R21MAS57CK-CABIN | Oma varasto

2021 Polaris Ranger 570 EPS Nordic Pro 4x4 Cabin -T1b traktorimönkijä

Satoi tai paistoi - Tilavasti, mukavasti ja turvallisesti kaksipaikkainen.

Ranger Nordic Pro on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa lämmityslaitteella vakiovarustettu mönkijä. Soveltuu yleiskäyttöön kesämökeille, maatiloille sekä harrastuksiin. Sen ajaminen on helppoa ja turvallista. Ranger 570 EFI -mallissa on uusi vääntävä ja hiljainen 44-hevosvoiman ProStarTM DOHC-suoraruiskumoottori, ja se on vain n. 20 cm leveämpi kuin normaalit perusmönkijät, joten se kulkee sujuvasti samoilla maastojäljillä kuin tavalliset mallit. Saatavana traktorimallina T1b (60km/h) (saa ajaa alk. 15v T-ajokortilla)

Toimitusaika: 1-5 arkipäivää

23690.00 € 18990.00 € 15314.52 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Paikkakuntakohtainen saatavuus
Ranua Rovaniemi Oulu

Rangerissa on automaattisen 100 % nelivedon lisäksi ainutlaatuinen TURF 1x4 -vetoalue, jolloin takatasauspyörästön lukitus kytkeytyy pois käytöstä. Tämän toiminnon ansioista kääntösäde pienenee, ohjaus kevenee, renkaiden kuluminen vähenee ja mönkijän jättämät jäljet pienenevät. Se on erittäin hyödyllinen toiminto ajettaessa asfaltilla, ruohokentillä ja arassa maastossa. Polaris IRS -erillisjousitus merkitsee käytännössä jämeriä ja mukavia ajo-ominaisuuksia. Kaikki pyörät pysyvät maastokontaktissa ja vedolla pahassakin maastossa, eikä epämiellyttävää keinuntaa synny. Vakiovarusteena EBS moottorijarru, ADC alamäkijarru ja upeat aluvanteet. Väri Black Pearl metallic.

Enemmän käyttöä, enemmän tekemistä

Rangeriin mahtuu helposti ja turvallisesti kaksi henkilöä. Kyytiin on helppo nousta, ja siitä on helppo myös poistua. Rangereissa on hyväksytyt turvakaaret sekä turvavyöt ja -verkot molemmille matkaajille. Tilavalle kippilavalle voi lastata jopa 227 kg tavaraa. Ranger sopii mainiosti yhteisille marjastus-, kalastus- tai metsästysretkille. Sillä myös kuljetat helposti esim. puutarhan tarvikkeet ja teet lumityöt laulellen. Ja nuorison koulu- ja harrastusmatkatkin sujuvat huoletta, sillä ajamiseen tarvitset vain T-ajokortin (15 v). Ranger -traktorimönkijän vakuutus on edullinen, sitä ei tarvitse katsastaa, ja siitä voi yrityskäytössä saada veroetuja.

Automaattinen 100% neliveto ja lisäksi 1x4 TURF-tasauspyörästö

Automaattinen 100 % neliveto ja 1x4 Turf -veto. Polariksen nopeasti ja automaattisesti toimiva nelivetojärjestelmä on markkinoiden paras. Sen lisäksi ACE-malleissa on sähköisesti kytkettävä TURF 1x4 -vetomahdollisuus, jonka ansiosta ajoneuvon kääntösäde pienempi ja arkoja maapintoja säästävä. Turf 1x4 -veto vähentää myös selvästi renkaiden sortoa ja näin niiden kulumista.

EPS-ohjaustehostin

Sähkötoiminen ohjaustehostin toimii tehokkaimmin juuri silloin, kun sitä tarvitaan - hitaassa vauhdissa, äärimmilleen lastattuna ja telasarjalla varustettuna. Tehostus vähenee automaattisesti elektronisen ohjauksen avulla, kun tehostuksen tarve laskee kuten nopeammassa vauhdissa. Näin optimaaliset ajo-ominaisuudet säilyvät joka tilanteessa. EPS-malleissa on lisäksi ANTI KICKBACK -toiminto, jolloin maaston epätasaisuudet eivät siirry iskuina ohjaustangolle.

  • Merkki: Polaris
  • Tyyppi: Rinnakkain istuttavat mönkijät
  • Ajokorttilk väh: T
  • Teho: 500 - 1200cc
Moottori 1-sylinterinen, 4-tahtinen DOHC  
Jäähdytysjärjestelmä nestejäähdytys  
Polttoainejärjestelmä EFI  
Sylinterimitat 567 cm3  
Voimansiirto autom. PVT-variaattori, aut 100% neliveto, Turf 1x4  
Sytytysjärjestelmä Bosch ECM  
Käynnistys sähkö  
Mittaristo vakio  
Vaihteisto Hidas ja nopea eteen, vapaa, peruutus ja parkki  
Pituus (mm) 2740  
Leveys (mm) 1470  
Korkeus (mm) 1850  
Akseliväli 1854  
Maavara 254  
Polttoainesäiliö 34,1  
Renkaat, edessä 25x8-12  
Renkaat, takana 25x11-12  
Jarrut, edessä jalkapolkimella toimivat hydrauliset levyjarrut  
Jarrut, takana jalkapolkimella toimivat hydrauliset levyjarrut  
Etujousitus MacPherson  
Takajousitus A-tukivarret  
Joustovara edessä 229mm  
Joustovara takana 254mm  
Latausjärjestelmän teho 560w  
Kuivapaino 516  
Kuormauskyky edessä ei  
Kuormauskyky takana 227  
Istuinpaikat 2  
Valot vakio  
Ohjaus EPS ohjaustehostin - pikasäädettävä ohjauspyörän korkeus  
Virranulosotto vakio  
Muu varustelu EBS moottorijarru, ADC alamäkijarru, aluvanteet, lämmityslaite  
Hinta 20 490 € (sh. 24 382 €)