F3YN01050A | Oma varasto

Yamaha EX Limited vesijetti (100 hp)

Yamaha EX Limited vesijetin TR-1-moottorin ja rungon yhdistelmä on kätevä käsitellä ja poikkeuksellisen ketterä ja tasapainoinen. Kompakti ja kevyt moottori tuottaa tasaista tehoa hiljaisest

EX Limited = Rajatonta hauskanpitoa. Esittelystään lähtien EX-mallisto on innostanut uusia WaveRunner-kuljettajia nauttimaan vesilläolosta uudella ja mukavalla tavalla - Tehokkaita, ketteriä, toimintavarmoja ja hauskoja.

Suunniteltu kaikilla niillä luotettavuutta ja teknistä innovaatiota tarjoavilla ominaisuuksilla, joista WaveRunnerit on yleisesti tunnettu. Helppokäyttöinen ja intuitiivinen Ride-ohjausjärjestelmä takaa ajomukavuuden. Erityisesti heille, jotka haluavat ottaa ensimmäisen harppauksen vesiurheilun maailmaan perheen yhteistä rentoutumista ja mukavuutta menettämättä. Se tarjoaa Yamahan tunnettua laatua ja on ketterä sekä käyttäjäystävällinen.

Toimitusaika: Kysy saatavuus

  13290.00 € 10717.74 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu Kokkola
Ominaisuudet
 • Luja ja kevyt runko – Axial Flow-turbiini
 • Muotoon ommeltu mukava kaksivärinen istuin kolmelle hengelle
 • Selkeät, informatiiviset ja monitoimiset nestekidemittarit
 • Nopeus- ja kierroslukumittarit, joissa polttoaineen määrän ja käyttötuntien näytöt
 • Tyylikkäät värit ja näyttävät nykyaikaiset grafiikat
 • Hansikaslokero sekä säilytystilaa keulassa ja istuimen alla
 • Polttoainesäiliön tilavuus peräti 50 litraa – hupia riittää pidempään
 • Mukava ja kätevä kahva helpottaa nousua vesijettiin
 • 1049-kuutioinen 3-sylinterinen TR-1-moottori
 • Käänteentekevä Ride®-järjestelmä - intuitiivista hallintaa

2021-Yamaha-EXLIMITED-EU-White-Action-001-03.jpg

Tehokas kolmisylinterinen 1 049 cm3:n TR-1-moottori

EX Limited -mallissa on voimanlähteenä uusin versio Yamahan innovatiivisesta kolmesylinterisestä 1 049 cm3:n TR-1- moottorista. Moottori on kooltaan kompakti, painoltaan kevyt ja teholtaan todellinen voimanpesä. Se kiihtyy terävästi, tarjoaa hyvän huipputehon ja on myös taloudellinen ja luotettava.

Monipuolista käsiteltävyyttä ja suorituskykyä

TR-1-moottorin ja rungon yhdistelmä on kätevä käsitellä ja poikkeuksellisen ketterä ja tasapainoinen. Kompakti ja kevyt moottori tuottaa tasaista tehoa hiljaisesti, ja käytännössä hyväksi havaittu runko on lujaa ja kestävää tekoa. Vesijetti tottelee kokemattomampiakin kuljettajia vaivattomasti.

RiDE-järjestelmä (peruutus ja innovatiivinen elektroninen hidastustoiminto)

Edistyksellinen RiDE®-järjestelmä takaa ajonautinnon. Se antaa kaiken tasoisille kuskeille varman ajotuntuman. Oikean käden kaasuvipua vedettäessä vesijetti liikkuu eteenpäin ja kiihdyttää ja vasemmalla vivulla hidastetaan kulkua tai peruutetaan. Lisäksi on kätevä peruutusvaihteen pidonhallinta.

2021-Yamaha-EXLIMITED-EU-White-Action-002-03.jpg

Mukava kolmipaikkainen istuin

Ergonomisesti muotoiltu, kaksivärinen, tukeva ja mukavan tilava, kolmipaikkainen istuin sopii erinomaisesti niin yksinajoon kuin jopa kolmen hengen matka-ajoon. Se on niin mukava, että tuntuu kuin se olisi tehty mittatilauksena juuri sinulle. Istuimen alla on kätevä säilytystila, jossa tarvikkeet pysyvät kuivina.

Suuren polttoainesäiliön tilavuus 50 litraa – hauska meno jatkuu pidempään

Ampaistaessa EX Limited -vesijetillä matkaan huvin soisi jatkuvan mahdollisimman pitkään. Sen vuoksi vesijetissä on 50-litrainen polttoainesäiliö, tilavuudeltaan suurempi kuin minkään kilpailijan mallissa. Voit jatkaa hauskaa menoa vesillä entistä pidempään ja matkata yhä kauemmas. Yamaha ottaa pienemmätkin yksityiskohdat huomioon.

LCD-monitoimimittaristo

EXR Limited -malli on varustettu monitoimisilla nestekidemittareilla. Se tarjoaa selkeät ja helppolukuiset nopeus- ja kierroslukumittareiden näytöt, ja niistä näkyvät myös tiedot polttoaineen ja käyttötuntien määrästä.

2021-Yamaha-EXLIMITED-EU-White-Static-001-03.jpg

 • Henkilömäärä: 3 hlö
Moottori  
Moottorin tyyppi 3-sylinterinen, TR-1, 4-tahtinen, DOHC, 4-venttiilinen
Sylinterin tilavuus 1,049cc
Sylinterin mitat 82.0 mm x 66.2 mm
Puristussuhde 11.0 : 1
Pumpun tyyppi 144 mm Axial Flow
Polttoaine Lyijytön bensiini
Polttoaine järjestelmä Elektroninen suorasuihkutus
Polttoainesäiliön tilavuus 50.0 Litraa
Öljysäiliön tilavuus 3.5 Litraa
Mitat  
Pituus 3.14 m
Leveys 1.13 m
Korkeus 1.15 m
Kuivapaino (kg) 272 kg
Ominaisuudet  
Kuormakapasiteetti 29.0 Litraa
Henkilömäärä 1-3 hengen