Halvarssons uutuudet kaudelle 2024

29.04.2024
Halvarssons uutuudet kaudelle 2024

Halvarssons tuo kaudelle 2024 uusia ajovarusteita kaupunkiajoon kuin matka-ajoonkin. Halvarssons käyttää moottoripyörä ajovarusteissa useita tekniikoita jotka parantavat niiden turvallisuutta mukavuudesta tinkimättä. 

Halvarssons käyttää vaatteissaan kolmea eri Dryway kalvoa; Dryway+ 2.0, Dryway + ja Dryway. Uusimman kalvon Dryway+2.0 vedenpitävyys on 10 000mm ja hengittävyys 30 000g/m2/24h, Dryway+ kalvon 10 000/10 000 ja Dryway kalvon 7000/7000. Kalvojen toiminta riippuu kosteuseroista sisä- ja ulkopuolella. Jos käytetään ulkoista lämmönlähdettä kuten lämmitettyjä kahvoja tai istuinta, kalvo toimii päinvastoin.

Street-takki

Kauden 2024 Halvarssons ajovarusteiden uutuus takkina toimii Holmen. Kaupunkiajoon soveltuva ja sulautuva Holmen on erinomaisen hengittävä takki sen rinnan yläosan taskutuuletusten että "avoimen selän" ilmanvaihdon ansioista, takissa on myös veden -ja tuulenpitävä Dryway+2.0 dropliner kalvo. Takki on kuluneesta tyylistään tinkimättä turvallinen takki, koska siinä on Hi-Art vahvikkeet  erityisen herkillä alueilla kuten olkapäillä ja kyynärpäillä.

Voit yhdistää takin esimerkiksi retrofarkkutyyliseen Seth nahkahousuun, housut ovat tyylikkäät mutta turvalliset Hi-Art(polvi/lantio) vahvistuksen vuoksi. Housujen saumat ovat kestävämmät kolminkertaisten ommelten vuoksi. Seth housusta löytyy myös naisten malli.

 1c6bc1ba-1bd4-4788-8077-110f149fdb33.jpg

Kuvassa Holmen takki

Sadevaatteet

Halvarssons sadevaatevalikoima on päivittynyt. Valikoiman uudet Bofallet sadetakki ja sadehousut sopivat sateisille päiville. Bofallet takki ja housut ovat materiaaliltaan vedenpitävää stretch kangasta verkkovuorella, jotka on valmistettu sopimaan minkä tahansa moottoripyörätakin ja housun päälle. Vaatteista turvallisen tekee niiden heijastava pinta.

1.jpg

Ajohanskat

Halvarssons on tuonut kaudelle 2024 kolme uutta ajohanskaa Tihola, Duved ja Flon. Tihola ajohanska on vedenpitävä Dryway+ kalvollinen vuohennappa ja tekstiili yhdistelmäinen talvihanska. Sen Innoborne eristys vie tehokkaasti kosteutta pois mutta säilyttää lämmön pidempään kuin villa. Hanskassa on 180/40g eritys, mikä pitää kädet lämpimänä myös kylmemmälläkin säällä. Sen Hi-Art vahvikkeet kämmenosissa on valmistettu kestämään kulumista pidempään.

Duved ajohanska on ominaisuuksiltaan samanlainen kuin Tihola. Tiholaan poiketen hanska on tyyliltään hieman erilainen kolmella sormenpaikalla.

Flon ajohanska on taas premium hanska kesälle esimerkiski kaupunkiajoon, hanska sisältää Hi-Art vahvikkeet ja mcFIT -tekniikan, mikä pitää vuorauksen paikallaan riisuessa hanskaa.

Flon.jpg

Kuvassa Flon ajohanska

psst. Saat alennuskoodilla HALVARSSONS24 kaikista Halvarssons tuotteista -5% lisäalennusta. Koodi on voimassa 31.5.2024 saakka ja vain verkkokaupassa.

Lisää Halvarssons ajovarusteita ja niiden käyttämistä teknologioista löydät Halvarssons tuottemerkki sivustolta.

Tutustu moottoripyöriin ja kaikkiin ajovarusteisiin täällä

 

Kaikki uutiset