Moottorisahat

Moottorisahan valinnassa ensimmäisenä huomiota kannattaa kiinnittää siihen mihin käyttötarkoitukseen saha tulee. Mikäli moottorisaha tulee polttopuiden tekemiseen pihapiirissä voi sahan valita hyvin vapaa-ajan sahojen joukosta. Jos sahaa käytetään ammattisahana tai sillä halutaan kaataa myös puita, valinta kannattaa rajata ammattisahojen sekä vapaa-ajan sahojen piiriin. 

Harventamiseen ja polttopuiden tekoon kannattaa valita riittävän kevyt saha, jotta sahan paino ei haittaa työtä. Mikäli kaipaat apua sopivan sahan valintaan, konemyyjämme auttavat mielellään. 

Erilaiset kypärät ja suojaimet kannattaa katsoa kuntoon ja huolehtia että moottorisahan teräketjut ovat kunnossa ja teroitettuina. Löydät valikoimistamme myös erilaiset metsurin vaatteet sekä turvavarusteet.

Helppokäyttöinen ja kevytrakenteinen Husqvarna 120i akkusaha soveltuu erinomaisesti pienten puiden kaatamiseen ja oksien karsimiseen. Päästötön ja hiiliharjaton moottori, ja pitkinäkin työjaksoina luotettavan suorituskyvyn takaava savE™-tila.
Helppokäyttöinen ja kevytrakenteinen Husqvarna 120i akkusaha soveltuu erinomaisesti pienten puiden kaatamiseen ja oksien karsimiseen. Päästötön ja hiiliharjaton moottori ja luotettavan suorituskyvyn takaava savE™-tila.
Husqvarna 445 II on tehokas moottorisaha ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle.  X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu.
Echo CS-4310SX moottorisaha on suorituskykyinen ja kierrosherkkä tehopakkaus ammattilaiselle. Erinomainen teho/paino -suhde, SoftStart-kevytkäynnistys sekä rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu. Luokkansa kevyin saha tehokkaalla moottorilla!
Lämpökahvallinen Husqvarna 550 XP® G TrioBrake™ on suunniteltu metsäammattilaisille ja vaativille maan- ja metsänomistajille. Tehokkaan ja mukavan käytön takaavat sahan ainutlaatuinen rakenne, suuri ketjunnopeus sekä innovatiiviset ratkaisut.
Lämpökahvallisen Husqvarna 572XP® G:n teho-painosuhde on parempi kuin missään muussa tilavuudeltaan samassa Husqvarna-sahassa. Erinomainen jäähdytys ja tehokas suodatus takaavat sahan kestävyyden ja suorituskyvyn.
Husqvarna 540i XP® on kevyt ja tehokas moottorisaha, joka sopii loistavasti kirvesmiehille, urakoitsijoille ja puunhoitajille. Ominaisuuksiin kuuluvat mm. automaattinen ketjujarru ja sammutus sekä suuri teräketjun nopeus.
Echo CS-3510ES moottorisaha on tehokas ja tasapainoinen moottorisaha harrastajalle ja yleiskäyttöön. Digitaalinen sytytysjärjestelmä, rikastimeen liitetty automaattinen puolikaasu sekä EasyStart-kevytkäynnistys.