8NE100010A | Oma varasto

Yamaha SRX120R lasten kelkka

Yamaha SRX120R lasten kelkka

SRX-120 - kuin isompansa - nuoren ensiaskel oikeaan moottorikelkkailuun

Ei iso kooltaan, mutta silti täysmittainen Pienestä koostaan huolimatta Yamaha SRX 120 on yhtä tukeva ja luotettava kuin isot Yamaha-moottorikelkat. Se on ominaisuuksista tinkimättä mitoitettu perheen nuorimpien ensimmäiseksi moottorikelkaksi.

Toimitusaika: 1-5 arkipäivää

3490.00 € 3290.00 € 2653.23 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu

Kompaktin ja pirteän 120 cc:n nelitahtimoottorin vauhdittama SRX 120 on varustettu helppokäyttöisillä, tehokkailla jarruilla ja herkällä jousituksella. Siksi se on ajettavuudeltaan kaikin puolin turvallinen sekä olemukseltaan ja luonteeltaan tasavertainen isompiensa kanssa. Joten kun perheen pienimmät haluavat siirtyä matkustajan paikalta oman moottorikelkan ohjaimiin, on Yamaha SRX 120 erinomainen valinta.

Se antaa pienimmille mahdollisuuden kokea liikkumisen vapautta ja olla mukana perheen retkillä omalla moottorikelkalla.

 • Luonteeltaan sujuva, 123 cc:n OHV-nelitahtimoottori
 • Automaattinen keskipakokytkin
 • Suurin nopeus rajoitettu noin 13 km/h:n vauhtiin
 • 3-asentoinen takajousituksen säätö
 • Kaksoiskolmiotukivarsilla varustettu etujousitus
 • Pidoltaan erinomainen ja rakenteeltaan vahva Camso®-telamatto
 • Muodoiltaan mukava satula helpottaa ajonhallintaa
 • Erikoismallinen, pienille kuljettajille mitoitettu ohjaustanko.
 • Ohjaustangon kätevät "J-hook"-kahvat ja roikuntaremmi.
 • Istuimen muotoilu sovitettu erikokoisille kuljettajille ja ajotavoille.
 • Isojen Sidewinder-mallien kaltainen tyylikäs muotoilu.
 • Huipputyylikäs Yamaha Racing -grafiikka
 • Toimintavarma, OHV-nelitahtimoottori

Isompien Yamaha-moottorikelkkojen tavoin SRX120 on käyntiääniltään tahdikkaan pirteä. Sen 123 cc:n OHV-nelitahtimoottori ja luotettava transistorisytytys varmistavat sujuvan kulun ja hyvän polttoainetalouden. Nopeus on rajoitettu noin 13 km/h:n tasolle.

Säädettävä takajousitus
Takajousituksen 3-asentoinen säätö varmistaa mahdollisimman mukavan jousituksen erikokoisille ja -painoisille kuljettajille. Näin SRX120 myös "kasvaa" käyttäjänsä mukaan. Suhteessa SRX 120:n takajousituksen 100 mm:n joustoliike vastaa isojen Yamaha-moottorikelkkojen joustoliikettä. Näin aloittelevakin nuori kuljettaja voi ajaa helposti ja turvallisesti haastavassakin patikossa.

Edessä kaksoiskolmiotukivarsilla toimiva jousitus
Yamaha SRX 120 on mitoitettu siten, että nuori kuljettaja saa hyvän tuntuman moottorikelkan ajokäytökseen ja -hallintaan eri olosuhteissa. Tältä osin ajokäytökseen ja hallittavuuteen vaikuttavalla etujousituksella on suuri merkitys. SRX 120:n etujousituksen säätöjen avulla nuori oppii ymmärtämään alustan säätöjen vaikutuksen isonkin moottorikelkan käsiteltävyyteen. Etujousituksen pehmeä liike ja ohjausgeometrian vähäinen muutos joustoliikkeen myötä pitää ohjauksen vakaana eri tilanteissa. Näin ohjauksen vaatima voima ei vaihtele suuresti eri tilanteissa.

Kuvioltaan ja rakenteeltaan edistyksellinen Camso®-telamatto
Vaikka SRX 120 on mitoitettu perheen pienimmille, se ei ole lelu, vaan täysimittainen moottorikelkka. Siksi se on varustettu pitävällä ja rakenteeltaan tukevalla Camso®-telamatolla. Siksi myös sen ajokäytös on yhtä tarkka kuin isoissa Yamaha-moottorikelkoissa. 17,5 mm korkean Camoplast-telamaton tekninen rakenne on samankaltainen kuin isojen Yamaha-moottorikelkkojen telamatoissa.

Tyylikäs muotoilu ja Yamaha Racing -grafiikka
Ilmeeltään virtaviivaisen SRX 120:n muodoissa on paljon yhteistä isojen Sidewinder-mallien kanssa. Istuma-asento ja ohjaustangon muoto varmistavat, että ajettavuus ja ajohallinta on joka tilanteessa helppoa. Tämä on tärkeää nuoren kuljettajan itsetunnolle. Sitä kohentavat myös tyylikäs väritys ja Yamaha Racing -grafiikka

Käyttömukava istuin ja ohjaustanko
Nuoren kuljettajan taitojen ja itseluottamuksen kasvaessa vaatimukset muuttuvat. Siksi SRX 120:n hallittavuus, mukavuus ja toiminta ovat yhtä hyvät kuin isommissakin malleissa. Siksi esimerkiksi istuimen, ohjaustangon ja jousituksen mitoitukseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Minkä nuorena oppii, sen...
Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta Yamaha SRX 120 ei ole "yhden talven ihastus". Se on oikea moottorikelkka, jolla nuori perheenjäsen voi nauttia useamman talven moottorikelkkailun viehätyksistä. Vanhempien mielenrauhan takaa noin 13 km/h:n nopeuteen rajoitettu huippunopeus. Lisäksi kelkassa on turvakytkin, joka katkaisee käyntivirran välittömästi, jos kuljettaja poistuu istuimelta esimerkiksi nurinajon seurauksena.

Tyyppi / sylinterin tilavuus 4-tahtinen / 123cc
Sylinterit 1-sylinterinen
Jäähdytys Ilmajäähdytetty
Sylinterin mitat 56,0 mm x 50,0 mm
Polttoaineen syöttö B-18 Mikuni TM33 Flat Slide x 1
Imukanavat 1-venttiilinen
Pakoputki 1-venttiilinen
Kytkin / vaihteisto automaattinen keskipako, Ketju
Jarrut Adjustable band
Jousitus  
Etujousitusjärjestelmä kaksoiskolmiotuki
Etuiskunvaimentimet Hydraulic
Etujoustovara 76 mm
Takajousitusjärjestelmä Slide-rail, torsion spring
Takajoustovara 114 mm
Mitat  
Kokonaiskorkeus 787 mm
Kokonaispituus 1 816 mm
Kokonaisleveys 876 mm
Telamatto L x P x K 254 mm x 1 727 mm x 18 mm
Telamaton tyyppi Camso® Block Pattern
Suksien asento (kesk. - kesk.) 780 mm
Polttoainesäiliön tilavuus 1,7 Litraa
Etuvalon teho, tyyppi 12V/55W
  Alk. 4990.00 € 4024.19 € alv. 0%
Tuotetiedot