Käsityökaluterät

Milwaukee pöyrösahanterät katkaisee puhtaasti, viileästi ja nopeasti. Särmättömät reunat vähentävät ylimääräistä viimeistelyä, materiaalia voidaan käsitellä välittömäst katkaisun jälkeen ja nopeampi kuin mikään muu perinteinen katkaisumenetelmä.
Milwaukee Puukkosahanterän TORCH™-purkuterät NITRUS CARBIDE™ -hampailla sisältävät seuraavan sukupolven karbiditeknologian. Erityinen NITRUS™-karbidisekoite on suunniteltu katkaisemaan 3x vahvemmin kuin olemassa olevat karbidihammasterät.
Milwaukee TORCH™-purkuterät NITRUS CARBIDE™ -hampailla sisältävät seuraavan sukupolven karbiditeknologian. Erityinen NITRUS™-karbidisekoite on suunniteltu katkaisemaan 3x vahvemmin kuin olemassa olevat karbidihammasterät.
Milwaukee Puukkosahan Metali: Thin Kerf - terien paranneltu hampaiden geometria takaa parhaan nopeuden ja kaksinkertaisen käyttöiän.
Milwaukee Puukkosahan Metalli: Thin kerf - terien paranneltu hampaiden geometria takaa parhaan nopeuden ja kaksinkertaisen käyttöiän.
Milwaukee Puukkosahanterä naulaiselle puulle Thin Kerf - purkuterät, sen aggressiivinen 5 Tpi geometria poistaa materiaalia nopeammin ja lisää sahaustehoa. Sopii erinomaisesti upposahaukseen ja ahtaisiin paikkoihin kapanevan muodon ansiosta.
Milwaukkee 230 X 6 TPI - 5 PCS Puukkosahanterä puulle ja muoville, 3x nopeampi ja aggressiivisempi kolminkertaisesti teroitettu hammasgeometria mahdollistaa nopean ja halkeamattomat sahaukset.
Milwaukee puukkosahan terä puulle ja muoville, 3x nopeampi ja aggressiivinen jossa kolminkertaisesti teroitettu hammasgeometria mahdollistaa nopeat ja halkeamattomat sahaukset.
Milwaukee Sinkilät M18 FFUS -mallille. Sinkilät  sopii kaikenlaiseen puuhun kiinnitettävään aitalankaan, kuten karja-aitaan, neliö-/ketju-/piikkilankaan ja korkean vetolujuuden sisältävään lankaan.
Piikkaustaltan erittäin pitkä työskentelypituus parantaa materiaalin poistoa ja uudelleenhiottu kärki pysy terävänä pidempään ja ei jumiudu.
teräketju M18 FCHSC -ketjusahalle