Vapaa-aika

Ultratec latuhöylällä teet kätevästi hiihtoladun esimerkiki kotipihaan tai mökille.
Latuhöylällä teet kätevästi hiihtoladun esimerkiki kotipihaan tai mökille.
-22 %
Lucifer Rox-4 kaasugrilli
Lucifer Topaz-3 kaasugrilli
Lucifer Stone-4 kaasugrilli
Spintube TURBO on toimiva viehe hauenkalastukseen koko avovesikaudelle. Viehettä voidaan uittaa hitaasti ja nopeasti tarpeen mukaan!
SpinTube Disco nopeasti uppoava 55g haukiviehe helmi/purppura
Eumer Tosi iisi perhokalastussetti 9'' #6 Kirjolohen ja taimenen kalastukseen suunniteltu täydellinen perhokalastussetti.
Valio Sensitive on erityisesti herkkävatsaisille sekä ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille kehitetty täysravinto. Vähärasvainen ruoka soveltuu hyvin myös ylipainoisille sekä ikääntyville koirille.
-9 %
Valio Pressed Food Puppy koiranruoka sopii kaiken rotuisille kasvuikäisille pennuille. Valio puriste koiranruoka sarja on ensimmäinen laatuaan Suomessa.
Valio Maintenance koiranruoka on monipuolinen täysravinto normaaliaktiivisille koirille. Erinomainen valinta koirille, jotka eivät kuluta paljon, sekä harrastus- ja työkoirien lepokaudelle.
Airam himmennettävä led-lamppu
-15 %
Airam Handy 750 työpistevalaisin
-15 %
JOBE Snowsled 1P vesirengas, jota voit käyttää myös talvella! Vahvan ja nopean pressupohjan ansiosta rengas liukuu myös lumessa. Snowsled vesirenkaassa on pehmeän neopreeniset rystyssuojat sekä mukava tyyny pehmeään ajoon!
Kesä- ja talvikäyttöön
Lasten pyöräilykypärä Lelle Mips sisältää irroitettavan lisäpehmusteen korvasuojilla sekä paristokäyttöisen takavalon  Koko 46-54  Väri Fuksia
-16 %
Lasten pyöräilykypärä Lelle Mips sisältää irroitettavan lisäpehmusteen korvasuojilla sekä paristokäyttöisen takavalon  Koko: 46-54 cm   Väri Sininen
-16 %
Lasten pyöräilykypärä Lelle Mips sisältää irroitettavan lisäpehmusteen korvasuojilla sekä paristokäyttöisen takavalon  Koko 44-50 cm  Väri Vaaleanpunainen
-16 %
-21 %
-25 %
Savotta FDF 10 kenttämajoiteteltta, 10 hlö
-25 %
Alaska Tundra Reversible on lämmin, käännettävä toppaliivi metsästykseen. Liivin toinen puoli on Blaze 3D -camokuviota ja toinen BlindMax HD -camokuviota. Liivistä löytyy lämmittelytaskut käsille ja rintatasku/radiopuhelintasku.