F3P500050 | Oma varasto

Yamaha GP1800R vesijetti

Todella hyvännäköinen, tasaisesti kulkeva huipputehokas laite, jonka runko on luja ja ketterä. Sen on useiden kekseliäiden ominaisuuksiensa ansiosta omassa luokassaan.

Tässäkään ei kuitenkaan ole vielä kaikki – uusi kilpailukäyttöön suunniteltu vedenottoritilä ja ajolevy parantavat käsittelyä, kääntyvyyttä ja hallittavuutta kovalla merenkäynnillä. 

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Vaihtoehdot
Keltainen
 21690.00 € 19990.00 €
16120.97  € alv.  0%
| Toimitusaika: Tarkista myynnistä
Ranua Rovaniemi Oulu
Sininen
 21690.00 € 19990.00 €
16120.97  € alv.  0%
| Toimitusaika: Tarkista myynnistä
Ranua Rovaniemi Oulu

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Vuosien varrella GP-mallit ovat nousseet tosimielellä kilpailevien kuljettajien keskuudessa ylivertaiseen maineeseen kautta maailman. Upea perinne näkyy selkeänä sankarillisen tehokkaassa uudessa ja parannellussa GP1800R-vesijetissä.

Ominaisuudet
 • Ahdettu 1812-kuutioinen SVHO-moottori, jossa elektroninen polttoaineen ruiskutus (EFI)
 • Erikoiskevyt ja huippuvahva NanoXcel2®-runko
 • Uusi kilpakäyttöön suunniteltu vedenottoritilä ja ajolevy
 • Mullistava RiDE®-järjestelmä ja peruutusvaihteen pidonhallinta
 • Nopea elektroninen trimmijärjestelmä vaihtoon ajon aikana
 • Selkeät mittarinäytöt vaihteenvalinnalle, RiDE-järjestelmälle ja sähkötoimiselle trimmille
 • Kaukohallittava ajonestojärjestelmä rajoitetun tehon tilalla
 • Kookkaat taustapeilit ja lujatekoinen vesihiihtokoukku
 • Hydro-Turf-matot ja pehmeäpintainen uimaporras
 • Säilytystilaa hansikaslokerossa, istuimen alla ja keulatilassa

2020-Yamaha-GP1800RSVHO-EU-Azure_Blue-Action-004-03.jpg

Ahdettu 1812-kuutioinen SVHO-moottori (Super Vortex High Output)

Tämä mahtava moottori tuottaa voimaa tasaisesti, ja siinä on erittäin tehokas jäähdytys ja ilmanotto sekä kestävät sisäosat. 160 mm:n Hyper-Flow-turbiini auttaa muuttamaan moottorin tehon sähäkäksi kiihtyvyydeksi, ja elektroninen polttoaineen ruiskutus (EFI) takaa tasaisen ja tehokkaan tehontuoton.

NanoXcel2®. Todella vahva ja huippukevyt

Yamahan ainutlaatuisen materiaaliteknologian mahdollistama NanoXcel2® on yhtä jäykkää ja kestävää kuin käänteentekevä alkuperäinen NanoXcel®-materiaali, mutta peräti 18 prosenttia tätä kevyempää. Sen avulla maksimoidaan GP1800-mallin urheilullisen rungon suorituskyky. Tuloksena on häkellyttävä kiihtyvyys, entistä suurempi huippunopeus ja parempi taloudellisuus.

RiDE-järjestelmä (peruutus ja intuitiivinen elektroninen hidastustoiminto)

Käänteentekevä RiDE-järjestelmä mullistaa ajonautinnon. Se antaa uudenlaisen varmuuden tunteen etenkin urheilullisessa ajossa. Oikean käden kaasuvipua vedettäessä vesijetti liikkuu eteenpäin ja kiihdyttää, ja vasemman käden vivulla hidastetaan vesijetin kulkua tai peruutetaan. Näin helposti se todella käy!

Kaukohallittava ajonestojärjestelmä ja siihen kuuluva rajoitetun tehon tila

Yamaha toi tämän innovatiivisen järjestelmän vesijetteihinsä ensimmäisenä alallaan. Yhdellä kaukohallintalaitteen painikkeen painalluksella kytketään päälle erityinen rajoitetun tehon tila, jolla huippunopeutta rajoitetaan – tarkan hallittavuuden kannalta ihanteellisesti. 

Urheilullisen perinteen näkyvät tunnusmerkit

GP1800R -vesijetillä niin vesilelujen kuin vesihiihtäjänkin vetäminen on nautinnollista ja turvallista kestävän vesihiihtokoukun, kahden kookkaan taustapeilin, mukavien Hydro-Turf-mattojen ja pehmeäpintaisen uimaportaan ansiosta. Lisäksi uusi vedenottoritila ja kilpakäyttöön suunniteltu ajolevy auttavat saamaan otteen vedest ja tekevät vetämisestä helpompaa ja tarkempaa.

2020-Yamaha-GP1800RSVHO-EU-Lime_Yellow-Action-001-03.jpg

Sähkötoiminen trimmi ja selkeitä tyylikkäitä mittareita

Elektroninen trimmijärjestelmä takaa trimmiasennon täydellisen hallinnan ajon aikana. Trimmiä hallitaan kahdella painikkeella, jotka sijaitsevat ohjaustangossa vasemman käden kahvan vieressä. Painamalla trimmi alas vesijetti saadaan kääntymään tiukemmin, ja nostamalla trimmin avulla keulaa ylös jetti saadaan kulkemaan nopeammin. Tyylikkäistä mittareista näkyy selkeästi trimmiasento, RiDE-järjestelmän tila ja vaihteenvalinta (eteen-vapaa-peruutus).

Runsaasti hyvin suunniteltua säilytystilaa

Vesijetteilyn nautittavuutta lisää tieto siitä, että tarvikkeet pysyvät turvallisesti mukana matkassa. Siksi GP1800-mallissa on runsaasti säilytystilaa, muun muassa hansikaslokero varustettuna pullotelineellä, vesitiivis osasto istuimen alla ja myös kätevä säilytystila keulassa.

 • Merkki: Yamaha
 • Tuote: Vesijetti
 • Henkilömäärä: 3 hlö
Moottorin tyyppi 4-tahtinen, 4-sylinterinen, Super Vortex High Output
Pumpun tyyppi 160 mm, korkeapaine
Polttoainesäiliön tilavuus 70 litraa
Pituus 3,35 m
Leveys 1,22 m
Korkeus 1,19 m
Kuivapaino (kg) 349 kg
Kuormakapasiteetti 93,2 litraa
Henkilömäärä 1–3 henkilöä
  1305.00 € 1052.42 € alv. 0%
Pyydä tarjous
-5 %
1745.00 € 1662.00 € 1340.32 € alv. 0%