Piha ja puutarha

 Tarjoamme ruohonleikkuuseen kattavan valikoiman erilaisia ruohonleikkureita: päältäajettavia ruohonleikkureita, puutarhatraktoreita, automower-robottileikkureita ja työnnettäviä sekä vetäviä ruohonleikkureita.

Heinän ja ruohon raivaukseen sekä pihan siistimiseen löytyy runsaasti erilaisia oksasilppureita, oksasahoja, pensasleikkureita, lehtipuhaltimia, ruohonraivaussahoja sekä trimmereitä.

Lumityövälineistä löydät laadukkaat Honda- ja Yamaha lumilingot sekä erilaiset lumikolat.

Piha- ja puutarhatyökaluista löydät Husqvarnan tehokkaat painepesurit, puutarhaletkut ja liittimet sekä kottikärryt, nokkakärryt ja erilaiset haravat.

Scheppach MMP150-51 työnnettävän ruohonleikkurin kestävä rakenne on suunniteltu kuluttajan tarpeisiin. • 150 cc /3,7 hv moottori tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden • 51 cm leikkuuleveys • Bio / sivulle heittävä
-17 %
Husqvarna Automower rajakaapelin korjaussarja sopii hyvin pienten mekaanisten vaurioiden korjaamiseen. Sarjalla voi myös tehdä pieniä muutoksia leikkausalueeseen. Sarja sisältää 5 metriä rajakaapelia, 6 liitintä ja 10 sinkilää.
Joku yrittää naamioitua, mutta aina siisti nurmikko paljastaa, että asialla on Husqvarna Automower®. Husqvarnan tarrasarjoilla vaihdat kätevästi robottileikkurisi ulkonäköä!
Husqvarna TF 120 on kevytrakenteinen ja monikäyttöinen puutarhajyrsin puutarhan muokkaamiseen, puiden ja pensaiden istutukseen sekä istutusvakojen kyntämiseen. Kestävä rakenne ja ketjuvoimansiirto pidentävät käyttöikää.
Nelitahtisen telavetoisen Yamaha YT 1070 -lumilingon tehokas syöttökierukka ja portaattoman hydrostaattisen vaihteiston ohjaus yhdellä vivulla tekevät käytöstä äärimmäisen helppoa.
Ennakkomyynnissä!
Sähkökäynnisteinen Yamaha YT660 nelitahti telavetoinen lumilinko -mallin työteho on 35 tonnia/h.
Ennakkomyynnissä!
Yamaha YT660-mallin työteho on 35 tonnia/h. Mallissa on nelitahtimoottori ja telaveto.
-10 %
Husqvarna PW 490 painepesuri on erittäin kookas ja tehokas painepesuri. Muotoilultaan tukeva ja tarkoituksenmukainen. S
Erittäin kookas ja tehokas Husqvarna PW 480 painepesuri on muotoilultaan tukeva ja tarkoituksenmukainen.
Tukeva, tarkoituksellisesti suunniteltu Husqvarna PW 235R painepesuri sopii moneen käyttöön.