Kelkkavarusteet

ewool Pro - Lämmitettävä liivi

ewool Pro - Lämmitettävä liivi

Tuotenumero: EWOOL
Saatavilla
Alk. 349.00 € 281.45 € alv. 0%

Kelkkavarusteet

Löydät verkkokaupastamme laajan valikoiman kelkkailuvarusteita. Verkkokaupastamme kelkkailuun parhaat ja toimivimmat merkit - FXR-, Sweep- sekä myöskin Jethwear-, 509- sekä SnowPeople ajovarusteet, valikoimasta löydät varmasti sopivat varusteet sekä kelkkailuun, lasketteluun kuin myös muuhun vapaa-ajan käyttöön.


FXR-kelkkavaatteet

FXR-kelkkavaatteet sopivat kelkkailuun monelle kelille sillä useissa malleissa on irrotettava lämpövuori ja erillinen kuoritakki. Uusitut värit ja grafiikat luovat mallistolle omaleimaisen ja tunnistettavan ilmeen. Mallistosta löytyy myös takkeja, joissa on käytetty F.A.S.T. -materiaalia joka on lämmin myös märkänä ja auttaa kellumaan jopa 2 tunnin ajan jos joudut veden varaan. Lähes kaikissa FXR-ajovarusteiden lahkeensuissa on silikoninauhat, jotka pitävät lahkeensuut paikallaan myös kelkkaillessa.  


Sweep-kelkkavaatteet

Sweep kelkkavaatteiden mallistosta löytyy sekä kelkkatakkeja että -housuja. Sweep-kelkkatakista on mahdollista irroittaa lämmin ja pehmoinen vuori ja voit nauttia kelkkailusta myös suojasäällä. Tarkka ja yksityiskohtainen suunnittelu varmistavat miellyttäviä kelkkailukokemuksia useaksi vuodeksi.  Sweep-ajovarusteiden lahkeensuissa on silikoninauhat, jotka pitävät lahkeensuut paikallaan myös kelkkaillessa.

SnowPeople-kelkkavaatteet

SnowPeople merkin Safari-haalari on klassikko, jonka moni tunnistaa. Merkillä on valikoimissaan myös edullisempia kelkkailutakkeja ja -housuja.


Jethwear-kelkkavaatteet

Jethwear on hengittävä ja vedenpitävä kelkkailuvaatemerkki. Materiaalissa on korkea vedenpitävyys ja hengittävyys. Kelkkailutakeissa on lisäksi D-rengas hätäkatkaisijalle sekä irrotettavat huput.


Kelkkakengät

FXR-, Scott- sekä Jethwear-kelkkakengistä löytyy varmasti jokaiselle sopiva jalkine. Lämpimät materiaalit ja kosteutta ja kylmää eristävä pohja pitää jalan lämpimänä.


Kypärähuput ja kypärämaskit

Kypärähuppu pitää kasvot lämpimänä kylmälläkin viimalla. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja Scott, FXR, Sweep, M-Racing sekä Finnsvala ja Svala merkeiltä.