8LP800030A |

Yamaha VK Professional II EPS 2022 moottorikelkka

Yamaha VK Professional II EPS on vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu varmakulkuinen työkelkka.
Ennakkomyynnissä NYT!

Yamaha VK Professional II EPS on vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu varmakulkuinen lumikenttien työjuhta. Iskutilavuudeltaan iso 1 049 cm³:n EFI-moottori tuottaa väkivahvaa voimaa. Kun tämä yhdistetään CVT-voimansiirron tarkkoihin tehdasasetuksiin, tuloksena on sujuva ajokäytös, moottorin tasainen käynti ja joka tilanteessa riittävät voimavarat. Moottorin ja tehokkaan ilmanottokotelon muotoilu on mahdollistanut koko kelkan suunnittelemisen etukatteesta ja istuimesta polttoainesäiliöön ja tuulilasiin asti niin, että kuljettajan ergonomia ja mukavuus on optimaalinen.

Kaksi värivaihtoehtoa: musta Midnight Black sekä Magnetic Bronze

Tilaa 2022 kelkka tulevalle kaudelle nyt ja voit vapaasti valita 1000 €:lla alkuperäisiä Yamaha-varusteita, kuten lisävarusteita, varaosia, vaatteita ja Yamalube-öljyä. Etua ei voi vaihtaa rahaksi, alennukseksi tai muuksi eduksi. Ennakko-ostajan etu ei koske lasten malleja (SRX 120- ja SnoScoot ES). Etu voimassa 30.5.2021 asti.

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

  15990.00 € 12895.16 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Ominaisuudet
- Kolmisylinterinen, 1049 cc:n Genesis® EFI -nelitahtimoottori
- EFI-polttoainesuihkutus ja ISC-tyhjäkäynninsäätöjärjestelmä (Idle Speed Control)
- Elektroninen ohjaustehostin, EPS (Electric Power Steering)
- Tukeva suksien tuenta ja alumiiniset HPG-kaasupainevaimentimet
- Camso® Cobra™ WT -telamatto 1,5"/38mm korkealla kuviolla
- Vääntöjousella toimiva takajousitus ja taittoperä
- 2-portainen voimansiirto – nopea/hidas (Hi/Lo) – ja peruutusvaihde.
- Ajonhallinnan ja käyttömukavuuden kannalta optimoitu ajoasento
- Tukevat jalkaraudat – enemmän tilaa, parempi pito ja tuki
- Tilava tavarateline ja tehokkaat LED-takavalot
- Ajomukavuutta tehostavat kahva- ja peukalolämmittimet
- Kaksi uutta värivaihtoehtoa

Etujousitus varmistaa vakaan kaarreajon ja ohjauksen
Epäsymmetrisesti etäälle toisistaan runkoon kiinnitetyt kolmiotukivarret ja alumiiniset HPG-etuiskunvaimentimet on kalibroitu erityisesti uuden sähköisen ohjaustehostimen suorituskyvyn maksimoimiseksi. Pitkät ja kaarevat lokinsiipiä muistuttavat A-tukivarret varmistavat luotettavan käsittelyn, erinomaisen vakauden käännyttäessä sekä auttavat kiertämään lumen alla olevat esteet näppärästi.

Ammattikelkka parhaasta päästä on saanut uudet värivaihtoehdot
Ominaisuuksiltaan ja rakenteeltaan ammattikäyttöön mitoitetun VK Professionalin värivalikoimassa on kaksi uutta, piristävää vaihtoehtoa: mattahopea ja tumma burgundinpunainen. Ammattikäytössä toimivuus on tärkeää ja trendikkyys toissijaista. Ergonominen ja toimiva muotoilu takaa, että VK Professional kulkee yhtä mukavasti niin upottavassa puuterissa kuin kovalla polanteella.

Sähkötoiminen EPS- ohjaustehostin
Sähkötoiminen ohjaustehostin helpottaa koneen tarkkaa hallintaa, joten voit ajaa rentoutuneesti. Tietokoneohjattu käyttölaite pitää tehostuksen määrän aina optimaalisena, joten kelkka tuntuu kevyeltä ja vakaalta käännösten aikana. Tehostin myös estää suksien liiallisen nousun.

Nelitahtinen, 3-sylinterinen, Genesis® EFI -moottori
Kestävä ja varmatoiminen, kolmisylinterinen Genesis® moottori on varustettu EFI-polttoainejärjestelmällä, tyhjäkäynnin ISC (Idle Speed Control) - järjestelmällä ja CVT-voimansiirron tehokkailla säädöillä. Nämä varmistavat helpon käynnistyksen paukkupakkasillakin ja tasaisen, hiljaisemman käynnin sekä erinomaisen polttoainetalouden. Uudenmallinen jäähdytin tehostaa moottorin jäähdytystä entisestään.

Tehon säilyttävä Camso® CobraTM WT -telamatto
Leveän ja vastukseltaan pienen, keveän ja kestävän, Camso® CobraTM -telamaton 38 mm:nn harjakorkeus ja läpivetävät vetopyörät varmistavat erinomaisen kulun kaikissa tilanteissa. Vetopyörien hampaat istuvat tarkasti telamaton reikiin, joten moottorin voima välittyy tehokkaasti myös syvässä lumessa ja raskasta kuormaa kuljetettaessa.

Pro Comfort -jousitus ja lukittava taittoperä
Erillisjousituksen kaksi, läpimitaltaan suurta (40 mm) iskunvaimenninta toimivat itsenäisesti. Näin kuljettaja voi tarpeen mukaan kehopainoaan siirtämällä tehostaa ohjausta vaikeakulkuisessa maastossa. Taittoperä varmistaa sujuvan etenemisen syvässä lumessa ja ketterän käsiteltävyyden peruuttaessa.