Piha ja puutarha

 Tarjoamme ruohonleikkuuseen kattavan valikoiman erilaisia ruohonleikkureita: päältäajettavia ruohonleikkureita, puutarhatraktoreita, automower-robottileikkureita ja työnnettäviä sekä vetäviä ruohonleikkureita.

Heinän ja ruohon raivaukseen sekä pihan siistimiseen löytyy runsaasti erilaisia oksasilppureita, oksasahoja, pensasleikkureita, lehtipuhaltimia, ruohonraivaussahoja sekä trimmereitä.

Lumityövälineistä löydät laadukkaat Honda- ja Yamaha lumilingot sekä erilaiset lumikolat.

Piha- ja puutarhatyökaluista löydät Husqvarnan tehokkaat painepesurit, puutarhaletkut ja liittimet sekä kottikärryt, nokkakärryt ja erilaiset haravat.

Edistyksellinen ja erittäin tehokas nelipyörävetoinen robottiruohonleikkuri ammattikäyttöön. Malli soveltuu jopa 3,500 m² suuruisten alueiden hoitamiseen ja se navigoi helposti esteiden ympäri, haastavassa maastossa ja kaltevuudeltaan jopa 70 %:n rin
Husqvarna Automower®315 Mark II-leikkuri on kompakti ja sopii täydellisesti keskikokoisiin, monimutkaisempiin puutarhoihin (koko enintään 1500m²).
Automower®310 Mark II-leikkuri on kompakti ja sopii täydellisesti pienempiin, monimutkaisempiin puutarhoihin (koko enintään 1000m²). Se leikkaa vaivatta myös rinteet, joiden kaltevuus on 40%.
Hikoki Pensasleikkuri pensaiden ja puskien leikaamiseen ja siistimiseen.
Hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori tuottaa enemmän voimaa, käyttöaikaa ja -ikää.
-22 %
Hiiliharjaton POWERSTATE™-moottori kestää pidempään sekä tarjoaa kasvavaa tehokkuutta ja maksimaalista voimaa.
Laadukas ja tehokas mönkijään kiinnitettävä lumilinko pitää huolen, että lumityöt sujuvat vaivattomasti myös isoimmilta alueilta. Suomessa valmistettu lumilinko on varustettu 13hv 4-tahtisella Loncin-moottorilla ja aurausleveys on 135 cm.
Takaavat hyvän pidon talviolosuhteissa. Eivät sovellu Rider AWD-malleihin.
Takaavat hyvän pidon talviolosuhteissa. Eivät sovellu Rider AWD-malleihin.