B6C101010 | Oma varasto

Yamaha MT-09 ABS SP moottoripyörä

Monisäätöisellä Öhlins-iskunvaimentimella varustettu MT-09 SP nostaa Hyper Naked -luokan katupyörien ajettavuuden ja ajoelämyksen uudelle tasolle. Erikoisvarusteluun kuuluu myös muun muassa monisäätöinen etujousitus, musta mittaristo ja hallintapainikkeet sekä sinisävyinen satula ja vanteet.

Suorituskykyistä olemusta korostaa myös MT-10 SP -tyylinen, Silver Blu Carbon -erikoisväritys MT-09 SP: Vastaa haasteisiin.

Tylyn suorituskykyinen MT-09 SP haastaa kuljettajan äärirajoilleen. Aggressiivisen terävän ja nopean ajokäytöksen ansiosta se on innostava Hyper Naked -katupyörä.

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Vaihtoehtoiset
Icon performance (sini-musta)
13869.74 €
11185.27  € alv.  0%
Sis. myyntihinnan 10690.00 € ja autovero-osuuden 3179.74 €
| Toimitusaika: Tarkista myynnistä
Ranua Rovaniemi Oulu

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Se on Dark Side of Japan -tyylin uusin ulottuvuus. MT-09 SP on Yamahan huippusuositun Hyper Naked -malliston uusin tulokas. Premium-tason varustelun lisäksi sen tunnusmerkki on näyttävä erikoisväritys.

Ominaisuudet

 • Takana etäsäädettävä Öhlins-iskunvaimennin
 • Silver Blu Carbon -väritys
 • QSS-vaihdeavustin nopeuttaa isompiin vaihtamista
 • Huippuketterä ajettavuus
 • Dynaamista tyyliä korostavat, aggressiiviset LED-ajovalot
 • Vääntövahva, 3-sylinterinen, 847 cc:n, CP3 crossplane -rivikone
 • Monisäätöinen etujousitus
 • A&S-luistokytkin vakauttaa kaarteisiin ajoa
 • D-MODE-käyntiohjelmat ja TCS-pidonhallinta
 • Keinuhaarukkaan tuettu rekisteriteline
 • Kevyt alumiinirunko ja -takahaarukka
 • LED-parkkivalot

Huippuketterä käsiteltävyys

MT-09:n helpon käsiteltävyyden ja ketterän ajokäytöksen salaisuus on kompakti ja kevyt alumiinirunko ja keinuhaarukka. Vääntövahva CP3-moottori on rungon kantavana rakenteena. Näin paino ja ajokäytöksen kannalta olennainen painopiste on saatu hyvin keskitettyä.

Säädettävä etuhaarukka ja Öhlins-iskunvaimennin

Yksi MT-09 SP:n tarkan ajettavuuden salaisuus on erinomainen jousitus. Takana on erillisellä säätöpyörällä varustettu, moisäätöinen Öhlins-iskunvaimennis. Sen toiminta on nopeasti muutettavissa olosuhteiden mukaan. Samoin kullanvärisen etuhaarukan puristus- ja paluuvaimennuksen säätö takaa, että jousitus on säädettävissä tarkalleen kuljettajan toiveiden mukaan.

Ilmeeltään aggressiiviset, tuplat LED-ajovalot

MT-09 SP:n tupla ajovalojen häijy ilme korostaa sen katuhenkisyyttä. Ajovalon rakenne on samanlainen kuin MT-10 SP:n ajovalo, eli neljä tehokasta LED-valolähdettä ja tuplat LED-parkkivalot.

Vääntövahva, 3-sylinterinen, 847cc:n, CP3 crossplane rivikone

MT-09 SP:n voimanlähteenä olevan 3-sylinterisen, 847 cc:n, CP3 crossplane -moottorin luontainen laaja vääntö ja suoraviivainen voima on suorastaan koukuttavaa. Nyt sen ominaisuuksia on terävöitetty entisestään ja lisäksi se on E4-hyväksytty.

Selkeä LCD-mittaristo

Toisin kuin monissa vastaavissa saman luokan pyörissä, MT-09 SP:n mittariston mustapohjaisen LCD-näytön symbolit ja numerot ovat valkoiset. Näin ne ovat mahdollisimman selkeät myös kirkkaassa päivänvalossa. Sen lisäksi, että näyttö on käytännöllisen selkeä, sen muotoili terästää erinomaisesti MT-09 SP:n katuasenteista ilmettä.

Monisäätöinen etujousitus

Säädettävä etujousitus MT-09 SP:n monisäätöisessä etuhaarukassa on erilliset puristus- ja paluuvaimennuksen säädöt. Näin etujousitus on hienosäädettävissä tarkalleen kuljettajan ajotyylin ja toiveiden sekä olosuhteisen mukaiseksi.

Erikoisväritys

MT-09 SP:n erikoisvarustelua korostaa myös sen Silver Blu Carbon -väritys, joka on hyvin samanlainen kuin Yamaha Hyper Naked -lippulaivan, MT-10 SP:n väritys.Erikoisvärityksen muita yksityiskohtia ovat mm. SP-grafiikalla terästetyt siniset, 10-puolaiset alumiinivanteet, musta mittaristo ja hallintapainikkeet sekä satulan tyylikkään siniset ommelsaumat.

Elektroniset ajohallinta- ja avustinjärjestelmät

Elektronisen ajoavustimien avulla MT-09 SP:n ominaisuudet ja käytös on sovitettavissa eri ajotapoihin ja -olosuhteisiin. Kolmella valinnaisella D-MODE-käyntiohjelmalla moottorin tehon ulostulo on säädettävissä tilanteen ja kuljettajan mielen mukaan lempeästä suoraviivaisen aggressiiviseksi. TCS-luiston/sutimisenesto ja ABS-jarrut takaavat hyvän hallittavuuden vaikeissakin olosuhteissa.

QSS-vaihdeavustin / A&S -luisto- ja lähtöavustuskytkin

QSS-vaihdeavustimen ansiosta voi vaihtaa isompaan vaihteeseen ilman kytkintä. Paikalta lähtiessä voi siis hyödyntää MT-09 SP:n moottorin suoraviivaisen tehokkaan väännön äärimmilleen. A&S-luisto ja -lähtöavustinkytkin vakauttaa ajokäytöstä vähentämällä takapyörän heittelyä, kun kaarteeseen mennessä vaihtaa nopeasti pienempään vaihteeseen.

 

 • Merkki: Yamaha
 • Malli: Katupyörä
 • CC: < 850
Moottori
 
Moottorin tyyppi 3-sylinterinen, 4-tahtinen, nestejäähdytetty, DOHC, 4-venttiilinen
Sylinterin tilavuus 847 cm³
Sylinterin mitat 78.0 mm x 59.1 mm
Puristussuhde 11.5 : 1
Maksimiteho 84.6kW (115PS) @ 10,000 rpm
Maksimivääntö 87.5Nm (8.9kg-m) @ 8,500 rpm
Voitelujärjestelmä Märkäsumppu
Kytkimen tyyppi Märkä, Monilevy
Sytytysjärjestelmä TCI
Käynnistysjärjestelmä Sähkö
Vaihteistojärjestelmä hammasrattaat, 6-vaihteinen
Voimansiirto Ketju
Polttoaineen kulutus 5.5l/100kmCO2 emission127g/km
Alusta
 
Runko Timantin muotoinen
Caster-kulma 25º
Etujousitusjärjestelmä Teleskooppihaarukka
Takajousitusjärjestelmä Coil spring/Gas-hydraulic damper
Etujoustovara 137 mm
Takajoustovara 130 mm
Etujarru Hydraulinen kaksoislevy, Ø298 mm
Takajarru Hydraulinen yksi levy, Ø245 mm
Eturengas 120/70ZR17M/C (58W) (Tubeless)
Takarengas 180/55ZR17M/C (73W) (Tubeless)
Mitat
 
Kokonaispituus 2 075 mm
Kokonaisleveys 815 mm
Kokonaiskorkeus 1 120 mm
Istuimen korkeus 820 mm
Akseliväli 1 440 mm
Maavara 135 mm
Märkäpaino 193 kg (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 
Polttoainesäiliön tilavuus 14L
Öljysäiliön tilavuus 3.4L