8ND100010A | Oma varasto

Yamaha MP600 XE transporter

Ajoltaan ketterä ja painoltaan kevyt, voimakas Transporter 600 etenee yhtä tehokkaasti niin syvässä lumessa kuin kovalla polanteella.

Pitkillä ajotaipaleilla ajorasitusta vähentää tehokkaasti toimiva etu- ja takajousitus. Ajomukavuutta kohentaa puolestaan hyvin suojaava, kookas tuulilasi.

Matkustajanistuimella nyt 10.990 € + tk.

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

13990.00 € 9990.00 € 8056.45 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu

Uuden sukupolven työ- ja hyötykelkka. Työnteko voi olla myös hauskaa. Sinä päätät onko se sitä.

Mukava Mountain-istuin on tilava, joten erikokoiset kuljettajat löytävät helposti sopivan ajoasennon. Lisäksi kuljettaja voi liikkua vapaasti ja tarpeen tullen tehostaa ohjattavuutta kehonpainoa siirtämällä. Tukevan rakenteen ansiosta vakaa ja hyvä ajettavuus niin puuterilla kuin kovassa urassa ja tehokas tavarankuljetuskyky ovat ammattilaisen työkelkan ominaisuuksia. Mutta uusi Transporter 600 on erinomaisen mukava myös vapaa-ajan retkiajossa.

 • Kaksoiskolmiotukivarsilla varustettu etujousitus
 • Sähköstartti ja peruutusvaihde
 • Suorituskykyä ja taloudellisuutta tehostava, kaksivaiheinen polttoainesuihkutus
 • Kevyt ja luotettava 599 cc kaksitahtimoottori
 • Leveät ja vakaat Yamaha Mountain -sukset
 • Camso® 154" ‑telamatto ja 2,25"/56 mm kuviointi
 • Lukittava taittoperä
 • Hyvin suojaava, iso tuulilasi ja yhdysrakenteiset taustapeilit
 • Monitoiminäytöllä varustettu mittaristo
 • Iso tavaratila ja tukeva tavarateline
 • Kestävä ja jämäkkä, yksiosainen tunneli
 • Valittavissa Mountain-istuin tai tilava 2-paikkainen vaihtoehto

 

Tehokas ja kevyt, kaksitahtinen 599 cc:n EFI-moottori

Transporter 600 :n pirteä, kaksisylinterinen, EFI-kaksitahtinen on perustekniikaltaan jo vuosi hyväksi todettua toimintavarmaa tekniikkaa. Sen elektronisesti ohjattu EFI-polttoainesyöttö (suorasuihkutus) ja digitaalinen sytytys varmistavat joka tilanteessa optimaalisen hyötysuhteen. Tämä takaa, että matka etenee sujuvasti syvässäkin lumessa aina perille asti.

Edessä kolmiotukivarsilla toimiva erillisjousitus

Tarkkaan mitoitetuilla etäisyydellä toisistaa olevat etujousituksen kolmiotukivarret varmistavat laaja-alaisesti toimivan tehokkaan ohjaus- ja jousitusgeometrian. Etujousituksen alumiiniset IFP-kaasupainevaimentimet on varustettu korkealaatuisella tiivistepäillä. Näin kosteus ei pääse vaikuttamaan iskunvaimentimien sisäisten liikkuvien osien toimintaan.

Takajousituksen kaksi vääntöjousta ja flip-up-jatkoperä

Telaston jousien esijännitys on helppo säätää eri kuormitusten mukaiseksi. Jatkoperä varmistaa mm. erinomaisen etenemiskyvyn syvässä lumessa. Jatkoperän lukitus puolestaan takaa erinomaisen pidon ja ajovakauden esim. kovalla polanteella tai tasaisella ajouralla.

Camso -telamatti 153" 2.25" kuviolla

Johtavat moottorikelkkavalmistajat arvostavat Camso-telamattoja erinomaisesti pito- ja kaarreominaisuuksien sekä kulutuskestävyyden ansiosta. Transporter 600:n Camso 153" telamaton 2.25" korkea kuvio takaa optimaalisen pidon, joka pääsee oikeuksiinsa etenkin syvässä puuterilumessa. Samoin ajohallinnan kannalta tärkeä maton sivuttaispito on omaa luokkaansa.

Tilava ja tukeva tavarateline

Takaosan tilava, asiallisilla reunoilla varustettu, tukeva tavarateline on itsestäänselvyys Transporter -hyötykelkassa. Sen käytännöllinen rakenne mahdollistaa työtehtävissä tarvittavien työkalujen ja -välineiden vaivattoman kuljetuksen. Damoin vapaa-ajalla sukset ja lumilaudat tai vaikka monipuoliset kalastusvälineen ja -varusteet kulkevat nekin kätevästi tavaratelinneellä. Ahkion tai reen hinaus sujuu vaivatta vetokoukun avulla.

Uudet, leveät ja vakaat, 200 mm sukset

Yamahan kehittämät, 200 mm leveät sukset ovat jo osoittaneet toimivuutensa VK10-työkelkassa. Suksia on kiitelty etenkin syvässä lumessa hyvän kantavuutensa ja vakaan käytöksen ansiosta. Uudessa Transporter 600:ssa on nämä samat sukset. Hyvä kantavuus lumessa ja vakaa ohjattavuus kovalla polanteella ovat siis itsestäänselvyys.

Kookas tuulilasi suojaa 

Pitkillä ajotaipaleilla ja pyryssä korkea ja leveä tuulilasi suojaa kuljettajaa tehokkaasti viimalta ja lumituiskulta. Tuulilasin integroidut taustapeilit näyttävät selkeästi mitä takana tapahtuu. Tukevasti kiinnitetty tuulilasi takaa hyvän suojat ja näkyvyyden vaikeissakin keliolosuhteissa.

Monitoiminen, digitaalinen mittaristo

Kaikki ajon ja käytön kannalta olennainen tieto on selkeästi näkyvillä digitaalinen mittariston monitoiminäytöllä. Kuljettaja näkee yhdellä vilkaisulla mm. nopeuden, käyntikierrokset, trippimittarin sekä polttoainemäärän ja kelloajan. Lisäksi mittaristossa on eri varoitusvalot ja peruutusvaihteen merkkivalo. Näin lumimaiseman halki viilettävä kuljettaja voi ennakoida esimerkiksi jäljellä olevan ajomatkan tai- ajan sekä polttoaineen riittävyyden.

 • Tyyppi: Crossover
 • Merkki: Yamaha
 • Vuosimalli: 2019

Tyyppi / sylinterin tilavuus 2-tahtinen / 599
Sylinterit 2-sylinterinen
Jäähdytys nestejäähdytetty
Sylinterin mitat 73.8 mm x 70.0 mm
Polttoaineen syöttö Electronic Injection
Imukanavat Dual Stage injection
Sytytysjärjestelmä Digitaalisesti ohjattu CDI
Pakoputki APV with tuned pipe
Kytkin / vaihteisto Team Rapid / Reverse push Button Engine
Jarrut Race radial master cylinder hydraulic brake
Jousitus
Etujousitusjärjestelmä SRV
Etuiskunvaimentimet IFP 1.5
Etujoustovara 241 mm
Takajousitusjärjestelmä Dual Shock SR 154 Torsion
Takaiskunvaimentimet IFP 1.5 / IFP 1.5
Takajoustovara 343 mm
Mitat
Kokonaiskorkeus 1 360 mm
Kokonaispituus 3 400 mm
Kokonaisleveys 1 150 mm
Telamatto L x P x K 381 mm x 3,912 mm x 57 mm
Telamaton tyyppi Camso®
Suksien asento (kesk. - kesk.) 901.7 -1,054 mm
Polttoainesäiliön tilavuus 51.9Litraa
Ominaisuudet
Sähkökäynnistys vakiona
Peruutus vakiona
Käsien ja peukalon lämmittimet vakiona
Etuvalon teho, tyyppi 60/55W Halogen