2020 Yamaha Sport YFM700R SE2 crossimönkijä

2020 Yamaha Sport YFM700R SE2 crossimönkijä

2LS00010 |

Kun olet kerran kokenut uuden YFM700R ominaisuudet, et halua paluuta entiseen. Sen kihelmöivä tehokkuus ja voimantunto sekä viiltävän terävä ohjattavuus aiheuttaa nautinnollisia adrenaliinipaukkuja millaisessa maastossa tahansa. Yamaha YFM700R yksinkertaisesti muuttaa käsityksesi vapaa-ajan ATV:n ominaisuuksista.

Kilpakäyttöön tarkoitettu YFM700R SE (Special Edition) on varustettu korkeapuristeisella sylinterikannella, erikoisnokka-akselilla ja korkeaoktaaniselle polttoaineelle optimoidulla moottoriohjauksella. Lisäsäiliöllä varustetut huipputason iskunvaimentimet ja 22 tuuman Maxxis-renkaat varmistavat, että YFM700R SE on voittaja-ainesta. Special edition sisältää vakiona alumiinivanteet, erikoisteippauksen sekä erikoisvärin)

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

Punainen
10490.00 € 8459.68 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.


Santander-rahoituksella alkaen 341 €/kk (20000€ luottosumma, 84kk sopimusaika) Lue lisää ja katso vaihtoehdot

Tehokkaampi. Hauskempi. Voittoisampi.
Terästetyn, 686 cc:n nelitahtimoottorin voima ja suorituskyky ovat täysin omaa luokkaansa. Tehokas polttoainetalous takaa tankillisella entistä suuremman toimintasäteen ilman tankkaustaukoja.

Katsahdus

 • Kilpakokemukseen perustuva, 686 cc:n High-tech-nelitahtimoottori.
 • Suorituskyvyltään huipputasoa ja silti polttoainetaloudellinen
 • Tukeva ja kevyt alumiini-teräsrunko
 • Takapään uusi iskunvaimennin kohentaa ajomukavuutta ja sporttista hallittavuutta.
 • Edessä helpposäätöiset kaasuiskunvaimentimet
  Isot 22 tuuman eturenkaat
 • Jousittamatonta painoa on vähennetty alumiiniosilla
 • Keveästi ja tarkasti toimiva 5-vaihteinen vaihteisto peruutusvaihteella
 • Helppolukuinen ja informatiivinen LED-mittaristo
 • Käyttömukava sähköstartti
 • Solakka ja mukava muotoilu, rento ajoasento
 • Suunniteltu ja rakennettu ilman kompromisseja

Tyrmäävää tehoa ja vääntövoimaa

Yamahan nelitahtisen ATV-moottorien sitkeä vääntö alakierroksilta lähtien takaa erinomaisen rengaspidon ja etenemisen vaikeassakin maastossa. Tehokkaan ja vääntövahvan YFM700R-moottorin päivitetty polttoainejärjestelmä parantaa moottorin hyötysuhdetta vähentämällä tuntuvasti polttoaineen kulutusta ja pakokaasupäästöjä.

Pitkä ja vahva hybridirunko

YFM700R:n hybridirungon vahva teräsrakenteinen etuosa kestää iskuja ja kolhuja. Se on kiinnitetty rungon alumiiniseen takaosaan, jossa on myös erillinen takarunko. Ajomukavuutta ja ohjattavuutta tehostavat omalta osaltaan myös alumiininen takahaarukka ja asetuksiltaan optimoitu, monisäätöinen iskunvaimennin.

5-portainen vaihteisto peruutusvaihteella

Moottorin vääntövahva voima välittyy vahvarakenteisen ja sujuvatoimisen 5-portaisen vaihteiston ja voimansiirron kautta takarenkaisiin. Olipa maasto millainen tahansa, sujuva vaihteisto ja kevyttoiminen monilevykytkin varmistavat erinomaisen hallittavuuden ja käsiteltävyyden. Ja hankalissa paikoissa peruutusvaihde pelastaa tilanteen.

Säädettävä jousitus

Pitkäliikkeinen ja pehmeä etujousitus on tehtaalla säädetty sopivaksi erityyppisiin maasto-olosuhteisiin ja erilaisiin ajotapoihin. Takapään uuden iskunvaimentimen monipuoliset säädöt ja erinomaiset ominaisuudet kohentavat ajomukavuutta ja rengaspitoa. Isot 22 tuuman etupyörät puolestaan helpottavat isojenkin esteiden ylityksiä ja parantavat ajomukavuutta.

Keveät alumiinivanteet ja jarrusaulat

Ajo-ominaisuuksien kannalta haitallista jousittamatonta painoa vähentävät tuntuvasti keveät alumiinivanteet ja jarrusatulat. Tämä puolestaan herkistää jousituksen toimivuutta ja rengaspitoa. Etupyörien 2-mäntäiset jarrusatulat ja jäähdytetyt jarrulevyt sekä takana oleva YFZ450R-motocross-pyörän tyyppinen jarrulevy ja 2-mäntäinen jarrusatula varmistavat aina riittävän tehokkaat ja helposti hallittavat jarrutukset.

Ergonominen muotoilu

ATV:n ajo on mukavan fyysistä tekemistä. Se toimii myös erinomaisena kuntoilumuotona. Yamaha ATV:t on suunniteltu monipuoliseen hyöty- ja vapaa-ajankäyttöön. Niiden mitoituksessa on huomioitu myös hyvinkin erikokoisten kuljettajien vaatimukset. Uuden YFM700R:n avara polvitila ja ergonominen satula antavat kuljettajalle mahdollisuuden liikkus turvallisesti puolelta toiselle ja näin tehostaa ohjausta kehopainoa siirtämällä.

 

Moottorin tyyppiYksisylinterinen, nestejäähdytetty, 4-tahtinen, 4-venttiilinenSylinterin tilavuus686ccSylinterin mitat102.0 mm x 84.0 mmPuristussuhde9.2 : 1VoitelujärjestelmäKuivasumppuPolttoainejärjestelmäPolttoaineen suihkutus, 44 mmSytytysjärjestelmäECUKäynnistysjärjestelmäSähköVaihteistojärjestelmä5 nopeutta ja peruutus, Märkä monilevykytkinAjojärjestelmäKaksipyöräveto (2WD)VoimansiirtoO-rengasketju, Epäkeskon säätö

Alusta
EtujousitusjärjestelmäErillinen kaksoiskolmiotuki, Kierteinen esijännityksen säädöllä varustettu jousi, 230 mm:n iskuTakajousitusjärjestelmäKierteinen esijännityksen säädöllä varustettu jousi, Valualumiini-keinuvarsi, 256 mm:n iskuEtujarruTuuletettu kaksoislevy hydraulisten kaksoismäntäjarrusatuloiden kanssaTakajarruTuuletettu levy hydraulisella jarrusatulallaEturenkaatAT21x7R10TakarenkaatAT20x10R9

Mitat
Kokonaispituus1,845 mmKokonaisleveys1,170 mmKokonaiskorkeus1,130 mm Istuimen korkeus815 mm Akseliväli1,280 mmMaavara113 mmMärkäpaino (täysi öljy- ja polttoainesäiliö) 192kgPolttoainesäiliön tilavuus11.0Litraa