Tietoa yrityksestä

Meidän yritys

 

Yrityksemme Ranuan Tarvikekeskus Oy on moottoriajoneuvoja sekä niihin liittyviä tarvikkeita ja varaosia sekä huoltoja tarjoava perheyritys. Yritys on saanut alkunsa Ranualla autojen varaosakaupalla, mutta tänä päivänä myymme moottorikelkkoja, moottoripyöriä, mönkijöitä, veneitä, peräkärryjä, pienkoneita, metsä- ja pihatuotteita sekä erilaisia varusteita ja varaosia lähes kaikkiin merkkeihin. Myymälöissä on tarjolla myös huolto- ja asennuspalvelut.

Tarvikekeskus perustettiin Ranualle vuonna 1988 ja siellä edelleen toimii kattavan valikoiman sisältävä myymälä. Nykyään Tarvikekeskukselle pääsee ostoksille myös Rovaniemellä, Oulussa ja Kokkolassa. Lisäksi yrityksemme tuotteita voi ostaa täältä verkkokaupastamme.

 

Sinua varten

Tarvikekeskus tarjoaa tuotteita ihmisille, jotka rakastavat työskennellä kestävien ja luotettavien laitteiden kanssa työ- ja vapaa-aikana. Työskentelemme alan arvostetuimpien tuotemerkkien parissa. Polariksen jälleenmyyjinä olemme Euroopan suurin. Ranualla, Rovaniemellä, Oulussa ja Kokkolassa olemme paikkakunnan ainoa valtuutettu täyden palvelun Yamaha huoltoja tarjoava yritys. Edustamiimme tuotemerkkeihin kuuluvat siis Polaris, Yamaha, AMT, Finnmaster, Husky, Suvi-veneet, Honda, KTM, Husqvarna ja Arctic Cat. Meiltä saat myös laatumerkkien ajovarusteet kesään ja talveen. Tuotemerkkien valikoima vaihtelee myymälöittäin, mutta verkkokaupastamme löydät kaikki tuotemerkit.

Katso eri tuotemerkkimme
Lue lisää eri myymälöidemme valikoimasta sekä palveluista


Myymälöidemme ja verkkokauppamme kasvun myötä tarjoamme ja toimitamme tuotteita ympäri Suomea ja jopa Euroopan alueelle. Asiakkaanamme saat valikoimastamme välineitä huviin ja hyötyyn vesillä, metsässä ja puutarhassa. Asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat Sinua löytämään tarpeisiisi sopivimmat tuotteet, laitteet ja tarvikkeet, jotka helpottavat saavuttamaan elämääsi iloa, vapautta ja helppoutta.


Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluumme tästä
Ota yhteyttä konemyyjiimme tästä
Ota yhteyttä varaosamyyjiimme tästä

 

Mukanasi laitteen koko elinkaaren

Tarvikekeskus on mukanasi laitteesi koko elinkaaren. Unelmasi uudesta laitteesta odottaa jo myymälässämme sinua! Kun olet valmis sen kohtaamaan, niin konemyyjämme auttavat sinua löytämään juuri Sinulle sopivan laitteen. Saat neuvoja rahoituksen järjestämisessä, sekä kilpailukykyisen tarjouksen haluamastasi laitteesta.


Katso rahoitusvaihtoehtomme

Valikoimastamme löydät laitteeseesi tarvikkeet, lisävarusteet ja varaosat, jotta voi huoltaa laitettasi asianmukaisin välinein. Tarvikekeskus Ranualla, Rovaniemellä, Oulussa ja Kokkolassa tarjoavat asiantuntevaa huoltopalvelua laitteellesi. Ranuan toimipisteessä myymme myös erilaisia IKH-työkaluja ja traktoreiden varaosia sekä Fixus ja Kaha-ketjujen autotarvikkeita ja -varaosia. Asentajamme korjaavat mahdollisia vikoja, tekevät laitteesi kausihuollot ja auttavat varaosamyyjiemme kanssa tekemään laitteestasi jälleen pitkäikäisemmän. Näin saat iloa laitteestasi taas vuosiksi eteenpäin.


Varaa aika huoltoon tästä 
Lue lisää IKH:n työkaluista ja varaosista
Lue lisää Fixus autotarvikkeista ja varaosista

Mikäli tuleekin aika, että haluat vaihtaa vanhan laitteesi uuteen, niin konemyyjämme ovat jälleen apunasi. Neuvomme vanhan laitteesi kierrätyksessä sekä autamme löytämään sinulle uuden laitekaverin maastoon, maantielle tai vesille. Kunnia-asiamme on huolehtia, että asiakkaanamme saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelut luotettavasti ja nopeasti.


Katso vaihtokoneemme tästä 

 

Tule tutustumaan

Tarvikekeskuksessa työskentelee värikäs joukko erilaisia ammattilaisia. Tällä hetkellä meitä on kaiken kaikkiaan noin 80 henkilöä töissä. Suurin osa työskentelee myymälöissämme, mutta Ranualla meillä sijaitsee myös keskusvarasto, jossa uudet laitteet kootaan ja kuvataan. Yrityksemme on useana vuotena palkittu parhaana Yamahan, Polariksen, Arctic Catin ja Hondan mönkijä- ja kelkkakauppiaana.


Tervetuloa meille!


Tarvikekeskus Ranualla
Tarvikekeskus Rovaniemellä
Tarvikekeskus Oulussa
Tarvikekeskus Kokkolassa