Moottorisahat

Moottorisahan valinnassa ensimmäisenä huomiota kannattaa kiinnittää siihen mihin käyttötarkoitukseen saha tulee. Mikäli moottorisaha tulee polttopuiden tekemiseen pihapiirissä voi sahan valita hyvin vapaa-ajan sahojen joukosta. Jos sahaa käytetään ammattisahana tai sillä halutaan kaataa myös puita, valinta kannattaa rajata ammattisahojen sekä vapaa-ajan sahojen piiriin. 

Harventamiseen ja polttopuiden tekoon kannattaa valita riittävän kevyt saha, jotta sahan paino ei haittaa työtä. Mikäli kaipaat apua sopivan sahan valintaan, konemyyjämme auttavat mielellään. 

Erilaiset kypärät ja suojaimet kannattaa katsoa kuntoon ja huolehtia että moottorisahan teräketjut ovat kunnossa ja teroitettuina. Löydät valikoimistamme myös erilaiset metsurin vaatteet sekä turvavarusteet.

Husqvarna 535i XP® on kevyt ja tehokas akkukäyttöinen moottorisaha, joka soveltuu loistavasti kirvesmiehille, urakoitsijoille ja puunhoitajille. Ominaisuuksina mm. automaattinen ketjujarru, tehokas hiiliharjaton moottori ja suuri teräketjun nopeus.
Husqvarna 450 II on vahva yleissaha ammattitason laatuominaisuuksia arvostavalle käyttäjälle. Käyttöä helpottavat mm. automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisija ja sivulta  ilman työkaluja tapahtuva ketjunkiristys.
Husqvarna 543 XP® G on ammattimaiseen käyttöön ja ammattitasoa arvostavalle käyttäjälle tarkoitettu tehokas saha. Keveyden ja teräketjun suuren nopeuden ansiosta saha sopii hyvin tehokkaaseen karsintaan. Lämpökahvat lisäävät käyttömukavuutta.
Husqvarna 445 II e on tehokas moottorisaha Husqvarnan ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle. Käyttöä helpottavat mm. ketjun pikakiristys ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna. Ainutlaatuinen X-Torq®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta.