8NU400010A |

Yamaha Transporter Lite 400 2022 moottorikelkka

Yamaha Transporter Lite 400 on tehokas ja monitoiminen työkelkka.
Ennakkomyynnissä NYT!

Yamaha Transporter Lite 400 on suunniteltu talvimatkailuyritysten, poromiesten ja vastaavien ammattiryhmien tarpeisiin. Se on suunniteltu pääsääntöisesti tavaran kuljetukseen ja esimerkiksi reen vetoon tinkimättä ajomukavuudesta. Sen mukava ohjattavuus ja hyvä suorituskyky tekevätkin ajosta sujuvaa.

Transporter Lite:n voimanlähteenä on polttoainesuihkutuksella varustettu 397-kuutioinen kaksitahtimoottori. Se vääntää tehokkaasti koko käyntialueella ja tuottaa 65 hevosvoimaa. Runko, jousitus, telamatto, sukset ja muut ominaisuudet on mitoitettu moottorin erinomaisen suorituskyvyn mukaisesti. Vaikka Transporter Lite on keskikokoinen moottorikelkka, ei sen varustelu ja ajomukavuus jätä toiveen sijaa! Vakiovarusteena on muun muassa sähköstartti, nappitoiminen elektroninen peruutus, säädettävät kahva- ja peukalonlämmittimet sekä selkeä, digitaalinen mittaristo. Joten käytössä se on vaikuttavan tehokas ja monitoiminen työkelkka.

Tilaa 2022 kelkka tulevalle kaudelle nyt ja voit vapaasti valita 1000 €:lla alkuperäisiä Yamaha-varusteita, kuten lisävarusteita, varaosia, vaatteita ja Yamalube-öljyä. Etua ei voi vaihtaa rahaksi, alennukseksi tai muuksi eduksi. Ennakko-ostajan etu ei koske lasten malleja (SRX 120- ja SnoScoot ES). Etu voimassa 30.5.2021 asti.

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

  10690.00 € 8620.97 € alv. 0%
Pyydä tarjous

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.

Ominaisuudet
- EFI-polttoainesuihkutuksella varustettu yksisylinterinen, 397-kuutioinen kaksitahtimoottori
- CVTech Drive -järjestelmän 1-vaihde on "Super-Low" - isollakin kuormalla paikalta lähtö on helppoa.
- Ultrakevyen rungon ansiosta erinomaisen ketterä ajettava
- Työkäyttöön mitoitettu, 146" telasto lukittavalla taittoperällä
- Kevyt, 38 tuuman SRV-etujousitus
- 146 x 1,6 Cobra telamatto – tehokas pito joka tilanteessa
- Leveät Yamaha Mountain -sukset
- 44 litran polttoainesäiliö riittää pitkillekin ajoretkille
- Elektroninen nappitoiminen peruutusvaihde ja sähköstartti
- Mukavan korkea istuin ja ohjaustanko
- Säädettävä ohjaustanko ja peukalonlämmittimet
- Tyylikäs mittaristo ja korkea, muotoiltu tuulilasi

397-kuutioinen EFI- kaksitahtimoottori
EFI-järjestelmän ansiosta sitkeävääntöinen kaksitahtimoottori tuottaa noin 65 väkivahvaa hevosvoimaa. Moottori painaa vain reilut 23 kiloa ja kelkan kokonaispainokin on suhteellisen kevyt. Tuloksena on hyvä teho/painosuhde, joka on erinomainen asia kun ajetaan työajoa vaikeissa olosuhteissa kuorman kanssa tai ilman.

Lujarakenteinen ja ultrakevyt runko
Teknisesti edistyksellinen alumiinirunko on suunniteltu moottorin ominaisuuksille sopivaksi. Rungon suunnittelussa keskeisin tavoite on ollut luoda työkäyttöön sopivan kevyt kokonaisuus kestävyydestä ja lujuudesta tinkimättä. Runko ja innovatiivinen moottori muodostavatkin ketterän ja ohjattavuudeltaan tarkan sekä ajossa tasapainoisen kokonaisuuden.

146" alusta ja lukittava taittoperä
Pitkäliikkeinen, 12,5" (313 mm) jousitus ja nivelöity taittoperä varmistavat sujuvan kulun ja käsiteltävyyden kuoppaisellakin reitillä ja patikossa. Kun tarvitaan lisäpitoa, taittoperän lukitus maksimoi telamaton pidon.

Virtaviivainen ja kevyt 38" SRV- etujousitus
Kapeaan SRV-M -jousitukseen perustuva uudenlainen, kevyt ja kompakti rakenne parantaa käsiteltävyyttä ja vähentää kulkuvastusta syvässä lumessa. Jousitus tarjoaa erinomaisen ketterän ohjattavuuden esim. tiheässä metsämaastossa, mutta on silti käytökseltään rauhallinen ja ennakoitava reitillä.

Mountain-sukset ja keveät ja kestävä olkavarret
Keveät, valetut alumiiniset olkavarret ja etäälle toisistaan sijoitetut A-tukivarret sekä ohjauksen loiva caster-kulma varmistavat helpon ohjattavuuden tiukoissakin käänteissä. Ohjausta helpottavat myös 7" leveät, ohjainraudoilla varustetut Yamaha Mountain -sukset. Transporter Lite onkin ominaisuuksiltaan yhtä tehokas niin syvässä puuterilumessa kuin kovalla polanteella.

146 x 1,6 Cobra-telamatto – tehokas pito
Transporter Liten telamatto on luotettava ja suorituskykyinen Cobra 146 x 1,6. Se vastaa suorituskyvyltään keskikokoisen työkelkan vaatimuksia. Se varmistaa hyvän suorituskyvyn kaikissa olosuhteissa, joten kulku on sujuvaa upottavassakin puuterilumessa. Näin kuorman kuljetus ja hinaaminen ei ole vain arkinen askare, vaan mukava ajoretki.