Vesille

Veneet, perämoottorit ja vesijetit -kategoriasta löydät laajan valikoiman eri tehoisia Yamahan perämoottoreita. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön. 

Moottorivenevalikoimasta löydät esimerkiksi Yamahan perämoottoreilla varustetut, laadukkaat ja kotimaiset AMT, Finnmaster&Husky ja Suvin erilaisia moottorivenemalleja. Suvi moottoriveneissä osaan voit myös valita haluatko pakettiin mukaan perämoottorin vai pelkän moottoriveneen.  Soutuvenevalikoimassa on useita eri malleja. Niistä löytyy useita vakaita sekä erittäin hyvillä soutuominaisuuksilla varustettuja vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön ja kalastukseen.  Yamahan vesijettimallistosta löytyy 1-3 henkilölle sopivia malleja.

amt_logo_valkoinenpohja_5.jpg    Finnmaster_poweredby.jpg   Husky_poweredby.jpg Yamaha_Logo.jpg  Suvi_Logo.jpg

Vesijettien virtaviivainen muotoilu ja tehokkaat moottorit tarjoavat kesään varmasti upeita kokemuksia! Ja luonnollisesti meiltä löydät myös tarvittavat öljyt perämottoreihin sekä vesijetteihin.

Veneiden lisävaruste -kategoriasta löydät niin ankkurit, kaikuluotaimet ja muut navigointi sekä elektroniikan. Vesijettien säilytystä sekä kuljetusta helpottavat tarvikkeet sekä monet muuta tarvikkeet. Vesiurheiluvalikoimastamme löytyy polvi- sekä suplaudat sekä muut ilmatäytteiset vesipatjat, joissa on tilaa useammallekin hengelle. Meiltä myös vesisukset ja turvatarvikkeet, kuten kellunta- ja pelastusliivit, pumput, vetoköydet, kypärät ja märkä- sekä kuivapuvut.

Suvi 57 Duo Fisher moottorivene on kalastajille suunniteltu, kuomulla katettava tuplapulpetillinen uistelu/kalastusvene. Fisherissä on sama erinomainen runko ja ajo-ominaisuudet kuin perusmallin 57 Duo:ssa
Suvi 4230 R on mökki- ja kalastuskäyttöön soveltuva ohjauspulpetillinen moottorivene.  Saatavana myös lyhytrikiselle moottorille
-11 %
-11 %
-11 %
-10 %
Pikavirtaliitin Minn Kota -sähkömoottoreille 12 V - 36 V
Kiinnitä ja irrota helposti keula-asenteinen sähkömoottorisi. Kiinnityskahva voidaan lukita munalukolla (myydään erikseen).
-9 %
-10 %
Naisten Jobe Nylon pinkki kelluntaliivi on valmistettu erittäin vahvasta ja kevystä nylonkankaasta ja pehmeästä PE-vaahdosta.
Black Island Sup-laudan vedenpitäväreppu. Repussa on kantokahva ja olkahihna, joten sitä on helppo kantaa.
Useita kokoja
-11 %
-12 %
-11 %
Baltic C02 60g patruuna paukkuliiveihin. Sisältää varmistinnastat.
-10 %
Baltic paukkuliivin varmistinnastat
-9 %
Baltic C02 45g patruuna paukkuliiveihin. Sisältää varmistinnastat.
-9 %