Fixus autotarvikkeet ja varaosat

Meiltä Fixus autotarvikkeet ja varaosat!

Tutustu Fixuksen voimassa oleviin tarjouksiin: 

Fixuksen valikoimista löytyvät korkealaatuiset autokemikaalit niin vaativalle kuluttajalle, kuin alan ammattilaisillekin. Olipa kyse auton ulkoisesta ehostuksesta tai korjaamon suorittamasta vaativasta huoltotoimenpiteestä. Nykyaikaiset autokemikaalit ovat oleellinen osa auton teknistä ylläpitoa, ja esimerkiksi oikealla voiteluöljyllä sekä säännöllisesti käytetyillä lisäaineilla varmistetaan moottorin virheetön toiminta. Kaikki myymämme kemikaalit on rekisteröity ja hyväksytetty kemikaalien valvonnasta vastaavilla kotimaisilla viranomaisilla.

Tarjoamme myös kattavan valikoiman auton lisävarusteita ja tarvikkeita. Yli 3000 nimikettä käsittävästä valikoimasta löytyy lähes kaikki mitä autossa tarvitaan. Lisävarusteita laidasta laitaan.

Noin 30 000 tuotteen valikoima työkaluja, koneita ja kiinnitystarvikkeita. Korjaamoille tarjoamme nosturit, testauslaitteet, rengas- ja tasapainotuskoneet, erikoistyökalut sekä pientarvikkeet. Teollisuuden valmistukseen ja kokoonpanoon valikoimastamme löytyvät kaikki kiinnitystarvikkeet, tuotantokoneet ja työkalut.

Myös rakentajalle ja tee-se-itse -miehelle työkalut ja koneet sähkötyökaluista aina paineilmakoneisiin ja kiinnitystarvikkeisiin. Raskaankaluston varaosa- ja lisävaruste- sekä päällirakennetarpeissa yli 50 tuotemerkin valikoima sisältää jopa 35.000 nimikettä erilaisia automerkkikohtaisia varaosia, lisävarusteita, kuormankäsittelylaitteita ja yleistarvikkeita.

Jakelukanavina käytetään paikallisia jälleenmyyjiä ja erikoiskorjaamoita. Kuormankäsittelylaite- ja akselistokaupan osalta jakelukanavamme ovat ajoneuvokauppiaat, päällirakentajat sekä kori- ja perävaunuvalmistajat. Kysy myyjiltä lisää!  


⇐ Tästä takaisin Kuvastot ja esitteet pääsivulle

ToolPack-perhe

Tarjoaa kampanjahintaan kaikki työkalut, koneet, laitteet sekä kiinnitystarvikkeet kaikkeen tekemiseen.

Kampanjalehtemme palvelevat kattavasti niin teollisuuden, kunnossapidon sekä auto- ja korjaamoalan ammattilaisia unohtamatta myöskään vaativan harrastajan tarpeita.

Katso ajankohtaiset lehdet ja tarjoukset osoitteesta http://toolpack.fi

Tietoa palveluistamme