Polaris 2022 moottorikelkat nyt ennakkomyynnissä

09.03.2021
Polaris 2022 moottorikelkat nyt ennakkomyynnissä

POLARIS ROADSHOW

Rovaniemi 19.3.
Oulu 26.3.
Pudasjärvi 6.4.
Oulu 9.-10.4. 

Mukana menossa
- Sportsman 570 EPS 4xt T3b Prospector Pro telamönkijä
- RMK Khaos 146 Slash
- Uusi Matryx XCR
- RMK Boost (ei mukana koeajoissa)
- Titan 155"


Mallisto esittelyissä voi muuttua!
Mukaan tarvitset omat ajovarusteet sekä ajokortin.

Noudatamme THL:n suosituksia koronavirusta koskien. Huomioithan paikalle saapuessasi turvavälit sekä maskin käyttösuosituksen. 

Rakenna omasi ja hyödynnä 1000 € SnowCheck ennakko-ostajan etu viimeistään 15.4.2021

Tutustu mallistoon

Polaris-kelkkamalliston nopea kehitys ja uusiutuminen jatkuu. Suosittu Matryx-runkomalli on lajentunut nyt myös RMK-, Nordic Pro- ja Voyageur-malleihin. Matryx-etuihin luetaan huikeasti parantunut kuljettajan ergonomia, ajoasento ja varustelutaso sekä upeaksi uudistunut muotoilu. Matryx-mallien ajo-ominaisuudet, ajamisen keveys ja kestävyys tuli jo tunnetuksi tänä talvena ja nyt yhä useammassa mallissa vuodelle 2022. Korkean tason tunnustuksen Matryx-ominaisuuksista antoi USA:n Snowgoer valitsemalla Matryx VR1 -mallin vuoden moottorikelkaksi 2021. https://powersportsbusiness.com/top-stories/2020/12/09/snow-goer-announces-2021-snowmobile-of-the-year/

Slash?

Kapeneva sekä 20 cm lyhempi telatunneli kuin Axys -mallissa, 7,5 cm lyhempi kuin Matryx mallissa.

mk22-matryx-slash_main_column_image.jpg
Rocky Mountain King -mallisto uusiutuu vahvasti.

RMK-mallit on jo todettu maailman parhaiksi syvänlumenkelkoiksi niiden huippuominaisuuksien ansiosta. Tänä vuonna esimerkiksi ruotsalainen asiantuntijalehti SledTrax valitse RMK Khaos -mallin lähes ylivoimaiseksi testivoittajaksi https://sledtrax.se/stora-lossnotestet-2021/

Kaikki uudet RMK 2022 -mallit siirtyvät nyt Matryx-sukupolveen. Uuteen mallistoon tulee myös SLASH-mallit, joissa takarunko (telatunneli) on lyhennetty, kevennetty ja muotoiltu niin että lumen tuoma vastus vähenee merkittävästi. Jo keveydestään tunnettujen RMK-mallien keveys tulee entistäkin enemmän esiin, kun lunta ja jäätä ei enää kerry tunnelin takaosaan lisäämään painoa. Ajamisen keveys, tasapaino ja hauskuus lisääntyy uusissa malleissa merkittävästi. Myös tunnelissa oleva jäähdytys on viety eteenpäin keskittäen painopistettä edelleen. RMK-malleja on myynnissä uudella luokkansa tehokkaimmalla Patriot 650 -moottorilla ja erittäin suorituskykyisellä Patriot 850 -moottorilla. 

mk22-boost_main_column_image.jpg

Patriot Boost

Polaris nostaa rimaa ennätyslukemiin. Uusi BOOST-turbomoottori on markkinoiden tehokkain tehdastuotanto 2-T-moottori. Uuden patentoidun turbotekniikan ansiosta BOOST-moottori kehittää jo merenpinnantasolla 10% enemmän tehoa kuin Patriot 850 -moottori ja mitä korkeammalle mennään niin tehoerot kasvavat, tuottaen jopa 50% enemmän tehoa 3000 m korkeudessa. Kyseessä on nyt ammattilaiskuljettajien ja tehtaan insinöörien mestariteos. Uutta BOOST-moottoria on kehitetty jo vuosia, enemmän kuin mitään muuta Polaris-moottoria, joten sen kestävyyteen luotetaan antamalla sille 5-vuoden takuun. RMK Boost -malleja tuotetaan rajoitettu määrä ja jo SnowCheck-jakson alussa niiden kysyntä on niin korkealla tasolla että suosittelemme pikaista varausta saatavuuden takaamiseksi.

RMK Khaos 146 Slash - malliston ehkä hauskin moottorikelkka

Erittäin kevyt ja ketterä takametsien seikkailuajossa. Huipputehokkaat Patriot 650/850 -moottorit, Matryx-ominaisuudet, lyhennetty SLASH-takarunko ja huippuluokan Velocity Clicker -kaasuiskunvaimennus. 

Valitse Khaos SLASH 146/155 mikäli päätavoitteesi on pitää hauskaa, ottaa haasteita ja nauttia talvesta täysin sydämin. 

Switchback assault 

Suuren suosion Pohjoismaissa ja Suomessa saanut mallisto. 50/50 tarkoittaa sitä, että Switchback-mallien ominaisuudet ja varustus sopivat loistavasti suomalaiseen reittiajoon ja myös takametsien seikkailuihin. Matryx Switchback Assault 146” -malli on myynnissä sekä Patriot 650-, että Patriot 850 -moottorilla. Switchback Matryx -ergonomiassa kuljettaja on keskipisteenä, liikkuminen ja painosiirto on erittäin vaivatonta ja ajaminen kevyttä. Vakiovarusteena on 4x WER/Velocity Clicker -kaasuiskunvaimennus, haluttu 7S GPS -mittaristo, 146 IGX -telasto – ole valmiina talven parhaisiin seikkailuihin – LIVE IT!

mk22-xcr_main_column_image.jpg

XCR Race Ready

Odotettu uutuus suomalaisille patikkoreiteille. Uusi Matryx XCR ei ole vain nimi – se on jo legendaarinen käsite. Vuoden 2022-mallin ominaisuudet tuovat nimelle nyt kunnolla vastinetta. XCR-mallit on myynnissä 650- (myös kisakäyttöön) ja 850-moottorilla. Patriot 650 on selvästi luokkansa tehokkain ja kuitenkin erittäin polttoainetaloudellinen. Polttoaineenkulutus kulkee tietenkin suhteessa tehon käyttöön ja sitä on. XCR – Race Ready. XCR-malleissa on erittäin nopeaan reittiajoon vaadittavat ominaisuudet ja komponentit jo vakiovarusteena, kuten kovaan ajoon säädetty 4x WE Racing Hi-Lo 2” -iskunvaimennus, vahvistetut alustan osat, Hayes racing -jarrut, Gripper-sukset, racing-ohjaustanko, Matryx-ergonomia (joka tarjoaa kuljettajalle erinomaisen liikkuvuuden ja painonsiirron) ja Matryx LED -ajovalot. Indy XC -mallistossa on edelleen myös suositut VR1 -mallit, jotka ovat jo vakiona huippuvarusteltuja ja lisäksi perusmallit, joissa 2022-malleissa on jo tunnetusti loistava FOX QS3 -iskunvaimennus ympäriinsä. Rakenna itsellesi täydellisesti sopiva varustus ja värimaailma.

mk22-nordic-pro_main_column_image.jpg

Uutuus - Nordic Pro

Uusi Matryx Nordic Pro 650 146” on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu pohjoismaiseen monipuoliseen käyttöön. Kun vaatimuksena on monipuolisuus, reenveto, etenevyys takametsien lumimassoissa, tavaraa pitää saada mukaan ja nykypäivän alhainen polttoaineen kulutus huipputehosta tinkimättä, niin valintasi on Nordic Pro. Tässä mallissa on vakiovarusteena tavarateline, vetokoukku, huollettava Polaris IFP -kaasuiskunvaimennus, Matryx-ergonomia ja tehokkaat LED-ajovalot. Lisävarusteena matkustajan istuin.

mk22-voyageur_main_column_image.jpg

Myös Voyageur 146 on siirtynyt Matryx-maailmaan

Voyageur on optimaalinen malli kun tarpeena on hyötykäyttö, takametsien seikkailut ja nautinnollinen reittiajo.

mk22-titan_main_column_image.jpg

Titan - monipuolisuuden mestari - Testivoittaja

Leveätelainen Titan 800 XC oli elementissään Kelkkalehden 1/2021 -  uusimman numeron testissä, jossa se todettiin TESTIVOITTAJAKSI. Titan XC -mallin testituloksissa se sai täysiä kymppejä jousituksen toiminnasta ja erinomaiset pisteet useista muista ominaisuuksista. Lue lisää myös tästä: https://www.polaris.fi/uutiset-ja-tapahtumat/2021/polaris-titan-xc-800-testivoittajaksi

Titan-malleja ei turhaan mainita monipuolisuuden mestareiksi. Leveätelaiseksi Titan ajo-ominaisuudet ovat reiteillä jopa erinomaisia (Fox QS3 Clicker -kaasuiskunvaimennus), joten Titan-urheilullisuus ei ole turhaa puhetta. Lisäksi Titan-mallien etenevyys ja kääntyvyys on umpisella turvallista ja varmaa. Hyötykäytössä Titan on elementissään. Vetoteho ja lastauskapasiteetti ovat korkealla tasolla. Titan 800 Adventure -mallissa on luxus-luokan tehdasvarustelu sis. tilavan ja ergonomisen pikakiinnitteisen lisäistuimen, tavaratelineen (tavaraboxilla), korkean ja suojaavan tuulilasin, vetokoukun, Alpha-vaihdelaatikon (hidas/nopea eteen, paruutus ja vapaa), Power Boosting -latauksen (suurempi lataus matalilla kierrosalueilla) ja paljon muuta. 

Kaikki uutiset