BEH101010A |

XTZ700 Tenere 700 2021 Ceramic Ice moottoripyörä

Yamahan ensimmäiset XT-mallit tekivät jokaisesta motoristista mahdollisen maailmanmatkaajan. Legenda on saanut jatkoa. Ténéré 700 antaa mahdollisuuden tutustua todellisiin seikkailuihin, jotka voivat muuttaa elämäsi täydellisesti.

Dakar-rallien hengessä kehitetystä moottoripyörässä käytetään jykevää rallihenkistä teknologiaa, jota edustavat upside-down-keula, kevyet pinnavanteet ja kytkettävä ABS-jarrujärjestelmä. Maailmanvalloitus on tälle pyörälle arkipäivää. 16-litrainen polttoainesäiliö takaa yli 350 kilometrin tankkausvälit, ja pitkät ajomatkat sujuvat muutenkin mukavasti ergonomisen ajoasennon ja tyylikkään tuulilasin ansiosta.

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

  13228.00 € 10667.74 € alv. 0%
Pyydä tarjous Sis. myyntihinnan 10500.00 € ja autovero-osuuden 2728.00 €

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

689-kuutioinen nelitahtinen CP2-moottori

Ténérén 689-kuutioinen 2-sylinterinen crossplane-moottori takaa välittömän tehontuoton kaikissa olosuhteissa niin moottoritiellä, aavikolla kuin mäkisessä maastossa. Vahva lineaarinen vääntö ja optimoitu voimansiirto tekevät tästä kevyestä jokapaikanpyörästä erinomaisesti hallittavan kaikissa ajomaastoissa ja olosuhteissa.

Uusi teräksinen kaksoiskehtoputkirunko

Haastavissa maastoajotilanteissa Ténéré 700:n vankan teräksisen kaksoisputkikehtoputkirungon kompaktit mitat pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Lyhyen akselivälin ja kapean runkorakenteen ansiosta pyörä on äärimmäisen ketterä teknisesti vaativissa ajotilanteissa. Ténéré 700 on suunniteltu selvittämään vaikeissakin maastoissa, mistä kertoo pyörän 240 mm:n maavara.

Kapea ja kompakti runko ja tasainen istuin

Ketterään ajokäytökseen vaikuttavat myös Ténéré 700:n tasainen satula ja kapea runko, joiden ansiosta painon siirto on helppoa sekä istuen että jalkatapeilla seisten ajettaessa. Rento ajoasento tekee myös pitkien päivämatkojen ajamisesta miellyttävää. Kapea 16 litran tankki tarjoaa hyvän tuen polville, ja pyörän ohjaus on tarkkaa kaikilla tienpinnoilla.

Rallihenkinen ilme ja 4-osaiset LED-ajovalot

Yamaha on ollut jo 40 vuoden ajan yksi rallihistorian johtavia merkkejä. Ténéré 700:n uusi aggressiivinen ilme on uusimpien Dakar-ralliin osallistuneiden tehdaspyörien inspiroima. Pyörän aitoa rallihenkistä tekniikkaa edustavat tehokkaat ja rallikilpailuista tunnetut 4- osaiset LED-ajovalot, jotka valaisevat pimeimmänkin metsätaipaleen. Keulan muotoilu on olennainen osa pyörän vahvapiirteistä ja edukseen erottuvaa muotoilua

Upside-down-etupää ja pitkä joustovara

Lähempi tutustuminen rallikilpailuista vaikutteita saaneeseen jousitukseen osoittaa, että tämä kevyt seikkailupyörä on suunniteltu selvittämään rankimmatkin maastot. Optimaalisesta 43 mm:n putkesta valmistetut säädettävät upside-down-haarukat ja 210 mm:n etujoustovara takaavat miellyttävän ajotuntuman ja kevyen ohjattavuuden kaikissa olosuhteissa, joita seikkailulla voi tulla vastaan.

Takajousituksen iskunvaimentimen etäsäätö

Teknisesti kehittyneen takajousituksen suunnittelussa etusijalla oli joustava ja vakaa ajokäytös erilaisissa maasto- ja maantieajo-olosuhteissa – riippumatta siitä, ajatko yksin vai matkustajan kanssa ja riippumatta matkatavaroiden määrästä. Joustovaraltaan 200 mm:n rallihenkisessä takajousituksessa on etäsäätö, jolla voi säätää jousitusta vaivattomasti missä tahansa.

  • Merkki: Yamaha
  • Malli: Travel moottoripyörä
  • CC: < 700
Moottorin tyyppi nestejäähdytetty, 4-tahtinen, 4-venttiilinen, DOHC, 2-sylinterinen
Sylinterin tilavuus 689 cm³
Sylinterin mitat 80,0 mm x 68,6 mm
Puristussuhde 11.5:1
Maksimiteho 54,0 kW @ 9000 rpm
Limited power version 35.0kW
Maksimivääntö 68,0 Nm @ 6500 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Kytkimen tyyppi Märkä, Monilevy
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä Hammasrattaat, 6-vaihteinen
Voimansiirto Ketju
Kaasutin Polttoaineen suihkutus
Alusta
 
Runko Teräsputki, kaksoiskehto
Etujousitusjärjestelmä Upside-down-etupää
Takajousitusjärjestelmä Keinuvarsi, (Linkkutyyppinen jousitus)
Etujoustovara 210 mm
Takajoustovara 200 mm
Etujarru Hydrauliset kaksoislevyjarrut, Ø 282 mm
Takajarru Hydraulinen yksilevyinen jarru, Ø 245 mm
Eturengas 90/90 R21 M/C 54V M+S - pinnavanteet ja Pirelli Scorpion Rally STR -renkaat
Takarengas 150/70 R18 M/C 70V M+S - pinnavanteet ja Pirelli Scorpion Rally STR -renkaat
Mitat
 
Kokonaispituus 2 370 mm
Kokonaisleveys 910 mm
Kokonaiskorkeus 1 455 mm
Istuimen korkeus 875 mm
Akseliväli 1595 mm
Maavara 240 mm
Märkäpaino 204 kg (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 
Polttoainesäiliön tilavuus 16 l