Moottorisahat

560XPG 15" .325" Husqvarna moottorisaha
Echo CS-4310SX moottorisaha on suorituskykyinen ja kierrosherkkä tehopakkaus ammattilaiselle. Erinomainen teho/paino -suhde, SoftStart-kevytkäynnistys sekä rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu. Luokkansa kevyin saha tehokkaalla moottorilla!
-21 %
Husqvarna 330i akkusaha soveltuu erinomaisesti kirvesmiehille, hedelmänviljelijöille ja muuhun vaativaan käyttöön. Se on hiljainen, kevyt ja erittäin helppokäyttöinen moottorisaha. Hinta ei sisällä akkua ja laturia.
Husqvarna 340i on tehokas, kevyt ja monipuolinen akkukäyttöinen moottorisaha. Se sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin kuten puiden kaatoon, oksien karsimiseen, polttopuiden sahaamiseen tai puutöihin hyvän leikkuutehonsa ansiosta.
Lämpökahvallinen Husqvarna 550 XP® G TrioBrake™ on suunniteltu metsäammattilaisille ja vaativille maan- ja metsänomistajille. Tehokkaan ja mukavan käytön takaavat sahan ainutlaatuinen rakenne, suuri ketjunnopeus sekä innovatiiviset ratkaisut.
Lämpökahvallisen Husqvarna 572XP® G:n teho-painosuhde on parempi kuin missään muussa tilavuudeltaan samassa Husqvarna-sahassa. Erinomainen jäähdytys ja tehokas suodatus takaavat sahan kestävyyden ja suorituskyvyn.
Husqvarna 540i XP® on kevyt ja tehokas moottorisaha, joka sopii loistavasti kirvesmiehille, urakoitsijoille ja puunhoitajille. Ominaisuuksiin kuuluvat mm. automaattinen ketjujarru ja sammutus sekä suuri teräketjun nopeus.
Echo CS-3510AC on tehokas ja tasapainoinen moottorisaha automaattiryypyllä harrastajalle ja yleiskäyttöön. Kevyen ja kestävän komposiittirungon ansiosta sahan kokonaispaino on vain 3,8 kg.
Echo CS-3510ES moottorisaha on tehokas ja tasapainoinen moottorisaha harrastajalle ja yleiskäyttöön. Digitaalinen sytytysjärjestelmä, rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu sekä EasyStart-kevytkäynnistys.
Echo DCS-2500T akkusahalla kevyet vapaa-ajan työt hoituvat
9667331-01

Husqvarna 572XP

Husqvarna 135 Mark II moottorisaha soveltuu satunnaisiin pihatöihin, kuten polttopuiden sahaukseen ja pienten puiden kaatoon ja karsintaan. Se on helposti käynnistyvä ja hallittava. Kätevä ja nopea ketjunkiristys sahan sivulla.
Pieni, mutta tehokas Husqvarna 130 -moottorisaha antaa taatusti vastinetta rahalle. Kevyt ja näppärä saha on helppo käynnistää ja käsitellä. Se on omiaan polttopuiden teossa ja soveltuu myös pienten puiden kaatoon ja karsintaan.
-20 %
-7 %
Husqvarnan kevyt ja tehokas yleissaha 435 II on äärimmäisen helposti käynnistyvä ja hallittava. Se on varustettu käynnistystä helpottavilla polttoainepumpulla. Ainutlaatuinen X-Torq®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä.
Husqvarna 535i XP® on kevyt ja tehokas akkukäyttöinen moottorisaha, joka soveltuu loistavasti kirvesmiehille, urakoitsijoille ja puunhoitajille. Ominaisuuksina mm. automaattinen ketjujarru, tehokas hiiliharjaton moottori ja suuri teräketjun nopeus.
Husqvarna 550XPG Mark II on vahva, kestävä ja helposti hallittavissa oleva saha, joka soveltuu pienten ja keskikokoisten puiden kaatoon, katkaisuun ja karsintaan sekä vaativaan puiden hoitoon. Lämpökahvat parantavat käyttömukavuutta.
Husqvarna 545G Mark II on voimakas, kestävä ja helposti hallittava  moottorisaha tehokkaaseen kaatoon ja karsintaan. X-TORQ®-moottoriteknologia pienentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä. Lämpökahvat parantavat käyttömukavuutta.
Husqvarna 545 Mark II on voimakas, kestävä ja helposti hallittava moottorisaha tehokkaaseen kaatoon ja karsintaan. AutoTune säätää optimaalisen moottoritehon automaattisesti. Matala ja kapea saharunko helpottaa ja tehostaa sahan käsittelyä.