Käsityökaluterät

Milwaukeen bimetalliset reikäsahat ovat täydellisiä eri materiaalien sahaamiseen.
Reikäjyrsin leikkaa vain leikkausmateriaalin reiän reunoja, kun taas tavallinen poranterä leikkaa reiän koko halkaisijalta.
Sopii yhteen MILWAUKEE® M18 FUEL™ -monitoimitrimmerin QUIK-LOK™-liitännän kanssa
Milwaukee rullamitta magneetilla 10m
-31 %
Karbidihampainen terä puun, pellin, metalliprofiilien, naulaisen puun ja muovin tarkkaan sahaukseen ja tasosahaukseen. Yleiskäyttöisen teränpitimen ansiosta Milwaukee-terät sopivat suosituimpiin epäkeskoliikkeellä toimiviin työkaluihin.
Bi-metallinen terä puun, pellin, naulaisen puun ja muovin tarkkaan sahaukseen ja tasosahaukseen. Yleiskäyttöisen teränpitimen ansiosta Milwaukee-terät sopivat suosituimpiin epäkeskoliikkeellä toimiviin työkaluihin.
Milwaukee monitoimityökaluihin tarkoitettu upposahanterä joka soveltuu puun ja PVS:n upotus-/syvennys-/tasosahaukseen. Yleiskäyttöisen teränpitimen ansiosta Milwaukee-terät sopivat suosituimpiin epäkeskoliikkeellä toimiviin työkaluihin.
Puukkosahanterä, jonka käyttökohde: nauloja sisältävä puu, PVC-muovi, alumiini.
Soveltuu parhaiten puulle, nauloille ja kiinnittimien purkamiseen.
Puukkosahanterä, joka sopii valuraudan ja paksun teräksen sahaamiseen.
Milwaukeen puukkosahaan tarkoitettu 300mm sahanterä. Yleisterä joka soveltuu puun, metallin ja muovin leikkaamiseen. Pakkaus sisältää 5 kpl teriä.
Milwaukeen puukkosahaan tarkoitettu terä. Terässä aaltomainen 300mm terä, joka käy eristemateriaalien, uretaanivaahtojen ja muovin leikaamiseen.
3x nopeampi ja aggressiivinen kolminkertaisesti teroitettu hammasgeometria mahdollistaa nopeat ja halkeamattomat sahaukset.
Käyttökohde: nauloja sisältävä puu, PVC-muovi, alumiini