Polkupyörien tarvikkeet ja varaosat

Yleismallisen puhelinkotelon avulla voi käytännössä lähes minkä tahansa älypuhelimen (Huom. puhelimen enimmäiskoko) kiinnittää moottoripyörään tai skootteriin. Asennus ja lukitus hoituu kiertämällä.
20 litran tilavuutensa ansiosta Yamahan Adventure-reppu on ehdoton varuste lähdettäessä pidemmille pyöräilyretkille. Ergonomisesti muotoillut pehmustetut olkahihnat ja säädettävät rinta- ja vyötärönauhat täydellistä istuvuutta sekä mukavuutta varten.
VP Componentsin Yamahalle valmistama VICE-avopoljinsarja antaa paremman pidon ja tukea eri ajoasennoissa parantaen vakautta ja suorituskykyä alamäessä tai polulla.
Kiinnitä SP Connect -puhelinkotelo tai muut SP ConnectTM -yhteensopivat laitteet polkupyörään Bar mount pro MTB:n avulla. Teline on CNC-jyrsitty lentokonelaatuisesta alumiinista ja sopii vakio- ja ylimitoitettuun ohjaustankoon.
Plug & Play on kevyt ja sopii kaikkiin ohjaustankoihin. Erityinen muotoilu estää päätytulppien putoamisen ja antaa pyörällesi viimeistellyn silauksen.
Edullinen ohjaustangon varsi, jossa on säädettävä kulma 1 1/8" ohjauspylväille. Ohjaustangon varsi on taottua alumiinia, ja se voidaan säätää mihin tahansa kulmaan 0°:n ja 60°:n välille, mikä tarjoaa useita asentomahdollisuuksia.
Damp Champ on erityisesti kehitetty täyssynteettinen haarukka- ja iskuneste jokaiseen haasteeseen. Vaahdonesto- ja kulumisenestolisäaineet takaavat tasaisen ja häiriöttömän käytön missä tahansa maastossa.
Sadesuoja suojaa satulaa märältä, helppo asentaa, yhteensopiva kaikkien RFR MTB -satuloiden kanssa.
Anatominen satulasuoja geelillä täydellistä mukavuutta varten. Helppo kiinnitys kiristysnauhakiinnityksellä, sopii MTB/touring-satuloihin.
RCP:n juomapulloteline on muovinen ja kevyt. Teline on klassisen mallinen, mutta erityisen piirteen telineesen tuo sen napakka rakenne, joka pitää pullon paikallaan myös epätasaisessa maastossa. Teline on kokonaan muovista, mikä edesauttaa metallisen
ECUBE-pullolla on mukavan pehmeän korkin ja laadukkaiden materiaalien lisäksi myös suuri kierreaukko, tehden täytöstä ja puhdistuksesta helppoa.