Piha ja puutarha

 Tarjoamme ruohonleikkuuseen kattavan valikoiman erilaisia ruohonleikkureita: päältäajettavia ruohonleikkureita, puutarhatraktoreita, automower-robottileikkureita ja työnnettäviä sekä vetäviä ruohonleikkureita.

Heinän ja ruohon raivaukseen sekä pihan siistimiseen löytyy runsaasti erilaisia oksasilppureita, oksasahoja, pensasleikkureita, lehtipuhaltimia, ruohonraivaussahoja sekä trimmereitä.

Lumityövälineistä löydät laadukkaat Honda- ja Yamaha lumilingot sekä erilaiset lumikolat.

Piha- ja puutarhatyökaluista löydät Husqvarnan tehokkaat painepesurit, puutarhaletkut ja liittimet sekä kottikärryt, nokkakärryt ja erilaiset haravat.

Scheppach MMP150-51 työnnettävän ruohonleikkurin kestävä rakenne on suunniteltu kuluttajan tarpeisiin. • 150 cc /3,7 hv moottori tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn ja kestävyyden • 51 cm leikkuuleveys • Bio / sivulle heittävä
-17 %
Husqvarna Automower rajakaapelin korjaussarja sopii hyvin pienten mekaanisten vaurioiden korjaamiseen. Sarjalla voi myös tehdä pieniä muutoksia leikkausalueeseen. Sarja sisältää 5 metriä rajakaapelia, 6 liitintä ja 10 sinkilää.
Joku yrittää naamioitua, mutta aina siisti nurmikko paljastaa, että asialla on Husqvarna Automower®. Husqvarnan tarrasarjoilla vaihdat kätevästi robottileikkurisi ulkonäköä!
Säädettävä apukahva, hihna ja kantorengas helpottavat työkalun käyttöä, mukavuutta ja hallittavuutta
Husqvarna TF 120 on kevytrakenteinen ja monikäyttöinen puutarhajyrsin puutarhan muokkaamiseen, puiden ja pensaiden istutukseen sekä istutusvakojen kyntämiseen. Kestävä rakenne ja ketjuvoimansiirto pidentävät käyttöikää.
Husqvarna ST 427T kaksivaihelumilinko on varustettu ammattitason ominaisuuksilla, kuten hydrostaattisella voimansiirrolla ja teräksisellä käyttökonsolilla. Ohjaustehostimellisen ST 427T vakiovarusteina on mm. LED-ajovalot ja sähkölämmitteiset kahvat.
Husqvarna ST 324 on ergonominen ja tehokas suurten alueiden auraamiseen soveltuva lumilinko. Kaksivaihelingon käyttöä helpottavat ja tehostavat vahva hihnajärjestelmä, isot pyörät ja ohjaustehostin.Vakiona lämpökahvat, LED-ajovalo ja sähkökäynnistys.
Husqvarna ST 227 lumilinko sopii omakotitaloasujalle, joka haluaa suorituskykyisen lumilingon pihateiden ja kulkuväylien auraamiseen. Kitkalevyvoimansiirto ja ohjaustehostin helpottavat lingon käyttöä. Vakiovarusteina LED-ajovalot ja sähköstartti.
Husqvarna PW 490 painepesuri on erittäin kookas ja tehokas painepesuri. Muotoilultaan tukeva ja tarkoituksenmukainen. S
Erittäin kookas ja tehokas Husqvarna PW 480 painepesuri on muotoilultaan tukeva ja tarkoituksenmukainen.