Piha ja puutarha

 Tarjoamme ruohonleikkuuseen kattavan valikoiman erilaisia ruohonleikkureita: päältäajettavia ruohonleikkureita, puutarhatraktoreita, automower-robottileikkureita ja työnnettäviä sekä vetäviä ruohonleikkureita.

Heinän ja ruohon raivaukseen sekä pihan siistimiseen löytyy runsaasti erilaisia oksasilppureita, oksasahoja, pensasleikkureita, lehtipuhaltimia, ruohonraivaussahoja sekä trimmereitä.

Lumityövälineistä löydät laadukkaat Honda- ja Yamaha lumilingot sekä erilaiset lumikolat.

Piha- ja puutarhatyökaluista löydät Husqvarnan tehokkaat painepesurit, puutarhaletkut ja liittimet sekä kottikärryt, nokkakärryt ja erilaiset haravat.

Edistyksellinen ja erittäin tehokas nelipyörävetoinen robottiruohonleikkuri ammattikäyttöön. Malli soveltuu jopa 3,500 m² suuruisten alueiden hoitamiseen ja se navigoi helposti esteiden ympäri, haastavassa maastossa ja kaltevuudeltaan jopa 70 %:n rin
Husqvarna Automower®315 Mark II-leikkuri on kompakti ja sopii täydellisesti keskikokoisiin, monimutkaisempiin puutarhoihin (koko enintään 1500m²).
Automower®310 Mark II-leikkuri on kompakti ja sopii täydellisesti pienempiin, monimutkaisempiin puutarhoihin (koko enintään 1000m²). Se leikkaa vaivatta myös rinteet, joiden kaltevuus on 40%.
Painepesuri joka sopii moneen käyttöön, esimerkiksi patioiden, puutarhakalusteiden, aitojen ja kiveysten puhdistukseen. Sisäänrakennetut lisävarusteiden säilytystila, letkukela ja virtajohdon säilytystila tekevät pesurin käytöstä tehokasta.
WORX Puhdistusharja 20V Runko
Oksasahassa on kaareva terä, jonka kärjessä on koukku sekä terä, jolla leikataan kaarnaa repeytymisen estämiseksi.
Oksasahan teleskooppivarsi. 280-510 cm. Pituus helppo säätää.
Husqvarnan kiinteän 300 CU -oksasahan kokonaispituus on 400 mm. Jäykän, kovakromatun terän impulssikarkaistu ja kolmoishiottu hammastus puree vaivatta oksiin. Erityisen tasainen vetävä leikkaus sopii loistavasti tuoreelle ja kuivalle puulle.
Takaavat hyvän pidon talviolosuhteissa. Eivät sovellu Rider AWD-malleihin.
Takaavat hyvän pidon talviolosuhteissa. Eivät sovellu Rider AWD-malleihin.
Takaavat hyvän pidon talviolosuhteissa. Eivät sovellu Rider AWD-malleihin.