HYDRAULISARJA-570 | Oma varasto

Polaris 570 hydraulisarja Glacier 152 cm puskulevyyn, Latvo

Polaris 570 mönkijöihin asennettava Latvo hydraulisarja, helpottamaan työskentelyä puskulevyn / lumiauran kanssa.

Hydrauliikkajärjestelmän lisäksi tarvitset hydraulisen työlaitteen kuten puskulevyn, kauhan, tai esimerkiksi kippikärryn, joiden valinnassa autamme mielellämme. Esimerkiksi puskulevyn nosto ja kääntö tapahtuu hydrauliikalla. Pystyy käyttämään myös mm mullan/hiekan levityksessä.

Hydraulipaketti koostuu mönkijän omasta akusta virtansa saavasta sähkömoottorista, joka puolestaan pyörittää parin litran minuuttituottoon kykenevää hydraulipumppua. Ulospäin laitteiston huomaa ainoastaan flatface-liittimistä ja takapään Latvo-kyltistä sekä vasemman kahvan alle asennetusta pienestä ohjausvivusta. Muut komponentit on Polariksessa saatu todella hienosti piiloon katteiden alle.

Polanteen poistossa hydrauliikasta on etua vinssikäyttöiseen auraan verrattuna, kun auraa voidaan painattaa hydraulisylinterillä.

Toimitusaika: 1-5 arkipäivää

  2530.00 € 2040.32 € alv. 0%

Latvo tarjoaa ainoa maailmassa integroituja hydrauliikkasarjoja mönkijöihin. Latvon integroidut hydrauliikkajärjestelmät ovat merkkikohtaisia ja niiden asennus tapahtuu mönkijän katteiden alle. Hydrauliikan erottaa mönkijästä vain keulaan ja/tai taakse asennetuista pikaliittimistä sekä ohjaustankoon lisättävästä kauko-ohjaimesta. Integroidun hydrauliikan merkittävä etu on se, ettei hydrauliikan asennus rajoita mönkijän muuta normaalia käyttöä. Asennuksen yhteydessä ei tehdä suuria muutoksia mönkijään. Latvon hydrauliikkajärjestelmät ovat valmiiksi esikasattuja. Asennusaika hydrauliikkajärjestelmästä riippuen on noin 4-8 h. Tämän lisäksi oman aikansa vie hydraulisen lisälaitteen asennus.

Hydrauliikkajärjestelmä on sähkökäyttöinen ja ottaa virtansa mönkijän akusta. Lisäakkua ei tarvita, mutta sellaisen voi toki halutessaan asentaa. Yhtäjaksoinen pisin sallittu käyttöaika järjestelmällä on noin 3 minuuttia, joten se ei sovellu pyöriviin lisälaitteisiin, kuten esimerkiksi harjakone. Hydrauliikkayksikkö on lähes huoltovapaa. Hydraulisten lisälaitteiden irrotus järjestelmästä on helppoa ja nopeaa vuotavapaiden pikaliittimien ansiosta.

Hydrauliikan lisävarusteina on saatavissa nostosylinterin kelluntaominaisuus, jolloin puskulevy saadaan ”uivaan” asentoon myötäilemään maanpinnan muotoja. Kelluntaominaisuus lisää käyttömukavuutta ja helpottaa aurausta alkutalvesta, kun aurattava pinta ei ole vielä kunnolla jäässä. 

  590.00 € 475.81 € alv. 0%
Tuotetiedot