Veneet, perämoottorit ja vesijetit

Yamahan ja Tohatsun laajasta perämoottorivalikoimasta löytyy paljon eri tehokkuuksia. Käyttövoimaksi voi valita joko bensan tai sähkön. 

Moottorivenevalikoimasta löydät esimerkiksi Yamahan perämoottoreilla varustetut, laadukkaat ja kotimaiset AMT, Finnmaster&Husky ja Suvin erilaisia moottorivenemalleja. Voit myös valita haluatko pakettiin mukaan perämoottorin vai pelkän moottoriveneen. 

Soutuvenevalikoimassa on useita eri malleja. Niistä löytyy useita vakaita sekä erittäin hyvillä soutuominaisuuksilla varustettuja vaihtoehtoja esimerkiksi mökkikäyttöön ja kalastukseen. 

Yamahan vesijettimallistosta löytyy 1-3 henkilölle sopivia malleja. Vesijettien virtaviivainen muotoilu ja tehokkaat moottorit tarjoavat kesään varmasti upeita kokemuksia!

 

amt_logo_valkoinenpohja_5.jpg    Finnmaster_poweredby.jpg   Husky_poweredby.jpg Yamaha_Logo.jpg  Suvi_Logo.jpg

Kotimainen Päijän 520L soutuvene, vakaa ja uppoamaton on saanut myös merenkulkulaitoksen hyväksynnän. Tässä mallissa on lukittavat säilytystilat etu- ja keskipenkissä.
Kotimainen Päijän 471L soutuvene, vakaa ja uppoamaton on saanut myös merenkulkulaitoksen hyväksynnän. Tässä mallissa on säilytystilat etu- ja keskipenkissä.
Kotimainen Päijän 471 soutuvene, vakaa ja uppoamaton on saanut myös merenkulkulaitoksen hyväksynnän.
Merelle, järvelle, tuuleen tai tyyneen. Ei ole väliä milloin lähdet vesille, kun kumppanisi on Kaisla 525 Erä soutuvene. Veneen soutuominaisuudet ovat erittäin hyvät, ja ominaisuudet riittävät hyvin myös moottorikäyttöön.
Kaisla 470 soutuvene on monen suosikki. Ei ole mikään ihme, että niin monesta mökkirannasta löytyy juuri Kaisla 470.
Kaisla 430 soutuvene on monen suosikki. Ei ole mikään ihme, että niin monesta mökkirannasta löytyy juuri Kaisla 430. Veneen leveys sekä korkea köli pitävät huolen siitä, että vene on vakaa
Suvi 444 soutu-moottorivene on vesilinjaltaan leveämpi ja kantavampi soutu-moottorivenemalli mökki- ja kalastuskäyttöön
Kala-Palta moottoriveneessä on suuri avonainen sisätila ja voimakkaasti korotettu keula, joka mahdollistaa kalastamisen myös kovemmalla kelillä, verkkokalastajien suosikki.
Suvi 450 on sadevesityhjenevä soutu-moottorivene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 420 on kevyempi savolaismallinen soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 465 "terva" vene on sadevesityhjenevä soutuvene, sinulle joka et halua vetää venettäsi maalle jokaisen käyttökerran jälkeen.
Suvi 465 sadevesityhjenevän soutuvene
Soutu-Palta 605 on suuri liukuva soutuvene 6 hengelle. Saavuttaa 12 solmun nopeuden 10 hv:n moottorilla. 3 hankainparia + peränpitäjän hankain.  Soutu-Palta 605 soveltuu erinomaisesti myös parisoutuun, mahdollista soutaa jopa 5 henkilöä yhtä aikaa.
Suvi 495 ”terva” on erittäin vakaa ja uppoamaton soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 460 "terva" soutuvene on turvallinen, uppoamaton vene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 420 ”terva” on kevyempi savolaismallinen soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön
Suvi 495 soutuvene on erittäin vakaa, turvallinen ja uppoamaton soutuvene mökki- ja kalastuskäyttöön.
Suvi 460 soutuvene on turvallinen soutuvene mökki- ja kalastukäyttöön
Soutu-Palta 510 -soutu-moottorivene on varustettu kahdella lukittavalla säilytystilalla. Suuri liukuva soutuvene 5 hengelle. Saavuttaa 10 solmun nopeuden 6 hv:n moottorilla.
Finnmaster T9 + Yamaha F300 / 425 perämoottorilla varustettu moottorivene on vakaa, helppokäyttöinen, erinomaisilla ajo-ominaisuuksilla. Finnmaster day cruiser onkin samalla vauhdikas urheiluvene ja erinomainen perhevene tarjoten ikimuisia hetkiä