Metsätyövarusteet ja tarvikkeet

Tutustu metsätyövarusteisiin
Oikeanlaisilla varusteilla työn tekeminen on mielekästä ja turvallista

Husqvarnan turva-asut on kehitetty yhteistyössä ammattilaisten kanssa, jotta ne olisivat käyttötarkoituksensa mukaisia. Husqvarna -turvavarustevalikoimassa on vaatteita ja varusteita, jotka sopivat kevyeen ja satunnaiseen työhön sekä edistyksellisiä ja tyylikkäitä asuja ammattilaisille. Kaikissa on etusijalla turvallisuus:  turva-asuissa on huolellisesti valitut, suojaavat ja joustavat materiaalit. Turva-asuissa käytetyt materiaalit ovat joko Husqvarnan kehittämiä tai valitsemia, ja ne on testattu vaativissa olosuhteissa niin laboratoriossa kuin metsässä.

 

Vettä hylkivien ja keveiden Husqvarna Functional 24 nahkakenkien vakaus on erinomainen, ja ne kestävät kovaa käyttöä. Etu- ja takaosan vahvikkeet tukevat jalkaa. Rullamainen sulkumekanismi helppoon säätöön ja turvallisuutta parantava varvassuoja.
Husqvarna 120 Mark II on helppokäyttöinen yleissaha satunnaiseen käyttöön. Saha sopii hyvin kevyisiin töihin, kuten polttopuiden sahaamiseen ja pienten puiden kaatoon ja karsintaan. X-Torq®-moottori pienentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta.
Pieni, mutta tehokas Husqvarna 130 -moottorisaha antaa taatusti vastinetta rahalle. Kevyt ja näppärä saha on helppo käynnistää ja käsitellä. Se on omiaan polttopuiden teossa ja soveltuu myös pienten puiden kaatoon ja karsintaan.
-11 %
Husqvarnan kevyt ja tehokas yleissaha 435 II on äärimmäisen helposti käynnistyvä ja hallittava. Se on varustettu käynnistystä helpottavilla polttoainepumpulla. Ainutlaatuinen X-Torq®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä.
-22 %
Husqvarna 545 Mark II on voimakas, kestävä ja helposti hallittava moottorisaha tehokkaaseen kaatoon ja karsintaan. AutoTune säätää optimaalisen moottoritehon automaattisesti. Matala ja kapea saharunko helpottaa ja tehostaa sahan käsittelyä.
-20 %
Husqvarna Classic metsätyöpusero on tyylikäs malli satunnaisiin ulkotöihin, kuten polttopuiden sahaukseen. Laadukkaasta polyesteri/puuvillatwillistä valmistetussa puserossa on selkeästi näkyvät oranssit alueet ja heijastavat logopainatukset.
Husqvarna Classic turvahaalari antaa luotettavan suojauksen satunnaisille moottorisahan käyttäjille polttopuiden sahaamiseen ja muihin ulkotöihin. Valmistettu kestävästä polyesterista/puuvillatvillistä.

Technical Extreme
Jos vaadit varusteiltasi poikkeuksellisen paljon, on Technical Extreme -mallistomme hyvä valinta. Ammattikäyttöön tarkoitetut, kestävistä materiaaleista valmistetut työvaatteet ovat hyvin istuvia ja erittäin mukavia. Materiaalin ja vettä hylkivien vetoketjujen ansiosta mallisto soveltuu vaativaan käyttöön, jossa turvallisuus ja käyttömukavuus ovat äärimmäisen tärkeitä.

Technical
Technical-vaatesarja takaa sekä hyvän suojauksen että käyttömukavuuden. Sarjan vaatteet ovat kevyitä, kestäviä ja joustavia.

Functional
Functional-sarjan turvahousuissa on viiltosuojaus, ja ne sopivat erinomaisesti päivittäiseen metsätyöhön. Vaatteiden kestävä materiaali toimii hyvin työssä, jossa käytetään moottorisahaa.

Classic
Classic-sarjan turva-asut ovat edullisia ja kestäviä. Kaikki vaatteet täyttävät niitä koskevien turvallisuusstandardien vaatimukset. Lisäominaisuuksiensa ansiosta ne ovat ihanteellinen valinta moottorisahaa satunnaisesti käyttäville, laatutietoisille asiakkaille.


Katso myös muut kampanjamme

Moottoripyörä ajovarusteet
KTM moottoripyörien rahoitusratkaisut
Erä ja retkeily
Kesä saapuu
Löytöjä
Piha kuntoon