiurheilu

Tarjoamme laajan valikoiman vesiurheiluun liittyviä tuotteita, jotka tyydyttävät sekä harrastajien että ammattilaisten tarpeet. Voit hankkia tarvitsemasi vesiurheiluvälineet helposti yhdestä paikasta. 

Etsitpä sitten polvi- ja suplautoja tai ilmatäytteisiä vesipatjoja, joissa on runsaasti tilaa useammallekin hengelle, meiltä löydät etsimäsi. Laadukkaat ja kestävät välineet takaavat hauskan ja turvallisen harrastamisen vedessä.

Vesiurheiluvalikoimaamme kuuluvat myös vesisukset ja erilaiset turvatarvikkeet, kuten kellunta- ja pelastusliivit. Tarjoamastamme löytyvät myös pumput, turvalliset vetoköydet, kypärät sekä märkä- ja kuivapuvut. Näiden tuotteiden avulla voit nauttia huolettomasti ja turvallisesti vesiurheilusta. 

Tarjoamme nopean toimituksen sekä luotettavan asiakaspalvelun.
Osta nyt ja valmistaudu seuraavaan vesiurheiluseikkailuusi!

JOBE Trooper 2P vesilelu
JOBE Chaser vesilelu 3H
Laze wakesurfer lauta sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille!
Viileällä uudistetulla muotoilulla Joben Unit on rakennettu kaikentasoisille lautailijoille. Nämä avoimet varvassiteet ovat kooltaan säädettäviä, joten ne sopivat monenlaisille jaloille.
Joben Maze Wakeboard -siteissä on The System aloittelijoille ja keskitason vesilautailijoille, koska se lukitsee lautailijan jalat hyvin tarkasti. Maze Wakeboard Bindingsissä on joustavat paneelit, joilla ohjataan ajoa
Jobe Elite Wake Combo on wakeboard/wakeskate vetoköysi.
Jobe Tow Hook Handle vetoköysi polvilautoihin ja multi position lautoihin.
Baltic Pacific 3-layer housut
Baltic Pacific 3-layer takki
Jobe Atlanta shorty 2mm miesten lyhyt märkäpuku on hyvä peruspuku vesille!
Baltic Mist E.I. kelluntaliivi navy
Baltic Mist E.I. kelluntaliivi vihreä
Baltic Mist E.I. kelluntaliivi musta
Jobe Suction hanskat parantavat pitoa ja suojaavat käsiä. Hanskoissa on säädettävä tarranauha ja ne on valmiiksi kaarevat parhaan istuvuuden takaamiseksi.
Jobe Suction hanskat parantavat pitoa ja suojaavat käsiä. Hanskoissa on säädettävä tarranauha ja ne on valmiiksi kaarevat parhaan istuvuuden takaamiseksi.
Optiline Type C 1M Latauskaapeli
Optiline USB-fix ix Trek 2 Laturi
Optiline USB-Fix Laturi