Ranger 570 EPS Cabin traktorimönkijä
-14 %

Ranger 570 EPS Cabin traktorimönkijä

R19RMS57C1 |

Tilavasti, mukavasti ja turvallisesti kaksipaikkainen! Hommat hoituu satoi tai paistoi.

Ranger soveltuu yleiskäyttöön kesämökeille, maatiloille sekä harrastuksiin. Sen ajaminen on helppoa ja turvallista. Ranger 570 EFI -mallissa on uusi vääntävä ja hiljainen 40-hevosvoiman ProStarTM DOHC-suoraruiskumoottori, ja se on vain n. 20 cm leveämpi kuin normaalit perusmönkijät, joten se kulkee sujuvasti samoilla maastojäljillä kuin tavalliset mallit. Rangerissa on automaattisen 100 % nelivedon lisäksi ainutlaatuinen TURF 1x4 -vetoalue, jolloin takatasauspyörästön lukitus kytkeytyy pois käytöstä. Tämän toiminnon ansioista kääntösäde pienenee, ohjaus kevenee, renkaiden kuluminen vähenee ja mönkijän jättämät jäljet pienenevät. Se on erittäin hyödyllinen toiminto ajettaessa asfaltilla, ruohokentillä ja arassa maastossa. Polaris IRS -erillisjousitus merkitsee käytännössä jämeriä ja mukavia ajo-ominaisuuksia. Kaikki pyörät pysyvät maastokontaktissa ja vedolla pahassakin maastossa, eikä epämiellyttävää keinuntaa synny .Väri vihreä. Saatavana traktorimallina T1b (60km/h) (saa ajaa alk.15v T-ajokortilla)

Toimitusaika: Tarkista myynnistä

 21395.00 € 18490.00 € 14911.29 € alv. 0%

Muista tarkistaa saatavuus myyjältä. Lisäämme laitehintoihin toimituskulut, jotka vaihtelevat yleisesti 100€–600€ välillä, tarkista myyjältä.


Santander-rahoituksella alkaen 341 €/kk (20000€ luottosumma, 84kk sopimusaika) Lue lisää ja katso vaihtoehdot

Enemmän käyttöä, enemmän tekemistä ja saa ajaa myös tiellä.

Ota myös kaverisi kyytiin. Rangeriin mahtuu helposti ja turvallisesti kaksi henkilöä. Kyytiin on helppo nousta, ja siitä on helppo myös poistua. Rangereissa on hyväksytyt turvakaaret sekä turvavyöt ja -verkot molemmille matkaajille. Tilavalle kippilavalle voi lastata jopa 227 kg tavaraa. Rangerin voi myös varustaa ympärivuotiseen käyttöön asentamalla siihen esim. katon, tuulilasin tai jopa kokonaisen hytin lämmityslaitteineen. Ota perhe mukaan ja tule koeajolle, huomaat kuinka Ranger sopii mainiosti yhteisille marjastus-, kalastus- tai metsästysretkille. Sillä myös kuljetat helposti esim. puutarhan tarvikkeet ja teet lumityöt laulellen. Ja nuorison koulu- ja harrastusmatkatkin sujuvat huoletta, sillä ajamiseen tarvitset vain T-ajokortin (15 v). Ranger -traktorimönkijän vakuutus on edullinen, sitä ei tarvitse katsastaa, ja siitä voi yrityskäytössä saada veroetuja

Automaattinen 100% neliveto ja lisäksi 1x4 TURF-tasauspyörästö

Automaattinen 100 % neliveto ja 1x4 Turf -veto. Polariksen nopeasti ja automaattisesti toimiva nelivetojärjestelmä on markkinoiden paras. Sen lisäksi ACE-malleissa on sähköisesti kytkettävä TURF 1x4 -vetomahdollisuus, jonka ansiosta ajoneuvon kääntösäde pienempi ja arkoja maapintoja säästävä. Turf 1x4 -veto vähentää myös selvästi renkaiden sortoa ja näin niiden kulumista.

EPS-ohjaustehostin

Sähkötoiminen ohjaustehostin toimii tehokkaimmin juuri silloin, kun sitä tarvitaan - hitaassa vauhdissa, äärimmilleen lastattuna ja telasarjalla varustettuna. Tehostus vähenee automaattisesti elektronisen ohjauksen avulla, kun tehostuksen tarve laskee kuten nopeammassa vauhdissa. Näin optimaaliset ajo-ominaisuudet säilyvät joka tilanteessa. EPS-malleissa on lisäksi ANTI KICKBACK -toiminto, jolloin maaston epätasaisuudet eivät siirry iskuina ohjaustangolle.

Moottori 
1-sylinterinen, 4-tahtinen DOHC 
Jäähdytysjärjestelmä 
nestejäähdytys 
Polttoainejärjestelmä 
EFI 
Sylinterimitat 
567 cm3 
Voimansiirto autom. 
PVT-variaattori, aut 100% neliveto, Turf 1x4 
Sytytysjärjestelmä 
Bosch ECM 
Käynnistys 
sähkö 
Mittaristo 
vakio 
Vaihteisto 
Hidas ja nopea eteen, vapaa, peruutus ja parkki 
Pituus (mm) 
2740 
Leveys (mm) 
1470 
Korkeus (mm) 
1850 
Akseliväli (mm)
1854 
Maavara (mm)
254 
Polttoainesäiliö (L)
34,1 
Renkaat, edessä 
25x8-12 
Renkaat, takana 
25x11-12 
Jarrut, edessä 
jalkapolkimella toimivat hydrauliset levyjarrut 
Jarrut, takana 
jalkapolkimella toimivat hydrauliset levyjarrut 
Etujousitus 
MacPherson 
Takajousitus 
A-tukivarret 
Joustovara edessä 
229mm 
Joustovara takana 
254mm 
Latausjärjestelmän teho 
560w 
Kuivapaino kg
516 
Kuormauskyky edessä (kg)
-
Kuormauskyky takana (kg)
227 
Istuinpaikat 
Valot 
vakio 
Ohjaus 
EPS - pikasäädettävä ohjauspyörän korkeus 
Virranulosotto 
vakio