Vaatetus

Ulkoiluvaatteet

Laadukkaat anorakit, ulkoilutakit ja ulkoilupuvut sopivat moneen vuodenaikaan. Alus- ja välikerrastot täydentävät ulkoiluun sopivien vaatteiden valikoimaa. Laaja kokovalikoima takaa sen, että jokainen löytää valikoimasta sopivan ja mieluisan vaihtoehdon. 

Metsästysvaatteet

Metsästyslain värivaatimukset täyttävät metsästystakit, -liivit ja -housut kuuluvat jokaisen metsästäjän varusteisiin. Vaatteet on suunniteltu suomalaiseen hirvi- ja peurajahtiin ja niiden pintamateriaali on erittäin hiljainen. 

Kengät ulkoiluun ja metsästykseen

Valikoimastamme löytyvät laatumerkkien kuten Sievin, Alaskan, Anarin ja Sallan vaelluskengät, kumisaappaat sekä metsästyskengät.  

Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle paras vaihtoehto!

-29 %
Halvarssons Casual-takki Dalfors
-20 %
Halvarssons Vuorihousut Välihousut Leksand
-19 %
Powder Coal /Prizm Black
-7 %
useita värejä
Oakley Frogskins XS -aurinkolasit on suunniteltu nuorille.
-6 %
Junioreille
Oakley Frogskins Lite aurinkolasit naisille ja miehille.
-7 %
-30 %
-24 %
-25 %
Kasvosuojalla
Snowpeople mustat naisten talvihousut
Kulutusta kestävä ja lämmin Bambib-housu kylmille keleille
Kulutusta kestävä ja lämmin Bambib-housu kylmille keleille
Legendaarinen Arktis-ammattijalkine on nyt saatavissa turvajalkineista tutulla TractionPro-kitkapohjalla. Primaloft® pitää jalat 38% lämpimämpänä kuivissa olosuhteissa ja kaksi kertaa lämpimämpänä märissä olosuhteissa, kuin kilpailevat materiaalit
Polyver lämpösaappaiden säilytyspussi.
-15 %
Polyver lämpösaappaat Premium Safety mallissa on Polyuretaaniin rakennettu teräsvarvassuoja. Suojaa iskuilta 200 joulea vastaavalla energialla (eli 20 kg: n kuorma, joka putoaa 1 m: stä) ja murskaamiselta 1500 kg: n voimalla. Polyver lämpösaappaat su
-15 %
Varvassuoja
-16 %
FXR ajovarusteet käsineet ajohanskat kelkkakinnas
-14 %
-15 %
-15 %
Eri värejä
Anar Galda on naisten tekninen huppari kaiken laiseen ulkoiluun ja vapaa-aikaan.
-36 %
Anar Galda on naisten tekninen huppari kaikenlaiseen ulkoiluun ja vapaa-aikaan.
-36 %
FXR Miesten Derby UPF huppari
-14 %
Lämmin, tuulenpitävä ja vedenkestävä Matterhorn hybriditakki käyttää uskomattoman kevyttä ja erittäin kokoonpuristuvaa 60g Thinsulatea, joka on kääritty 100% kierrätettyyn polyesterikuoreen ja -vuoreen
-15 %
Tobe Vanta softshell takki sopii kaikenlaiseen ulkoiluun. Takki on tuulenpitävä, vettä hylkivä ja hengittävä. Takin sisäpuolella pehmeä lämmittävä fleecekangas.
-15 %
Lämmin ja mukava fleecehuppari. Olkapäissä ja kyynärpäissä oleva softshell-kangas toimii vahvistuksena näille alttiille alueille.
-15 %