Korona jyllää - tilanne haltuun

16.03.2020

Virus jyllää, otetaan rauhallisesti ja tilanne haltuun.

Vaikka Koronavirus aiheuttaa stressiä ja huolta, ei välitöntä vaaraa ole - olemme varautuneet mm. tehostamalla päivittäistä siivousta sekä luoneet ohjeistuksia henkilökunnallemme, kuten tervehdimme ja kiitämme muutoin kuin kättelemällä, joten kaupassa käynti on edelleen turvallista.  Ja nettikauppamme palvelee myös.

Tilanteen vaikutus yleisötapahtumiin ja palveluihin

Välttämättömien ja keskeisten palvelujen turvaamiseksi pyrimme hidastamaan taudin leviämistä. Yleisötilaisuudet, kuten Valtakunnallinen IKH makkarapäivä 3.4. siirretään syksyyn.

Mitä tiedämme viruksesta

Koronavirus tarttuu pisara- ja kosketustartuntana, kun ihminen yskii tai aivastaa. Virus voi tarttua myös tahrautuneiden käsien ja pintojen välityksellä. Koronavirukset eivät kuitenkaan säily päiväkausia pinnoilla vaihtelevissa lämpötiloissa. Tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ei ole todettu. Taudin itämisajaksi on arvioitu 2–12 päivää, keskimäärin noin 5 päivää. Suomessa tilanne muuttuu tällä hetkellä nopeasti, seuraamme tilannetta. 

Pidetään yhdessä paikat siistinä ja huolehditaan hygieniasta!

Stressi, joka vaikuttaa kehoon ja mieleen on suuri riskitekijä omalle hyvinvoinnille, joten nyt on mainio aika mökkeilylle, pilkille, lenkkeilylle, perheelle ym. hienoille harrastuksille.

Nyt Matkahuollon ja Postin kotiinkuljetettavien pakettien toimituskulut -50% koodilla: Kotiin-50 kun tilauksesi arvo ylittää 70 € 

(ei koske isokokoisia ja bussirahtituotteita, mm. renkaita)

Covid-Korona-Siivous-TarvikekeskusOy.jpg

« Kaikki uutiset