Ajolasit

Lämmitettävät ajolasit 

Lämmitettävien ajolasien salaisuus ovat piilotetut lämpölangat lasin pinnalla. Lämpölangat aktivoidaan yksinkertaisen painikkeen painalluksella käytön aikana. Lämmitettävien ajolasien kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että ajolasit menevät ajon aikana huuruun. 

Oakley ajolasien Iridium merkintä tarkoittaa, että lasissa on peiliominaisuus.

Silmälaseihin sopivat ajolasit kelkkailuun 

Silmälasiystävälliset mallit löydät valitsemalla ajolasien valikoimasta filtteriksi vaihtoehdon “silmälasiystävällinen”. Näissä ajolasimalleissa on erityisen pehmeä kehys erinomaisen mukavuuden ja istuvuuden takaamiseksi. Esimerkiksi Scott OTG ajolasit sopivat silmälasien kanssa.

Lapsille sopivat ajolasit 

Valikoimissamme on myös lapsille omat mallit kelkkailuun sopivista ajolaseista. Lasten ajolasimalleissa on iskunkestävä linssi, naarmusuoja, huurtumisenesto sekä UV-suojakäsittely. 

Mikäli kaipaat apua sopivien ajolasien löytämisessä, myyjämme auttavat sinua mielellään. 

2023 FXR Maverick lasten ajolasi Spectrum
2023 FXR Maverick ajolasit Spectrum
2023 FXR Ridge ajolasit Black Ops
2023 FXR Combat ajolasit Ignite
2022 FXR Maverick Cold Stop ajolaseissa on laajempi, paremmin kasvoja viimalta suojaava kasvofoam. Uusi, suurempi lasiaukko takaa maksimaalisen suuren näkökentän ja outrigger-kehys takaa paremman istuvuuden.
509 Kingpin ajolasit sopivat erinomaisesti yhteen 509 kypärien kanssa. Kingpinissä on hyvä hinta-laatusuhde sekä nopeasti vaihdettava tuplalinssi.
F02001300-000

509 Kingpin Ajolasit

CKX ajolasien varalinssi 210°
3 väriä
2022 FXR Maverick Clear ajolasien uusi, suurempi lasiaukko takaa maksimaalisen suuren näkökentän ja outrigger-kehys takaa paremman istuvuuden. Muotoiltu kirkas polykarbonaattituplalinssi naarmusuoja-, huurteenesto- ja UV-käsittelyillä.
Musta ja valkoinen
2022 FXR Maverick ajolasien uusi, suurempi lasiaukko takaa maksimaalisen suuren näkökentän ja outrigger-kehys takaa paremman istuvuuden. Muotoiltu polykarbonaattituplalinssi naarmusuoja-, huurteenesto- ja UV-käsittelyillä.
Black-OPS 2022 FXR Ride X Spherical ajolaseissa on kupera ja ylikokoinen magneettikiinnitteinen tuplalinssi. Laseissa on pehmeä runko, jonka muotoilu parantaa istuvuutta. Silikoniraidat pitävät hihnan tukevasti paikallaan.
2022 FXR Maverick lasten ajolaseissa on uudistettu, paremman istuvuuden ja suuremman käyttömukavuuden takaava muotoilu. Uusi entistä laajempi runko tarjoaa suuremman näkökentän.
Hi Vis/Black -2022 FXR Combat ajolaseissa on uudistettu, paremman istuvuuden ja suuremman käyttömukavuuden takaava muotoilu.
2022 FXR Pilot ajolaseissa on Clearidium™ Anti-fog -käsitelty, ylikokoinen, iskunkestävä ja muotoiltu yksinkertainen polykarbonaattilinssi. Mukana Clearidium™ Anti-Fog -käsitelty kirkas tuplalinssi
2022 FXR Pilot LE ajolaseissa on Clearidium™ Anti-fog -käsitelty, ylikokoinen, iskunkestävä ja muotoiltu yksinkertainen polykarbonaattilinssi.
F02005200-000-000

509 Laturi 12 V Ignite-Akuille

Amber HCS Tint - 509 Aviator 2.0 Ignite S1 lämmitettävä linssi 5MAG -magneettisella kiinnityksellä.